Syracuse University - College of Visual and Performing Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Onze faculteit biedt rigoureuze en veelzijdige leerervaringen die studenten-kunstenaars voorbereiden op professionele en ondernemerscarrières.

We bieden state-of-the-art faciliteiten en studio's, van handgemaakt tot digitaal. Onze professioneel actieve faculteit bevordert stages, internationale en nationale kansen en brengt de creatieve industrie naar de studio. Via begeleide mentorschappen maken onze studenten-kunstenaars hun eigen opleiding.

En we hebben sneeuw!

Missie

In de afwezigheid van een dominant paradigma om met of tegen te reageren, bouwen we actief nieuwe filosofieën voor de kunstpraktijk.

We decoderen geen afbeeldingen meer - we hercoderen ze. We omarmen dialoog en verschil en waarderen de waarde van het individu. We omarmen kunst in actie en de impact ervan op onze samenleving. Academische en creatieve op onderzoek gebaseerde praktijken vormen de kern van het ethos van de school, in het besef dat er een spectrum van praktijken en professionele resultaten is. We eren de vernieuwers uit het verleden terwijl we de volgende generatie creatieve leiders voorbereiden. We delen de passie voor inclusief onderwijs en leermethoden om de beste ervaring te bieden aan onze studenten-kunstenaars.

Afdelingsbeleid

School of Art-beleid wordt beheerd door het kantoor van de directeur. Huidige studenten en faculteit kunnen met vragen contact opnemen met het kantoor.

uitrusting

De programma's van de School of Art zijn ondergebracht in het Dorothea Ilgen Shaffer Art Building en Smith Hall op Main Campus en de Comstock Art Facility op Comstock Avenue nabij South Campus.

Shaffer Art Building herbergt de programma's van de School of Art in illustratie en schilderkunst. Het is ook de thuisbasis van het Departement Transmedia, jazzstudies in de Setnor School of Music en Syracuse University Art Galleries. Het gebouw bevat ook een collegezaal met 60 zitplaatsen en het Shemin Auditorium met 300 zitplaatsen.

Smith Hall biedt faciliteiten voor ons afstudeerprogramma in studiokunsten en studio's voor tekenen. Smith Hall beschikt ook over een woodshop en Random Access Gallery, een tentoonstellingsruimte voor afgestudeerde studenten.

Comstock Art Facility, ook bekend als ComArt, is de thuisbasis van de programma's van de school in kunsteducatie, studiokunsten en kunst in context. De faciliteiten omvatten workshops voor metaal, hout, sieraden en metalsmithing, keramiek en prentkunst. Het huisvest ook de DigiFab van de school. ComArt is ook de thuisbasis van de Sarah A. Coyne Gallery.

Raadpleeg je studieprogramma met interesse voor meer specifieke informatie over faciliteiten.

Contact

VPA-TOEGANGSGEGEVENS (UNGRADE)

315.443.2769
admissu@syr.edu

VPA-TOEGANGSGEGEVENS (AFGESTUDEERD)

315.443.0137
admissg@syr.ed

Locaties

Syracuse

Syracuse University - College of Visual and Performing Arts