Texas A&M University Central Texas College of Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Texas A&M University-Central Texas werd in 2009 opgericht als lid van The Texas A&M University System, een van de grootste systemen voor hoger onderwijs in het land. A & M-Central Texas is een instelling op het hoogste niveau, volledig afgestemd op regionale community colleges en biedt hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen met de nadruk op toegang en betaalbaarheid.

Missie

Texas A & M University-Central Texas is een openbare universiteit op het hoogste niveau die baccalaureaat en graduate-graden biedt die belangrijk zijn voor de regio en de staat. Het zet zich in voor hoogwaardige, rigoureuze en innovatieve onderwijsprogramma's die in verschillende educatieve modi worden aangeboden aan een diverse studentenpopulatie door middel van uitzonderlijk onderwijs, service en toegepaste wetenschap. Met de nadruk op gemeenschapsbetrokkenheid, gebruikt de universiteit opkomende technologie om het leren van studenten te verbeteren en om haar partnerschappen met regionale community colleges, de militaire aanwezigheid in haar regio en de gemeenschap in het algemeen te koesteren.

Visie

Texas A&M University-Central Texas zal nationale erkenning krijgen als een universiteit op het hoogste niveau, en biedt hoogwaardige en betaalbare educatieve programma's voor niet-gegradueerden en afgestudeerden om te voorzien in regionale en landelijke behoeften.

Kernwaarden

Excellentie en prestatie

We streven ernaar om continu te verbeteren, te innoveren en verwachtingen te overtreffen.

Mededogen

We geven om de gevoelens van anderen. Als anderen lijden, leven we ons in en bieden we hulp.

Integriteit

We gedragen ons op een ethische en respectvolle manier.

Kennis

We bieden educatieve ervaringen om levenslang leren en intellectuele nieuwsgierigheid aan te moedigen.

verscheidenheid

We respecteren en waarderen zowel verschillen als overeenkomsten tussen onze studenten, collega's en andere belanghebbenden.

Initiatief

We stimuleren de betrokkenheid en de bijdrage van elke medewerker. We creëren een werkplek waar elke medewerker een gevoel van eigenaarschap kan delen.

Samenwerking

We ontwikkelen en onderhouden partnerschappen om te voorzien in de behoeften van onze studenten, docenten, personeel en externe belanghebbenden.

Locaties

Killeen

Address
Leadership Place,1001
76549 Killeen, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden