Lees de Officiële Beschrijving

De Cooper Union voor de Bevordering van Wetenschap en Kunst, in 1859 opgericht, is een van 's lands oudste en meest vooraanstaande instellingen voor hoger onderwijs. De organisatie, de erfenis van Peter Cooper, neemt een bijzondere plaats in het culturele weefsel van het Amerikaanse leven.

Opgericht door industrieel, uitvinder en filantroop Peter Cooper, Cooper Union huizen scholen van kunst, architectuur en engineering, evenals een wereldklasse faculteit van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Missie en visie

Door een uitstekende academische programma's in de architectuur, kunst en techniek, en een Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen, De Cooper Union voor de Bevordering van Wetenschap en Kunst bereidt talentvolle studenten om verlicht bijdragen aan de maatschappij.

Het college geeft toe dat studenten uitsluitend op basis van verdienste en awards volledige beurzen aan alle ingeschreven studenten. De instelling biedt nauw contact met de goede, creatieve faculteit en bevordert strenge, humanistische leren dat wordt versterkt door het proces van ontwerp en vermeerderd met de stedelijke omgeving. Opgericht in 1859 door Peter Cooper, industrieel en filantroop, The Cooper Union biedt publieke programma's voor de maatschappelijke, culturele en uitvoerbaar verrijking van New York City.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

The Cooper Union

De Master of Architecture II post-professionele opleiding werd gelanceerd in 2009 om de visie en intellectuele strengheid van het undergraduate programma uit te breiden. ... [+]

Master of Architecture II

DE MEESTER VAN DE ARCHITECTUUR II-programma zal uitbreiden naar twee studio VOOR DE academiejaar 2013-2014.

In aanvulling op het bestaande curriculum van Advanced Design Studio werk dat culmineert in een ontwerp-onderzoek Thesis project, de Kritiek, Geschiedenis en Theorie concentratie zal een intensieve een-jaar onderdompeling in de kritiek, geschiedenis en theorie van de architectuur. Nadruk wordt gelegd op benaderingen van bouwkundige analyse en geschiedenis, de rol en de hedendaagse relevantie van de theorie, en de relaties tussen theorie en ontwerp. Seminars zullen studenten voorbereiding voor een loopbaan bieden in de journalistiek, het onderwijs, en de uiteindelijke promovendi, met een breed inzicht in de culturele omstandigheden van de architectonische productie en een concentratie op excellentie in het schrijven. Analyse studio's bieden een diep inzicht in de formele en programmatische diversiteit van historische en hedendaagse architectuur, het proces van het ontwerp, en de potentiële mogelijkheden voor nieuwe benaderingen in de richting van theorie en praktijk. Een vereiste nadruk in Urbanism of Technologies of Representation zorgt voor dieper onderzoek naar specifieke gebieden van historische of hedendaagse architectuurtheorie. ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The Cooper Union

... [+]

[-]
Verenigde Staten New York City
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands