Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Syracuse is een particuliere onderzoeksuniversiteit met buitengewone academici, onderscheidende aanbiedingen en een onmiskenbare geest.

Met een prachtige campus in het hart van de staat New York , een mondiale voetafdruk en bijna 150 jaar geschiedenis , is onze universiteit gemaakt voor diegenen die een typische universiteitservaring willen. Trots selectief, nemen we een kans op mensen die groot dromen. Hier kom je om te juichen, om te groeien, om de persoon te worden die je wilt zijn.

De reikwijdte van onze universiteit is een bewijs van haar sterke punten: een baanbrekende geschiedenis die dateert uit 1870; een keuze uit meer dan 200 majors en 100 minderjarigen ; bijna 15.000 studenten en 5000 afgestudeerde studenten ; meer dan een kwart miljoen alumni in 160 landen ; en een studentenpopulatie uit alle 50 Amerikaanse staten en 123 landen .

Dus leer ons een beetje beter kennen, en zie voor jezelf de mensen en plaatsen die ons de Universiteit van Syracuse maken .

Mission Statement

Als de liberale kunstacademie in het centrum van een belangrijke onderzoeksinstelling, staat het College van Kunsten en Wetenschappen als het intellectuele hart en de ziel van de Universiteit van Syracuse, die een zeer persoonlijke academische ervaring biedt. Het College bereidt elke student voor op succes als een burger van de wereld door middel van disciplinair en interdisciplinair onderwijs en leren, onderzoek, studiebeurzen en diensten op de campus en over de hele wereld.

Visie

Internationaal erkende docenten en uitstekende medewerkers werken om studenten te betrekken bij een door onderzoek gestuurde, dynamische, innovatieve liberale kunstervaring om academische prestaties en levenslang succes te verzekeren.

Kernwaarden

 • Eenheid: Als oprichtingscollege van Syracuse is Kunst en Wetenschap het intellectuele en academische centrum; het is de enige ervaring die door alle studenten aan de universiteit wordt gedeeld.
 • Personalisatie: Het College gelooft in de waarde van een gepersonaliseerde, liberale kunsteducatie, een die de nadruk legt op kennis over een breed spectrum, de kritische analyse van informatie en het vermogen om duidelijk en effectief te communiceren.
 • Paraatheid: Het College van Kunsten en Wetenschappen aan de Universiteit van Syracuse biedt zijn studenten een basis van vaardigheden en kennis die kan worden toegepast op vele academische bezigheden en loopbaanpaden. Werkgevers en graduate schools waarderen het vermogen van mensen om problemen op te lossen, zich aan te passen aan veranderingen, samen te werken met anderen en te werken in verschillende disciplines - alle basisprincipes van de vrije kunsten die studenten voorbereiden, niet alleen voor een baan, maar ook voor succes en voor het leven.
 • Gelegenheid: Het College biedt via zijn drie afdelingen in de wetenschappen en wiskunde, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, meer dan 50 majors, 40 minors en 30 master's en Ph.D. programma's. Het College biedt ook geselecteerde studies, onafhankelijke studie, een aantal duale en gecombineerde opleidingen, en Integrated Learning Majors, evenals interdisciplinaire graadopties met de professionele hogescholen en hogescholen van de universiteit, zowel op het niveau van niet-gegradueerden als afgestudeerden.
 • Interdisciplinariteit: we zijn de thuisbasis van meer dan een derde van alle studenten en faculteiten van de universiteit, van wie sommigen genieten van de voordelen van banden met de Maxwell School of Citizenship and Public Affairs, de SI Newhouse School for Public Communications en andere eenheden op de campus.
 • Verkenning: onze klaslokalen hebben geen muren; faculteit en studenten verrichten onderzoek over de hele wereld. Door academische en intellectuele bezigheden te verbinden met persoonlijke interesses, bieden we studenten breed toepasbare vaardigheden die zijn ontworpen voor succes op lange termijn.
 • Burgerschap: het college bereidt studenten voor op het nemen van hun leiderschapsrollen in de samenleving door studenten aan te moedigen de diversiteit en rijkdom van volkeren, culturen en natuurlijke processen in de wereld te omarmen.
 • Excellentie: strenge cursussen van studie in onze drie academische afdelingen bieden studenten met kritische vaardigheden die hen helpen een succesvolle loopbaan op een breed scala van gebieden te lanceren. Veel studenten vergroten hun ervaring met een of meer dual-degree of interdisciplinaire opties. Onze programma's van hoge kwaliteit helpen studenten kritisch te denken, effectief te communiceren en problemen creatief op te lossen, over de verschillende disciplines heen, en onderstrepen onze gepersonaliseerde en geïntegreerde benadering van leren. Studenten Kunst en Wetenschap zijn net zo slim en fantasierijk als ze lenig en vindingrijk zijn.
 • Mentoraat: Mentor wordt onderwezen door nationaal en internationaal gerenommeerde wetenschappers, schrijvers en wetenschappers. Studenten worden ondergedompeld in een rigoureuze omgeving van academisch onderzoek, wetenschap en creativiteit, waar ze de tools en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om verandering teweeg te brengen en nieuwe kennis en ideeën te genereren in hun gekozen taal. velden.
 • Nieuwsgierigheid: in het College wordt veel aandacht besteed aan scholengemeenschappen en collaboratieve samenwerkingsverbanden tussen universiteiten, die allemaal worden versterkt door onze handtekening in de Liberal Arts Core. Wees getuige van ons grote, vooraanstaande vermogen; divers en getalenteerd studentenlichaam; talloze strategische partnerschappen, op en buiten de campus; en vele multidisciplinaire ondernemingen (bijv. het Renée Crown University Honours-programma, het Syracuse University Humanities Center, de Mellon-gesponsorde Central New York Humanities Corridor en het Forensic and National Security Sciences Institute).
 • Innovatie: opkomende gebieden van interdisciplinaire excellentie gecentreerd binnen het College omvatten de gebieden van nanowetenschap en nanotechnologie, biomedische geneeskunde, neurowetenschap, geesteswetenschappen in het digitale tijdperk, en klimaatverandering en duurzaamheid.

Hogeschool voor Kunsten en Wetenschappen

Het intellectuele hart en de ziel van de Universiteit van Syracuse, het College van Kunsten en Wetenschappen, biedt een hoogstpersoonlijke, liberale kunstervaring, die studenten voorbereidt op een leven lang succes.

Bezoek het college

Het College van Kunst en Wetenschap huisvest meer dan een derde van alle studenten van Syracuse en huisvest bijna twintig departementen en drie dozijn interdisciplinaire programma's in de wetenschappen, wiskunde, menswetenschappen en sociale wetenschappen. Het College van Kunsten en Wetenschappen is het intellectuele centrum van de Universiteit van Syracuse en zet zich in voor internationaal erkend onderzoek en innovatieve instructie met de nadruk op disciplinaire nauwkeurigheid, creatieve interdisciplinariteit en ethische betrokkenheid bij kwesties van sociale rechtvaardigheid en mondiaal burgerschap. We betrekken studenten bij een door onderzoek gestuurde, dynamische, innovatieve liberale kunstervaring om academische prestaties en levenslang succes te verzekeren.

CAS-advies

We verwelkomen, ondersteunen en dagen alle studenten in het College van Kunsten en Wetenschappen uit om hun meest volledige intellectuele en persoonlijke potentieel te realiseren. Hoewel alle studenten in staat zijn, actieve agenten van hun eigen ontwikkeling, zijn we hier om studenten te helpen bij het definiëren en creëren van hun academische activiteiten en buitenschoolse activiteiten om hun niet-gegradueerde ervaring te maximaliseren en de weg vrij te maken voor succes op de lange termijn.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Het MS-programma in de spraaktaalpathologie is een nationaal gerangschikt, geaccrediteerd programma met een lange geschiedenis van uitmuntendheid. Tijdens het volgen van ... [+]

Het MS-programma in de spraaktaalpathologie is een nationaal gerangschikt, geaccrediteerd programma met een lange geschiedenis van uitmuntendheid. Tijdens het volgen van een taaldiploma in de spraaktaal, hebben studenten de mogelijkheid om samen te werken met onderzoekers in ultramoderne laboratoria en om te leren van gecertificeerde taalkundigen in de gesproken taal, wier expertise alle aspecten van spraak en taal gedurende de hele levensduur omvat. Daarnaast biedt de locatie van de universiteit studenten kansen om klinische ervaring op te doen in diagnose en behandeling met een grote verscheidenheid aan klinische populaties. Het MS-programma biedt zowel inhoudelijke kennis als praktische ervaring door een zorgvuldig geselecteerde reeks van academische studie, klinische praktijk en onderzoekstraining. Studenten zijn voorbereid op een professionele carrière in de diagnose en het management van mensen met spraak- en taalstoornissen.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Syracuse University - College of Arts and Sciences

De Masters of Science in Forensic Science is een studieprogramma van 36 studiepunten dat is ontworpen om studenten zowel een mondiaal perspectief te bieden als een kans v ... [+]

De Masters of Science in Forensic Science is een studieprogramma van 36 studiepunten dat is ontworpen om studenten zowel een mondiaal perspectief te bieden als een kans voor een grondige studie op gradueel niveau in de forensische wetenschap. De graad biedt studenten een fundamenteel begrip van de concepten en principes die betrokken zijn bij de toepassing van wetenschappelijke technieken voor forensisch onderzoek en voor het strafrechtelijk systeem. Recente vorderingen in fundamenteel wetenschappelijk onderzoek hebben een snelle en dramatische impact op deze gebieden gehad en het is alleen door een goed begrip van deze kritische wetenschappelijke concepten dat degenen in het rechtsstelsel effectief kunnen zijn in strafrechtelijk onderzoek en gerechtelijke procedures. Een afgestudeerde MS-diploma in Forensic Science biedt een sterke aanvulling voor mensen die geïnteresseerd zijn in een focus op strafrechtspleging in verband met belangrijke studiegebieden zoals antropologie, biologie, chemie, fysica, geologie, psychologie, engineering, journalistiek, onderwijs, geneeskunde en wet.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Het Applied Statistics Program van de Universiteit van Syracuse werd in 1989 opgericht en is een interdisciplinair programma binnen het College van Kunst en Wetenschap me ... [+]

Het Applied Statistics Program van de Universiteit van Syracuse werd in 1989 opgericht en is een interdisciplinair programma binnen het College van Kunst en Wetenschap met faculteiten van onder meer computer- en informatiewetenschappen, management, wiskunde, psychologie en sociale wetenschappen. Het programma biedt een niet-gegradueerde concentratie in toegepaste statistiek, sponsort een sprekersserie die gastheren is van statistici en wetenschappers, en biedt een masterdiploma in toegepaste statistiek.

Master of Sciences Degree in toegepaste statistiek

Het Master of Science-programma in Toegepaste Statistiek is een professioneel programma dat wordt beheerd door het Interdisciplinaire Statistiekprogramma dat is gebaseerd op het College of Arts... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands