Lees de Officiële Beschrijving

Het college van Business ondersteunt de missie van de universiteit met inachtneming van de hoger onderwijs behoeften van zakelijke studenten in de regio. Programma's zijn ontworpen om studenten te helpen hun opleiding vooraf in het bedrijfsleven om meer productieve burgers te worden verder, hun loopbaan, en geavanceerde studies binnen een veranderende mondiale omgeving voort te zetten. Undergraduate programma's bieden geselecteerde specialisaties gebouwd op een fundament van het algemeen onderwijs en een breed kernactiviteiten. De Master of Business Administration programma biedt meer geavanceerde algemeen management onderwijs met geselecteerde concentraties. De Master of Accountancy programma biedt geavanceerde boekhoudkundige studies. Het college bevordert een hoge ethische code, speciale aandacht voor het leren van studenten, en het effectieve gebruik van de technologie. Het onderwijs en de daaruit voortvloeiende leren zijn de hoogste prioriteit van het college. Te dien einde worden facultaire intellectuele bijdragen van de toegepaste wetenschap en educatieve ontwikkeling benadrukt. Faculteit ontwikkeling, dienstverlening aan de gemeenschap en betrokkenheid in professionele organisaties resulteert in dienstverlening aan de belangrijkste belanghebbenden worden benadrukt. Het College wordt gevraagd om de inbreng van haar primaire belanghebbenden, via adviesraden.  

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Texas A & M University Corpus Christi College of Business

De Macc is bedoeld om professionele accountants voor te bereiden op hoge posities in accountantskantoren en ondernemingen, ontworpen om een ​​kans voor graduate studie in ... [+]

De Master of Accountancy (Macc) graad is ontworpen om een kans voor graduate studie in de boekhouding te geven. De Macc is bedoeld om professionele accountants voor te bereiden op hoge posities in accountantskantoren en ondernemingen te vullen. De lengte van het programma is ongeveer een jaar full-time studie voor de typische BBA afstuderen met een grote in de boekhouding.

[-]
Verenigde Staten Corpus Christi
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Texas A & M University Corpus Christi College of Business

Texas A & M University-Corpus Christi, door de vakgroep Accounting en Business Law in het College of Business, biedt een PPA die leidt tot de toekenning van de BBA en ... [+]

Texas A & M University-Corpus Christi, door de vakgroep Accounting en Business Law in het College of Business, biedt een PPA die leidt tot de toekenning van de BBA en de Macc. Studenten geselecteerd voor de PPA te voeren in het voorjaar semester van hun derde jaar en compleet het programma aan het einde van hun vijfde jaar.

[-]
Verenigde Staten Corpus Christi
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands