Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Stevens

Zevenduizend studenten, 300 faculteit. Een juweel van een campus, naast een geweldige stad, in een top-3 universiteitsstad. Talloze ideeën. Oneindige vragen. En antwoorden die er toe doen. Dit is Stevens.

Gepassioneerd voor de (on) mogelijk

Bij Stevens Institute of Technology wordt het onmogelijke mogelijk. We nemen de vonk van een idee en maken het echt.

Onze studenten werken samen in interdisciplinaire teams om nieuwe producten, oplossingen en diensten te creëren. Onze faculteit produceert baanbrekend onderzoek dat betere planning en beleid mogelijk maakt; verbetert de gezondheidszorg en behandeling; bouwt ons begrip van kritische vragen op; deelt nuttig inzicht; en maakt het leven veiliger, veiliger en comfortabeler. Onze partners in de branche werken met ons samen om het bedrijf te transformeren, de toekomst te creëren en de grote uitdagingen aan te pakken.

Op een groene campus op een heuveltop, precies de juiste grootte en aan de overkant van de rivier van New York City, leren we de volgende generaties leiders en denkers - de dromers en doeners - om met hun geest te verkennen, maar ook om hun hart te volgen. We leren ze om te innoveren, te anticiperen en samen te werken. We bereiden hen voor op een loopbaan en bijscholing, bereiden hen voor op aankomst en bloeien in de echte wereld. En ze gedijen spectaculair.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstarten Stock Foto's / Pexels

Het verschil van Stevens

Stevens-onderwijs is uniek. We dagen studenten uit en bereiden ze voor op manieren die ze nooit wisten. We leren hoe door samenwerking de grootste winst wordt behaald. Tegen de tijd dat afgestudeerden onze deuren hebben gepasseerd, hebben ze ervaren teamwork, projectmanagement, drukte en hoop. En ze zijn voorbereid om de toekomst te bereiken die ze altijd voor ogen hadden.

De visie om te slagen

Stevens President Nariman Farvardin is sinds juli 2011 verbonden aan de universiteit. In samenwerking met zijn kabinet, de Stevens Board of Trustees en een adviserende Leadership Council, en geleid door een gedetailleerd 10-jarig strategisch plan, weerspiegelt zijn leiderschap de engagementen van Stevens voor samenwerking, impact en de hefboomwerking van technologie om de meest urgente uitdagingen van de samenleving op te lossen.

Een opleiding in tegenstelling tot andere

Stevens unieke mix van technologische educatie en toegepast op leermogelijkheden bereidt onze studenten voor op de echte wereld - en recruiters merken op. Wij bieden ondernemerschap cursussen aan eerstejaars studenten; een ruime keuze aan interdisciplinaire majors; en ongeëvenaarde toegang tot hoog aangeschreven stages en coöperatief onderwijs. De meeste senioren van Stevens nemen ook deel aan jaar-lange capstone-projecten.

Minuten van Manhattan

Stevens ligt op de ideale locatie, in een top-3 universiteitsstad (Hoboken) en direct tegenover de Hudson River van New York City - het financiële en culturele centrum van de wereld, en een groeiend centrum van technologische innovatie. Een heuvelachtige campus van 55 hectare, op slechts enkele minuten van de stad met de trein, bus of veerboot? Dat is toegang tot kansen.

Onderzoek dat het verschil maakt

Overstromingen. Hurricanes. Ziekte van Alzheimer. Borstkanker. Hackers. Stevens-onderzoekers pakken de moeilijke vragen aan, proberen de nieuwe benaderingen, zetten de extra stappen en ontwikkelen de echte toepassingen die het cruciale verschil maken - levens redden, privacy beschermen, mensen helpen betere beslissingen te nemen en zorgen voor een veiligere, gezondere, veiligere wereld.

Fundamentele onderzoekspijlers

Stevens voert toonaangevend onderzoek uit in een breed scala van kritieke disciplines. De universiteit heeft ervoor gekozen om in het bijzonder onderzoek te richten op zes specifieke fundamentele pijlers waarin Stevens momenteel beschikt over toonaangevende expertise.

Werk op deze strategische gebieden zal van cruciaal belang zijn voor nationale en mondiale planning, governance, infrastructuur en technologische ontwikkeling - evenals regionale, nationale en internationale veiligheid, beveiliging en welzijn. Daarom zal Stevens diverse partners in de academische wereld, de industrie en de overheid betrekken bij dynamische partnerschappen in deze specifieke domeinen. Door deze interdisciplinaire onderzoekssamenwerking en externe partnerschappen, zal de universiteit haar maatschappelijke impact op deze gebieden blijven maximaliseren.

