Tennessee Technological University - Graduate Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tennessee Tech produceert praktische, kant-en-klare afgestudeerden uit een breed scala van academische disciplines die zijn voorbereid om te concurreren in een technologisch gedreven wereld. Hier hebben studenten de vrijheid om hun passies te ontdekken en na te streven, wetende dat er een ondersteunende gemeenschap achter hen zit. Door hun passies te ontwikkelen tot honderden studentenclubs en -organisaties, maken technische studenten een impact op de campus, in de gemeenschap en over de hele wereld.

Transformatieve ervaringen zijn een traditie bij Tech. Onze studenten cultiveren een levenslang verlangen om meer te weten te komen over hun favoriete onderwerpen, of om geheel nieuwe interesses na te streven onder begeleiding van een deskundige en ondersteunende faculteit. Bij Tech bestaat een echte gemeenschap van docenten, personeel en alumni die zich inzetten om iedereen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen en elkaar te ondersteunen bij academische, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze bezigheden resulteren in eerlijke, levenslange verbindingen die tot ver buiten de klas reiken.

Met een inschrijving van meer dan 10.000 studenten biedt Tech graden van acht academische scholen en hogescholen: landbouw en menselijke ecologie, kunst en wetenschappen, bedrijfsleven, onderwijs, techniek, schone kunsten, interdisciplinaire studies en verpleegkunde.

Locaties

Cookeville

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cookeville, Tennessee, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden