The Catholic University of America

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Catholic University of America, Opgericht in 1887 door de Amerikaanse katholieke bisschoppen met de steun van paus Leo XIII, is de nationale universiteit van de katholieke kerk in de Verenigde Staten. Opgericht als een afstudeeronderzoek centrum, de universiteit begonnen met het aanbieden undergraduate onderwijs in 1904 en vandaag de dag is de thuisbasis van 12 scholen en 21 onderzoeksfaciliteiten. Katholieke Universiteit is de enige Amerikaanse universiteit met kerkelijke faculteiten verlenen van canonieke graden in de drie disciplines. Groene 180-hectare grote campus van de universiteit, op slechts ten noorden van Capitol Hill, Kunnen studenten eenvoudig toegang tot het brede scala van educatieve, culturele en politieke mogelijkheden die Washington, DC te bieden heeft.

Mission Statement Aangezien de nationale universiteit van de katholieke kerk in de Verenigde Staten, opgericht en gesponsord door de bisschoppen van het land met de goedkeuring van de Heilige Stoel, de Katholieke Universiteit van Amerika streeft ernaar een uitgebreide katholieke en Amerikaanse instelling voor hoger onderwijs, trouw de leer van Jezus Christus als uitgereikt op door de Kerk. Gewijd aan het bevorderen van de dialoog tussen geloof en rede, De Katholieke Universiteit van Amerika probeert te ontdekken en door te geven van de waarheid door middel van excellentie in onderwijs en onderzoek, alles in dienst van de kerk, de natie en de wereld.

Doelstellingen van de Universiteit De Katholieke Universiteit van Amerika is een gemeenschap van wetenschappers, zowel docenten en studenten, apart gezet om te ontdekken, te bewaren en door te geven van de waarheid in al zijn vormen, met speciale aandacht voor de behoeften en mogelijkheden van de natie. Als een universiteit, het is in wezen een vrij en autonoom centrum van studie en een agentschap in de behoeften van de menselijke samenleving. Hij is verheugd over de medewerking van alle geleerden van goede wil die, door het proces van onderzoek en reflectie, bij te dragen aan deze doelstellingen in een sfeer van academische competenties waar de vrijheid wordt gekoesterd en waar de enige beperking op waarheid is de waarheid zelf.

Als een katholieke universiteit, het verlangt in het kader van alle vormen van menselijke onderzoek en waarden te cultiveren en door te geven een inzicht in het christelijk geloof. Wenst te verzekeren, in een institutionele manier, de juiste intellectuele en academische getuige van christelijke inspiratie in individuen en in de gemeenschap, en een plaats voor de voortzetting van reflectie te bieden, in het licht van het christelijk geloof, over de groeiende schat van de menselijke kennis.

Als lid van de Amerikaanse academische gemeenschap, accepteert de normen en procedures van Amerikaanse instellingen en probeert om zich te onderscheiden binnen de academische wereld.

Trouw aan de christelijke boodschap zoals het komt door de Kerk en trouw aan zijn eigen nationale tradities, de Katholieke Universiteit van Amerika heeft unieke verantwoordelijkheden van dienst zijn christelijke denken en onderwijs in de katholieke gemeenschap als aan de natie en de wereld te dienen .

Locaties

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 202-319-4289