Kunstmatige intelligentie, machine learning

Stevens verricht onderzoek op het gebied van AI, machine learning en cybersecurity met applicaties op het gebied van wachtwoord, apparaat- en netwerkbeveiliging, gezondheidszorg, financiële gegevens en binnenlandse veiligheid, onder andere.

Biomedische technologie, gezondheidszorg

Via ons interdisciplinaire Centre for Healthcare Innovation (CHI) werkt Stevens op belangrijke onderzoeksgebieden in de richting van het toekomstige voordeel van patiënten over de hele wereld.

Complexe systemen

Mogelijk gemaakt door het Center for Complex Systems

Data Science and Information Systems

Data-wetenschappers van Stevens verkennen en ontginnen de explosie van big data geproduceerd door apparaten en analyses en produceren nieuwe inzichten en beslissings-technologieën.

Financiële systemen

Het Stevens-onderzoek, dat wordt aangestuurd door het Hanlon Financial Systems Center, een hypermoderne faciliteit voor financieel onderzoek en onderwijs, raakt alle aspecten van financiën, waaronder regelgeving, besmetting en investeringsstrategie.

Veerkracht

Stevens is een internationale leider op het gebied van onderzoek naar de veerkracht in de kust en in de stad, het stimuleren van studie en discussie over het beschermen van kustgemeenschappen tegen de gevolgen van klimaatverandering. We voeren ook aanzienlijk onderzoek naar duurzaamheid en energie uit.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Leiderschap

Stevens Institute of Technology is een particuliere co-educatieve onderzoeksinstelling. Stevens Institute of Technology is opgericht door een wet van de wetgevende macht van New Jersey in 1870 en opereert als een belastingvrije organisatie onder Sectie 501 (c) (3) van de Internal Revenue Code. Als een privé-instelling wordt Stevens bestuurd door de raad van bestuur, die opereert onder de statuten van de universiteit, en door zijn voorzitter.

Bestuur

De Trustees van Stevens Institute of Technology, als een private universiteit, opereert op basis van haar statuten en reglementen en het beleid en de procedures die de instelling van tijd tot tijd hanteert. De Board of Trustees vergadert op regelmatige basis en onderhoudt een structuur van comités van de Raad die zijn vastgelegd in de reglementen en handvesten voor elk comité. De Beleidsbibliotheek is een verzamelplaats van veel van de door de instelling aangenomen beleidsregels en wordt regelmatig bijgewerkt.

Stevens Leiderschap

Benoemd door de Board of Trustees, is de president van Stevens Institute of Technology verantwoordelijk voor het toezicht op alle universitaire zaken en voor het toezicht houden op de voortgang in de richting van de strategische doelen van de universiteit. De president werkt nauw samen met de provoost, die toeziet op alle academische programma's en de verantwoordelijkheden van de president in de afwezigheid van de president overneemt, en de vicepresidenten die belangrijke administratieve afdelingen binnen de universiteit leiden.

Voorbij de klas

De Stevens-studentenervaring neemt veel meer in beslag dan klaslokaaltijd en onderzoek in het laboratorium. De universiteit biedt het team en intramurale atletiek; meer dan 100 studentenclubs; een regulier programma van podium, muziek en andere kunsten; en tal van andere mogelijkheden voor persoonlijke groei, het creëren van gemeenschap en nieuwe vriendschap.

Verhogen hun spel

Studentenatleten van Stevens trotseren eendimensionale stereotypen en gedijen op competitie. Door smarts, karakter en grit te combineren, strijden ze op het hoogste niveau in 26 varsity-sporten, waarmee ze NCAA-individuele en teamkampioenschappen vangen.

Een boog nemen

Dramatisch theater dat spreekt tot de menselijke conditie. Broadway-achtige shows die ons opbeuren. Muzikale ensembles die ons hart laten zingen. Bij Stevens geloven we dat het vermogen om creatief problemen op te lossen verbonden is aan een passie voor kunst. En de veelzijdige vrouwen en mannen van Stevens die onbevreesd de artistieke mogelijkheden verkennen, belichamen deze creatieve energie.

Agents wijzigen

Inkomensgelijkheid. Duurzaamheid van het milieu. Onderwijshervorming. Stevens-studenten zijn niet tevreden om aan de zijlijn te zitten. De rollen van burger en leider omarmen, het zijn verandermakers die een verschil willen maken in de bredere gemeenschap waarin ze leven.

Locaties

Hoboken

Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden