Lees de Officiële Beschrijving

Ons verhaal

Walter Cudnohufsky was niet tevreden met de status quo. Hij had een Master's degree in de landschapsarchitectuur van Harvard in 1965 ontving, bracht achttien maanden reizen, en was het onderwijzen van het ontwerp op een grote universiteit. Hij was gefrustreerd met traditionele ontwerp onderwijs, dat hij als te gecompartimenteerd, in flexibele, en theoretische.

Hij had ontwerponderwijs onderzocht in zijn afstudeerscriptie en had lezen progressieve onderwijs theorie. Hij wilde om te proberen een nieuwe manier om dingen te doen, met hands-on leren, meer als een werkende ontwerp van fi ce. Hij dacht dat het zou-student basis, niet institutioneel georganiseerd zijn, en hij wilde dat het een gedeelde ervaring die benadrukt teamwork zijn. Hij wilde een nieuwe school dat design onderwijs zou op zijn kop te starten. En dat deed hij.

Een persoonlijke lening LANCEERT DE SCHOOL

Hoewel hij niet had voorgesteld een ontwerp school in een landelijke omgeving, om redenen van economie, Walt begon de school in zijn Conway huis en perifere gebouwen-een suiker-huis en een verbouwde schuur. Hij beveiligde een $ 8000 persoonlijke lening te betalen voor renovaties en fl haver de school in het eerste jaar. De bouw vond plaats in de zomer van 1972, in afwachting van de eerste klasse-zeven mannen en twee vrouwen, voornamelijk uit Massachusetts.

Klassen werden gehouden elke dag, soms met studio ook elke dag. Er zou een geïmproviseerde stenen muur bouwen demonstratie of andere uitnodigingen om 'leren door te doen. "Klusjes waren altijd een deel van het delen, potlucks en games deel van de pret. Communicatie altijd was en is nog steeds een belangrijk aandachtspunt van de school.

Walt's overtuiging was dat als je je ideeën niet kan verklaren in het schrijven en spreken, dan ben je niet de leiding over uzelf of wat je doet.

TWEEDE DIRECTEUR KOMT ALS STUDENT

Don Walker, die zou blijken te zijn een belangrijke kracht in de evolutie van de school, kwam als een student in 1978. Hij twee graden in de landschapsarchitectuur en veel ervaring had al in het onderwijs en de praktijk. Ook hij was ontgoocheld met zijn ervaring in lesgeven en de aanhoudende druk om onderzoek te doen. Met toevoeging Don's aan het personeel kwam er een geleidelijke verschuiving van de focus van het onderwijzen van de traditionele landschapsarchitectuur aan het stimuleren van het ontwerp dat is milieuvriendelijk. Steeds meer kandidaten waren op zoek naar deze nieuwe manier van kijken naar het ontwerp.

ACCREDITATIE BEREIKT

The New England Vereniging van Scholen en universiteiten verleende volledige accreditatie effectieve 1989. In 1992, Walt verliet de school in praktijk te brengen de dingen die hij had het onderwijzen. Hij begon wat blijft een bloeiende prive-praktijk, een die vele ecologische en community building dimensies zijn. Vandaag beschouwt hij de Conway School als zijn grootste levenslange bijdrage, terwijl het geven van krediet aan de mensen die het dragen van de school naar voren.

Don Walker directeur werd in 1992, een functie die hij tot zijn pensionering in 2005. Don en personeel hield toezicht op de overgang van dertig jaar het huis van de school naar een nabijgelegen beboste heuvel. De 34,5-hectare grote campus wordt gepland als een leerproces laboratorium voor duurzaam design.

Conway's derde directeur, landschapsarchitect en het behoud planner Paul Cawood Hellmund, is vastbesloten om de school unieke pedagogische aanpak en duurzaam ontwerp. Hij heeft ook een sterke interesse in het uitbreiden van de school perspectief mondiale milieu-kansen. In de levendige geschiedenis van de school, sommige dingen, zoals zijn uiterlijk en personeel, zijn veranderd. Andere dingen, vooral de focus op geïndividualiseerd, zal altijd blijven als constanten.

Missie

We onderzoeken, ontwikkelen, praktijk en leert het ontwerp van het land dat is ecologisch en sociaal duurzaam zijn.

In het proces dat we:

bieden afgestudeerden met de basiskennis en vaardigheden die nodig zijn om de planning, het ontwerp te oefenen, en het beheer van het land, dat de natuur respecteert als de mensheid; het ontwikkelen van ecologisch bewustzijn, begrip, respect, en accommodatie in haar studenten en project cliënten; produceren projecten die menselijk gebruik om natuurlijke omstandigheden te passen.

Missie gidsen van de school besluitvorming op elk niveau: Terwijl het programma wordt grondig op basis van ecologische kennis en praktijken, educatieve nadruk Conway's is op het ontwerp van het land in plaats van milieu-wetenschap.

Waarom Conway

Klimaat destabilisatie. Eten + water onzekerheid. Species instorten.

De toekomst was niet verondersteld om te kijken als dat!

Help opnieuw uitvinden van de toekomst. Werken aan een betere planeet met behulp van ecologische hele systeemdenken. Helpen zorgen voor gezonde gemeenschappen en productief landschap voor toekomstige generaties.

Rust jezelf:

Fix wat is gebroken. Spaar wat werkt. ONTWERP DE TOEKOMST!

Conway is tien maanden van intensieve, gespecialiseerde graduate studie die zal je voorbereiden om te werken als ontwerper / planner op belangrijke real-world projecten. . . (Klaar voor?) Werken aan belangrijke, real-world projecten-als student, met de steun van leraren die zijn doorgewinterde professionals.

Voor veertig jaar dat het is gebeurt in Conway: echte wereld, echte resultaten.

10 Redenen om Apply

Deze big tien zullen aan de aanvragers te spreken, maar ze ook zeggen waarom project klanten zou moeten overwegen de Conway School. Idem voor iedereen die geïnteresseerd is in de ondersteuning van het ontwerp en de planning van innovatie voor de planeet.

 1. Werken aan echte projecten voor echte klanten, vanaf het begin. Dat is wat we bedoelen met "echte wereld. Echte resultaten. "En de resultaten zijn bewezen veertig jaar.

 2. Haal de tools die u nodig hebt om een ​​duurzame carrière ... en een betere wereld te bouwen door middel van de meest innovatieve programma in zijn soort overal.

 3. Leer in kleine klassen met veel individuele aandacht. Vergeet kwaliteiten! In plaats daarvan concentreren op het leren om het werk te doen, en doen het goed.

 4. Samenwerken, niet concurreren. Elke persoon of een klein team heeft zijn eigen project en iedereen biedt hulp aan de rest van de klas.

 5. Zie het grote plaatje en aandacht besteden aan de details. Dat is de weg naar duurzaamheid en veerkracht.

 6. Graduate met een ontwerp proces dat je kan zetten om meteen te werken, en met de vaardigheden om een ​​levenslange leerling zijn. Dat is een snel vooruit voor u als u te popelen om aan de slag maken van een verschil zijn.

 7. Maak een portefeuille van professionele projecten met referenties van echte klanten.

 8. Maak deel uit van een school die zich volledig inzet voor het onderzoeken, ontwikkelen, oefenen, en het onderwijzen van de planning en het ontwerp van het land dat is ecologisch en sociaal duurzaam zijn. Onze missie is voor de natuur en voor mensen.

 9. Vorm een ​​hechte band van change agents, samen voor tien maanden, in contact voor het leven.

 10. Werk aan de zijde van docenten die ervaren beoefenaars en ook zorg instructeurs.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The Conway School

De Conway programma is een levendige mix van klassikale instructie, toegepaste studiowerk, student en bezoeker presentaties, veldwerk, bezoeken ter plaatse, en informele ... [+]

De Conway programma is een levendige mix van klassikale instructie, toegepaste studiowerk, student en bezoeker presentaties, veldwerk, bezoeken ter plaatse, en informele discussies in de gezamenlijke keuken.

Schetsen in het veld

Studenten leren van docenten, van elkaar, woonhuizen, en vanuit hun verkenningen van hun project sites en de gemeenschappen waar die projecten zijn ingebed. De omgeving is persoonlijk, samenwerkend en rigoureuze-learning wordt gedreven door gemotiveerde studenten werken voor echte gemeenschappen om echte en dringende problemen op te lossen.

De Conway programma is opgebouwd rond die echte projecten voor echte klanten. De projecten verhogen problemen, vragen en uitdagingen-van technische vragen over website engineering, om ethische vraagstukken over de betrokkenheid van de gemeenschap of het verstandig gebruik van middelen, om praktische vragen over hoe veerkracht in systemen in het gezicht van onzekere futures-die drijven de gebouwd kan worden lessen, discussies, en in het veld en studiowerk die deel uitmaken van de rest van de volledig geïntegreerde, multidisciplinaire programma. Klasopdrachten-grafische, technische en schriftelijke-support projectwerk.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands