Syracuse University - Whitman School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Martin J. Whitman School of Management van de Universiteit van Syracuse combineert de middelen van een grote universiteit met kleine klasgroottes en zeer geïndividualiseerde aandacht om studenten de best mogelijke leerervaring te bieden. Studenten studeren onder leiding van uitzonderlijke docenten, hoog aangeschreven als wetenschappers van wereldklasse en onderzoekers. Whitman, een diverse, samenwerkende community, zowel online als op de campus, biedt studenten een opleiding die hen voorbereidt om leiders te worden in de wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag.

De Whitman School biedt undergraduate-, MBA-, MS-, doctorale, executive onderwijs- en defensieprogramma's, evenals mogelijkheden voor studentenontwikkeling, waaronder het Goodman IMPRESS-programma en een $ 4 miljoen door studenten beheerd Orange Value Fund.

Studenten kunnen major zijn in accounting, ondernemerschap, financiën, management, marketing, onroerend goed, retail management en supply chain management. Niet-gegradueerde studenten beginnen in het eerste jaar met bedrijfsklassen, waardoor ze meer dan één major kunnen voltooien. Dual undergraduate-programma's zijn ook beschikbaar met het College of Arts and Sciences van Syracuse University, SI Newhouse School of Public Communications, College of Law en zijn iSchool.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun opleiding, biedt Whitman full-time MS, MBA en Ph.D. programma's. Fulltime MBA- en MS-studenten kunnen kiezen uit vijf graden focussen, inclusief bedrijfsanalyses. De Ph.D. programma op de Whitman School biedt studenten de flexibiliteit om hun onderzoeksprogramma en de keuze van zes studiegebieden aan te passen. Naast full-time programma's biedt Whitman top-gerangschikte online programma's. Studenten die geïnteresseerd zijn in online programma's kunnen de volgende graadopties selecteren: MBA, MSA en MSBA

Voor de leiders van vandaag die de steeds veranderende zakenwereld bij moeten houden, biedt Whitman programma's voor executive education. Deelnemers kunnen certificaten verdienen, waaronder Six Sigma, of hulp bij projectbeheer ontvangen. Whitman's Executive Education

Met meer dan 1900 militaire en civiele afgestudeerden, is Whitman's Defence Program erop gericht om toekomstige comptrollers en resource managers te voorzien van de conceptuele perspectiefhulpmiddelen die nodig zijn om te excelleren in overheidsgebieden. Het defensieprogramma biedt cursussen voor docenten en comptrollers, evenals een cursus senior resource managers en een cursus financieel management.

Deze programma's, samen met faculteiten, personeel, meer dan 4.000 studenten en een alumninetwerk van bijna 30.000 Whitman-graden, vormen de basis van de Whitman-school.

Locaties

Syracuse

Address
University Avenue,721
13244 Syracuse, New York, Verenigde Staten