The Cooper Union

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Cooper Union voor de Bevordering van Wetenschap en Kunst, in 1859 opgericht, is een van 's lands oudste en meest vooraanstaande instellingen voor hoger onderwijs. De organisatie, de erfenis van Peter Cooper, neemt een bijzondere plaats in het culturele weefsel van het Amerikaanse leven.

Opgericht door industrieel, uitvinder en filantroop Peter Cooper, Cooper Union huizen scholen van kunst, architectuur en engineering, evenals een wereldklasse faculteit van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Missie en visie

Door een uitstekende academische programma's in de architectuur, kunst en techniek, en een Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen, De Cooper Union voor de Bevordering van Wetenschap en Kunst bereidt talentvolle studenten om verlicht bijdragen aan de maatschappij.

Het college geeft toe dat studenten uitsluitend op basis van verdienste en awards volledige beurzen aan alle ingeschreven studenten. De instelling biedt nauw contact met de goede, creatieve faculteit en bevordert strenge, humanistische leren dat wordt versterkt door het proces van ontwerp en vermeerderd met de stedelijke omgeving. Opgericht in 1859 door Peter Cooper, industrieel en filantroop, The Cooper Union biedt publieke programma's voor de maatschappelijke, culturele en uitvoerbaar verrijking van New York City.

Locaties

New York

Address
Administrative Offices,
30 Cooper Square

NY 10003 New York, New York, Verenigde Staten