Lees de Officiële Beschrijving

De School of Information Studies (iSchool) , opgericht in 1896 en omgedoopt tot de Original Information School in 1974, heeft een lange traditie in het leiden van innovatie en verandering. Onze idealen en waarden vormen de basis voor ons succes.

De iSchool is een hechte gemeenschap van studenten, docenten en personeel genesteld in de grotere campus van de Universiteit van Syracuse . Daarnaast hebben meer dan 10.000 alumni over de hele wereld contact met huidige campus- en online studenten via innovatieve programma's en netwerkevenementen.

Ervaringen

Informatie is tegenwoordig een van de meest waardevolle goederen en de iSchool biedt interdisciplinaire, samenwerkende ervaringen om studenten op de hoogte te houden van het evoluerende veld van informatiestudies.

Reisseminars door Europa en Azië geven een globaal perspectief. Binnenlandse roadtrips naar Silicon Valley, Chicago, NYC en meer bieden inzichten en verbindingen met belangrijke informatie-industrieën in alle sectoren van de economie: publiek, privaat en non-profitorganisatie.

Faculteit

We zijn erg trots op onze gerenommeerde faculteitsleden, die een positief verschil maken in alles wat ze doen. Studenten en docenten leren van elkaar door middel van gedeelde intellectuele ervaringen en passende curriculum-samenwerking tussen de verschillende academische programma's.

Onderzoek

De iSchool ontvangt elk jaar miljoenen dollars aan door de overheid en bedrijven gesponsorde onderzoeksfinanciering. Financieringsinstanties zijn de National Science Foundation, de National Institutes of Health, het Amerikaanse Ministerie van Defensie, het Instituut voor Museum en Library Services, Imagining America en United Business Media. De school biedt onderdak aan verschillende onderzoekscentra, die een levendige omgeving bieden voor de ontwikkeling van innovatieve onderzoeksideeën.

Visie

De iSchool is een wereldwijd erkende leider in het bevorderen van kennis en het ontwikkelen van creatieve, doordachte en technisch bekwame leiders in het informatieveld.

Missie

De missie van de iSchool is om menselijke capaciteiten uit te breiden door mensen, informatie en technologie met elkaar te verbinden. De faculteit en het personeel van de iSchool zetten zich in om studenten voor te bereiden op leiders in het informatieveld, kennis te bevorderen en informatie te gebruiken om problemen van individuen en organisaties op te lossen. Samen, de faculteit, het personeel en de studenten van het iSchool-impactonderzoek en het informatieprofessioneel door middel van onze studiebeurs, rigoureuze onderwijskansen en toewijding aan service die de wetenschap vooruit helpt, de professionele praktijk verbetert en bijdraagt ​​aan zowel gemeenschappen waarin we wonen als breder aan maatschappij.

waarden

De cultuur, het leerplan en de besluitvorming op de iSchool worden bepaald door onze gedeelde waarden.

  • Beurs. We zijn toegewijd aan wetenschap in al zijn vormen. We putten uit de visie van de universiteit en zetten ons in voor een onderzoeksinstituut van wereldklasse, studentgericht. We promoten dit doel door middel van ontdekking, ontwikkeling, toepassing, integratie en actief leren.
  • Wereldwijde diversiteit en inclusie. We zijn divers in vele dimensies en we omarmen onze verschillen. Complexe problemen vereisen multidimensionale analyse en oplossingen. De school moedigt een veelheid aan stemmen aan om belangrijke informatieproblemen aan te pakken. De school zoekt mensen die een diversiteit aan meningen en perspectieven respecteren en die gedijen op de spanning van discussie en debat.
  • iSchool van één. Wij zijn een verenigde school. De faculteit, het personeel en de studenten werken samen, niet als individuen of groepen die een specifiek gebied vertegenwoordigen waarin zij werken of aangesloten zijn. We dagen onszelf uit om te profiteren van de paradox van een enkel informatieveld dat zich in veel professionele uitdrukkingen manifesteert.
  • Kwaliteit. Wij zetten onszelf in om curriculum, onderzoek en leerresultaten te produceren op het hoogst mogelijke niveau van uitmuntendheid. We streven ernaar onze studenten en alumni in staat te stellen superieure oplossingen te creëren die de menselijke capaciteiten uitbreiden.
  • Innovatie. Informatietechnologie biedt mogelijkheden om grenzen te verleggen van wat mogelijk is op vele gebieden van menselijk streven. We proberen de maatschappij te verbeteren door synergieën van informatie, technologie en mensen te ontdekken die deze vooruitgang mogelijk maken.
  • Integriteit. Wij handhaven de hoogste normen voor het ethisch gebruik van informatie en gebruiken in de informatieberoepen.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Syracuse University - iSchool

Met een MS in Library and Information Science (LIS) van de iSchool van Syracuse University, leer je het brede bereik van bibliothecarissen en wat het betekent vandaag bib ... [+]

Met een MS in Library and Information Science (LIS) van de iSchool van Syracuse University, leer je het brede bereik van bibliothecarissen en wat het betekent vandaag bibliothecaris te zijn. Studenten uit de natuur- en menswetenschappen worden aangetrokken door het LIS-programma van de iSchool om één doel te bereiken: om te veranderen hoe communities en organisaties bibliotheek- en informatiebronnen ten goede gebruiken.

Onze leidraad beoordeelt zorgvuldig de competenties en het cursusaanbod om ervoor te zorgen dat de iSchool een leider is in het bibliotheek- en informatiewetenschappelijk onderwijs, en je kunt meer informatie vinden over de leidraad in zijn huishoudelijk reglement.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Syracuse University - iSchool

Het MS in Enterprise Data Systems (EDS) van de iSchool is bedoeld voor studenten die zich professioneel willen voorbereiden om de infrastructuur die de digitale ondernemi ... [+]

Het MS in Enterprise Data Systems (EDS) van de iSchool is bedoeld voor studenten die zich professioneel willen voorbereiden om de infrastructuur die de digitale onderneming ondersteunt te beheren, ontwerpen, ondersteunen en optimaliseren. EDS leert zowel conventionele als toekomstige netwerkinfrastructuren, samen met de apparaten, services, protocollen, standaarden en applicaties die de onderneming transformeren.

De Gartner-organisatie voorspelt dat in 2018 de groei en het gebruik van mobiele media, sociale media, sensoren en big data hebben geleid tot een Internet of Things (IoT) dat miljarden apparaten via netwerken over de hele wereld verbindt. Dit niveau van connectiviteit heeft een vraag gecreëerd voor bekwame professionals die cloud computing begrijpen en de mogelijkheid hebben om moderne digitale enterprise cloud-omgevingen te ontwerpen, configureren en beheren.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Syracuse University - iSchool

De MS in Information Management (IM) van de iSchool gebruikt een interdisciplinaire benadering van het leren en begrijpen van informatietechnologie. Hier bij de Syscuse U ... [+]

De MS in Information Management (IM) van de iSchool gebruikt een interdisciplinaire benadering van het leren en begrijpen van informatietechnologie. Hier bij de Syscuse University iSchool geloven we dat informatiemanagement betekent dat je je unieke professionele en academische achtergrond gebruikt om een ​​benadering van informatiesystemen te ontwikkelen die zowel mensen als organisaties ten goede komt.

Ons curriculum combineert management- en STEM-cursussen (science, technology, engineering en math) om een ​​gebalanceerde opleiding te bieden en afgestudeerden voor te bereiden op een breed scala aan functies op het gebied van informatie. Onze interdisciplinaire filosofie betekent dat studenten uit een academische of professionele achtergrond de kans hebben om te floreren in ons programma.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Syracuse University - iSchool

De MS in Applied Data Science bereidt studenten voor op praktische analytische en technische vaardigheden om analytische concepten toe te passen om inzicht te krijgen in ... [+]

De MS in Applied Data Science bereidt studenten voor op praktische analytische en technische vaardigheden om analytische concepten toe te passen om inzicht te krijgen in kleine en grote datasets. Het curriculum biedt een innovatieve mix van informatica en managementprincipes. Hoewel het algemene programma zich richt op toepassingen van data science voor bedrijfsoperaties en -processen, pakken individuele cursussen gegevensverwerking aan, zoals gegevensverzameling, beheer, analyse en communicatie voor besluitvorming.

Gerangschikt als de beste job van Glassdoor in 2016 en 2017, zijn datawetenschappers essentieel voor het succes van elke organisatie. Naarmate het veld voor gegevenswetenschap zich verder ontwikkelt, blijft de vraag naar analytische vaardigheden groeien. Werkgevers zijn actief op zoek naar kandidaten met de geavanceerde technische expertise om gegevensgestuurde beslissingen te nemen.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands