Thomas University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Thomas University is een vierjarig co-educatieve vrije kunsten universiteit die post-secundair onderwijsbehoeften serveert. Gelegen in Thomasville, Georgia Verenigde Staten, Thomas University biedt kwaliteit van het onderwijs door middel van een dynamische leeromgeving. Innovatieve modellen voor het bereiken van de leerlingen door onze zorgzame docenten en personeel verandert het leven van studenten in onze lokale, regionale en wereldwijde gemeenschappen. Het aanbieden van associate's, bachelor en master-opleidingen, ons hoogste doel is om een ​​educatieve ervaring die onderzoekt en ontwikkelt volledige potentieel van elke student te voorzien. Thomas University is een liberal arts universiteit wat betekent dat in aanvulling op het programma specifieke vaardigheden en kennis die je zal verkrijgen, ontvangt u ook een evenwichtige opvoeding leren om kritisch te denken en effectief te communiceren.

ENGAGE in dynamische omgevingen leren, waar strenge intellectuele studies vereist creativiteit, discipline, en persoonlijke verantwoordelijkheid.

gemachtigd zijn door docenten en personeel die waarde hechten aan uw individuele sterktes, mogelijkheden en wil om te slagen. UW intellectuele en persoonlijke ontwikkeling is onze missie.

TRANSFORMEREN je leven als je voor te bereiden op een succesvolle carrière en verantwoord leiderschap in een snel veranderende en complexe wereld. Flexibele leeromgevingen omvatten online, hybride, satelliet campussen, overeenkomsten, en handig natuurlijk planning.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden