Stratford University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ONZE MISSIE

Stratford University is een particuliere instelling voor hoger onderwijs. Het studentenlichaam is divers, met inbegrip van recent afgestudeerden van de middelbare school, werkende professionals, internationale studenten en personen die hun loopbaan willen veranderen. De missie van Stratford University is om studenten voor te bereiden op een lonende loopbaan door middel van hoogwaardige onderwijsprogramma's die voldoen aan de veranderende behoeften van werkgevers en de gemeenschap. Om aan deze missie te voldoen, biedt de universiteit een verscheidenheid aan certificaat-, diploma-, associate-, bachelor- en graduate-programma's in opkomende gebieden en gebieden met een grote vraag naar werk.

Stratford University geaccrediteerd door de Accrediting Council for Independent Colleges and Schools (ACICS) om certificaten, diploma's, associate's, bachelor- en mastergraden toe te kennen, en levert kwaliteitsonderwijs aan studenten. ACICS wordt vermeld als een nationaal erkend accreditatiebureau dat wordt erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA), een nationale pleitbezorger en institutionele stem voor zelfregulering van academische kwaliteit door middel van accreditatie. CHEA is een vereniging van 3.000 hogescholen en universiteiten die diploma's afgeven en erkent 60 institutionele en programmatische accrediterende organisaties.

Stratford is ook geaccrediteerd door de American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF), wat verzekert dat we voldoen aan de normen en competenties die zijn vastgesteld voor docenten, curricula en studentendiensten.

Stratford University is gecertificeerd om te opereren door de State Council of Higher Education for Virginia (SCHEV) om campussen in Virginia te exploiteren.

Locaties

Falls Church

Address
Leesburg Pike,7777
22043 Falls Church, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden