Temple University College of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Technische transformatie

Temple Engineering ondergaat grote veranderingen. Op 12th en Norris zijn we al geruime tijd aan het evolueren. Als hogeschool zijn we gegroeid tot meer dan 2.100 studenten en veranderen we voortdurend om ons curriculum te moderniseren. Onze faciliteiten blijven ook evolueren om moderne, efficiënte en collaboratieve ruimtes te bieden die specifiek zijn ontworpen voor ingenieurs.

De eerste van twee renovatiefasen begon in de zomer van 2018 en werd op tijd voltooid voor het begin van het herfstsemester. Het transformeerde de ruimte op de eerste verdieping van een lege ruimte voor alle doeleinden naar een flexibel ontwerp computerlab met uitgebreide technologie en modulair meubilair.

121071_COE-Building-27.jpg

Wanneer we dit nieuwe semester ingaan, zet ons gebouw ook zijn eigen transformatie voort in de tweede fase van renovaties: de Science and Engineering Library op de tweede verdieping (SEL). De upgrades omvatten nieuwe technologie en apparatuur, virtual reality-stations, tool-checkout, een microfabricatiehandschoenenkastje, 3D-printtafel en lichte prototypingruimte, vliegtuigrobots voor vliegrobots, gootstenen, geaarde elektronische stations, nieuwe A / V-apparatuur en PCB-snijplotters .

Deze ruimtes bieden ook modulaire meubels om te zetten in een vergaderruimte voor samenwerking, evenals opslagruimte voor doorlopend studentenwerk zoals Senior Design-projecten.

Bovendien heeft ook een ruimte voor onderwijslaboratoria in kamer 502 een ingrijpende renovatie ondergaan. Upgrades omvatten extra zitcapaciteit naast slimme onderwijstechnologie, chemisch-resistente vloeren en werkbladen en meer.

STEM — Wetenschap, technologie, engineering

De weg naar die wereldeconomie begint hier in Noord-Philadelphia.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Het College of Engineering ondersteunt een strenge STEM-opleiding en is van mening dat elke student die een opleiding in een STEM-veld wil volgen, dat ook moet kunnen. Het Centre for Inclusive Competitiveness, gevestigd in het College, sponsort regionale initiatieven en programma's op het gebied van engineering voor scholen in Philadelphia, en het College beheert ook engineeringprogramma's voor de middelbare school. Dit zijn slechts een paar van de manieren waarop Temple Engineering werkt aan het verspreiden van het succes van STEM-velden voor jongeren en de gemeenschap.

Dean's bericht

Het is met enorme trots dat ik als decaan van het College of Engineering diende in deze tijd van voortdurende groei en kansen voor het College en onze studenten.

Naast het stijgen van de ranglijst bouwt het College voort op onze reputatie van het bieden van geweldig onderwijs door middel van facultair onderzoek, ervaringsleren, ons groeiend alumninetwerk en innovatieve Senior Design-projecten. Van miniatuurtechnologieën voor medische hulpmiddelen tot explosie in de ionosfeer of het zorgen voor onze eigen planeet hier thuis, Temple-ingenieurs zijn echt de architecten van de toekomst.

Opmerkelijke dingen gebeuren elke dag in en rond ons gebouw aan Norris Street. De buitenwereld vraagt altijd om meer ingenieurs en we zullen ervoor blijven zorgen dat onze uilen niet alleen in die wereld kunnen stappen, maar deze ook kunnen leiden.

Ik kijk ernaar uit om dit college te blijven dienen en versterken terwijl we ons traject van geweldige prestaties voortzetten. We hopen dat je met ons meedoet.

Keya Sadeghipour

decaan

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

accreditatie

Wij zijn een toekomstgerichte onderzoeksinstelling die kwalitatief hoogstaand onderwijs biedt dat is geaccrediteerd door ABET.

De bacheloropleidingen Engineering (CE, EE, EE / Computer, ME) zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET. Het College is verheugd om aan te kondigen dat de Bioengineering en Engineering-programma's zijn beoordeeld en goedgekeurd voor ABET-accreditatie. Het programma Milieutechniek zal bij de volgende beoordeling accreditatie zoeken nadat het de eerste studenten van het programma heeft behaald.

De Bachelor of Science-programma's Engineering Technology (CET, ET) zijn geaccrediteerd door de Engineering Technology Accreditation Commission van ABET.

Studenten moeten trots zijn om een door ABET erkend programma te kiezen. Accreditatie betekent dat uw opleiding voldoet aan de wereldwijde norm voor technisch onderwijs in uw beroep. Of u nu toegepaste wetenschap, informatica, engineering of technologie studeert, ABET-accreditatie is een belangrijke indicator van de toewijding van uw programma aan kwaliteit en kan een sleutel zijn tot uw professionele toekomst.

Locaties

Philadelphia

Address
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten