The Catholic University of America

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Catholic University of America , in 1887 opgericht door de Amerikaanse katholieke bisschoppen met de steun van paus Leo XIII, is de nationale universiteit van de katholieke kerk in de Verenigde Staten. Opgericht als een onderzoekscentrum voor afgestudeerden, begon de universiteit in 1904 met het aanbieden van niet-gegradueerd onderwijs en tegenwoordig zijn er 12 scholen en 21 onderzoeksfaciliteiten. De Katholieke Universiteit is de enige Amerikaanse universiteit met kerkelijke faculteiten die canonieke graden verleent in drie disciplines . De groene campus van 180 hectare van de universiteit, net ten noorden van Capitol Hill , biedt studenten gemakkelijke toegang tot het brede scala aan educatieve, culturele en politieke mogelijkheden die Washington, DC te bieden heeft.

Mission Statement

Als de nationale universiteit van de Katholieke Kerk in de Verenigde Staten, gesticht en gesponsord door de bisschoppen van het land met goedkeuring van de Heilige Stoel, The Catholic University of America zich in om een alomvattende katholieke en Amerikaanse instelling voor hoger onderwijs, trouw te zijn aan de leringen van Jezus Christus zoals die door de kerk worden doorgegeven. The Catholic University of America , toegewijd aan het bevorderen van de dialoog tussen geloof en rede, tracht de waarheid te ontdekken en te verspreiden door excellentie in onderwijs en onderzoek, alles in dienst van de kerk, de natie en de wereld.

CUA 3

Doelstellingen van de universiteit

The Catholic University of America is een gemeenschap van geleerden, zowel docenten als studenten, die apart is opgericht om de waarheid in al zijn vormen te ontdekken, te bewaren en door te geven, met bijzondere aandacht voor de behoeften en kansen van de natie. Als universiteit is het in wezen een vrij en autonoom studiecentrum en een bureau dat voorziet in de behoeften van de menselijke samenleving. Het verwelkomt de samenwerking van alle geleerden van goede wil die, door het proces van studie en reflectie, bijdragen aan deze doelen in een sfeer van academische competentie waar vrijheid wordt bevorderd en waar de enige beperking op de waarheid de waarheid zelf is. Als katholieke universiteit wenst ze het christelijk geloof te cultiveren en te begrijpen binnen de context van alle vormen van menselijk onderzoek en waarden.

Het beoogt op een institutionele manier het juiste intellectuele en academische getuigenis te geven van christelijke inspiratie bij individuen en in de gemeenschap, en een plaats te bieden voor voortdurende reflectie, in het licht van het christelijk geloof, over de groeiende schat aan menselijke kennis. Als lid van de Amerikaanse academische gemeenschap aanvaardt het de normen en procedures van Amerikaanse instellingen en streeft het naar onderscheid binnen de academische wereld. Trouw aan de christelijke boodschap zoals die door de kerk komt en trouw aan haar eigen nationale tradities, heeft The Catholic University of America unieke verantwoordelijkheden om van dienst te zijn aan het christelijk denken en onderwijs in de katholieke gemeenschap en om de natie en de wereld te dienen. .

Locaties

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 202-319-4289

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden