Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het David B. Falk College of Sport and Human Dynamics! Falk College brengt de professionele programma's van Syracuse University samen in Human Development en Family Science, Food Studies, Marriage

De missie van Falk College is om educatieve excellentie en leiderschap te bieden op het gebied van studie door middel van studiebeurs, praktijk, burgerbetrokkenheid, belangenbehartiging en ondernemende inspanningen om de gezondheid en het welzijn van individuen van alle leeftijden, hun families en hun gemeenschappen te bevorderen binnen het raamwerk van sociale rechtvaardigheidsbeginselen.

Het leiderschapsteam van de universiteit werkt nauw samen met Falk College Dean, Diane Lyden Murphy, en omvat:

  • Eileen Lantier, Senior Associate Dean, Academic Affairs
  • James Byrne, Assistant Dean, Student Services
  • Deborah J. Monahan, Associate Dean, Research
  • Felicia Otero, toeschouwer

Het Admissions Office bevindt zich op 340 White Hall, te bereiken op 315-443-5555 voor meer informatie over academische programma's, diensten en alle andere activiteiten met betrekking tot het College.

Wie we zijn

Falk College aan de Universiteit van Syracuse deelt in een erfenis die een eeuw omvat. De hogescholen en scholen die voor ons zijn verschenen verweven de waarden van menselijke connectie, burgerdienst en sociale rechtvaardigheid tot in het hart van Falk College, waaronder huiseconomie, menselijke ontwikkeling, menselijke diensten en gezondheidsberoepen, menselijke ecologie, verpleegkunde en de School van maatschappelijk werk. Deze zelfde waarden vormen en begeleiden het College vandaag.

We zijn erg trots om te delen in de eeuwige impact die deze collectieve alumni hebben gemaakt in de wereld, samen met collega's van de Universiteit van Syracuse door de jaren heen. Samen zijn ze een opluchting geweest in tijden van nood, verandering in tijden van onrecht en ontdekking in tijden van onzekerheid - precies dezelfde dingen die onze studenten dromen en ernaar streven te zijn. Dank aan alumni die de weg hebben geëffend voor hen, het goede werk gaat verder.

Het is geen verrassing dat onze academische programma's ook zijn gevormd door programma's die hen voorgingen: dat sportmanagement zich ontleent aan de bedrijfsgerichte consumentenstudies, marketingmanagement, detailhandel; dat voedingsleer, voedingswetenschap en voedselstudies profiteren van programma's zoals het diëtetiek gecoördineerd programma, voedselsysteembeheer, restaurant

In 2011 schonken David B. Falk '72 en Rhonda S. Falk '74 een genereus geschenk aan het College of Human Ecology, en het werd dus omgedoopt tot het David B. Falk College van Sport en Human Dynamics. En het is vanwege dit gekoesterde erfgoed van academische diversiteit dat Falk-studenten tegenwoordig interdisciplinair werken in de klas, in onderzoek en in de gemeenschap. Inderdaad, trouw aan haar roots, staat Falk College bekend om haar baanbrekende werk in deze settings en om verschillende perspectieven te gebruiken voor onze toekomst. En studenten, docenten, medewerkers en alumni van alle punten in onze geschiedenis kunnen dit succes samen vieren.

Als we naar de toekomst kijken, vinden we het geweldig dat onze collectieve impact doorzet. We hopen dat je elk moment zult delen, terwijl we ons nalaten om de traditie van het opleiden van de geest van dienstbaarheid die de generaties overspant te schrijven.

Locaties

Syracuse

Address
Falk College | 150 Crouse Drive, 340 White Hall, Syracuse, NY 13244
13244 Syracuse, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden