Lees de Officiële Beschrijving

Over Stevens

Zevenduizend studenten, 300 faculteit. Een juweel van een campus, naast een geweldige stad, in een top-3 universiteitsstad. Talloze ideeën. Oneindige vragen. En antwoorden die er toe doen. Dit is Stevens.

Gepassioneerd voor de (on) mogelijk

Bij Stevens Institute of Technology wordt het onmogelijke mogelijk. We nemen de vonk van een idee en maken het echt.

Onze studenten werken samen in interdisciplinaire teams om nieuwe producten, oplossingen en diensten te creëren. Onze faculteit produceert baanbrekend onderzoek dat betere planning en beleid mogelijk maakt; verbetert de gezondheidszorg en behandeling; bouwt ons begrip van kritische vragen op; deelt nuttig inzicht; en maakt het leven veiliger, veiliger en comfortabeler. Onze partners in de branche werken met ons samen om het bedrijf te transformeren, de toekomst te creëren en de grote uitdagingen aan te pakken.

Op een groene campus op een heuveltop, precies de juiste grootte en aan de overkant van de rivier van New York City, leren we de volgende generaties leiders en denkers - de dromers en doeners - om met hun geest te verkennen, maar ook om hun hart te volgen. We leren ze om te innoveren, te anticiperen en samen te werken. We bereiden hen voor op een loopbaan en bijscholing, bereiden hen voor op aankomst en bloeien in de echte wereld. En ze gedijen spectaculair.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstarten Stock Foto's / Pexels

Het verschil van Stevens

Stevens-onderwijs is uniek. We dagen studenten uit en bereiden ze voor op manieren die ze nooit wisten. We leren hoe door samenwerking de grootste winst wordt behaald. Tegen de tijd dat afgestudeerden onze deuren hebben gepasseerd, hebben ze ervaren teamwork, projectmanagement, drukte en hoop. En ze zijn voorbereid om de toekomst te bereiken die ze altijd voor ogen hadden.

De visie om te slagen

Stevens President Nariman Farvardin is sinds juli 2011 verbonden aan de universiteit. In samenwerking met zijn kabinet, de Stevens Board of Trustees en een adviserende Leadership Council, en geleid door een gedetailleerd 10-jarig strategisch plan, weerspiegelt zijn leiderschap de engagementen van Stevens voor samenwerking, impact en de hefboomwerking van technologie om de meest urgente uitdagingen van de samenleving op te lossen.

Een opleiding in tegenstelling tot andere

Stevens unieke mix van technologische educatie en toegepast op leermogelijkheden bereidt onze studenten voor op de echte wereld - en recruiters merken op. Wij bieden ondernemerschap cursussen aan eerstejaars studenten; een ruime keuze aan interdisciplinaire majors; en ongeëvenaarde toegang tot hoog aangeschreven stages en coöperatief onderwijs. De meeste senioren van Stevens nemen ook deel aan jaar-lange capstone-projecten.

Minuten van Manhattan

Stevens ligt op de ideale locatie, in een top-3 universiteitsstad (Hoboken) en direct tegenover de Hudson River van New York City - het financiële en culturele centrum van de wereld, en een groeiend centrum van technologische innovatie. Een heuvelachtige campus van 55 hectare, op slechts enkele minuten van de stad met de trein, bus of veerboot? Dat is toegang tot kansen.

Onderzoek dat het verschil maakt

Overstromingen. Hurricanes. Ziekte van Alzheimer. Borstkanker. Hackers. Stevens-onderzoekers pakken de moeilijke vragen aan, proberen de nieuwe benaderingen, zetten de extra stappen en ontwikkelen de echte toepassingen die het cruciale verschil maken - levens redden, privacy beschermen, mensen helpen betere beslissingen te nemen en zorgen voor een veiligere, gezondere, veiligere wereld.

Fundamentele onderzoekspijlers

Stevens voert toonaangevend onderzoek uit in een breed scala van kritieke disciplines. De universiteit heeft ervoor gekozen om in het bijzonder onderzoek te richten op zes specifieke fundamentele pijlers waarin Stevens momenteel beschikt over toonaangevende expertise.

Werk op deze strategische gebieden zal van cruciaal belang zijn voor nationale en mondiale planning, governance, infrastructuur en technologische ontwikkeling - evenals regionale, nationale en internationale veiligheid, beveiliging en welzijn. Daarom zal Stevens diverse partners in de academische wereld, de industrie en de overheid betrekken bij dynamische partnerschappen in deze specifieke domeinen. Door deze interdisciplinaire onderzoekssamenwerking en externe partnerschappen, zal de universiteit haar maatschappelijke impact op deze gebieden blijven maximaliseren.

Kunstmatige intelligentie, machine learning

Stevens verricht onderzoek op het gebied van AI, machine learning en cybersecurity met applicaties op het gebied van wachtwoord, apparaat- en netwerkbeveiliging, gezondheidszorg, financiële gegevens en binnenlandse veiligheid, onder andere.

Biomedische technologie, gezondheidszorg

Via ons interdisciplinaire Centre for Healthcare Innovation (CHI) werkt Stevens op belangrijke onderzoeksgebieden in de richting van het toekomstige voordeel van patiënten over de hele wereld.

Complexe systemen

Mogelijk gemaakt door het Center for Complex Systems

Data Science and Information Systems

Data-wetenschappers van Stevens verkennen en ontginnen de explosie van big data geproduceerd door apparaten en analyses en produceren nieuwe inzichten en beslissings-technologieën.

Financiële systemen

Het Stevens-onderzoek, dat wordt aangestuurd door het Hanlon Financial Systems Center, een hypermoderne faciliteit voor financieel onderzoek en onderwijs, raakt alle aspecten van financiën, waaronder regelgeving, besmetting en investeringsstrategie.

Veerkracht

Stevens is een internationale leider op het gebied van onderzoek naar de veerkracht in de kust en in de stad, het stimuleren van studie en discussie over het beschermen van kustgemeenschappen tegen de gevolgen van klimaatverandering. We voeren ook aanzienlijk onderzoek naar duurzaamheid en energie uit.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Leiderschap

Stevens Institute of Technology is een particuliere co-educatieve onderzoeksinstelling. Stevens Institute of Technology is opgericht door een wet van de wetgevende macht van New Jersey in 1870 en opereert als een belastingvrije organisatie onder Sectie 501 (c) (3) van de Internal Revenue Code. Als een privé-instelling wordt Stevens bestuurd door de raad van bestuur, die opereert onder de statuten van de universiteit, en door zijn voorzitter.

Bestuur

De Trustees van Stevens Institute of Technology, als een private universiteit, opereert op basis van haar statuten en reglementen en het beleid en de procedures die de instelling van tijd tot tijd hanteert. De Board of Trustees vergadert op regelmatige basis en onderhoudt een structuur van comités van de Raad die zijn vastgelegd in de reglementen en handvesten voor elk comité. De Beleidsbibliotheek is een verzamelplaats van veel van de door de instelling aangenomen beleidsregels en wordt regelmatig bijgewerkt.

Stevens Leiderschap

Benoemd door de Board of Trustees, is de president van Stevens Institute of Technology verantwoordelijk voor het toezicht op alle universitaire zaken en voor het toezicht houden op de voortgang in de richting van de strategische doelen van de universiteit. De president werkt nauw samen met de provoost, die toeziet op alle academische programma's en de verantwoordelijkheden van de president in de afwezigheid van de president overneemt, en de vicepresidenten die belangrijke administratieve afdelingen binnen de universiteit leiden.

Voorbij de klas

De Stevens-studentenervaring neemt veel meer in beslag dan klaslokaaltijd en onderzoek in het laboratorium. De universiteit biedt het team en intramurale atletiek; meer dan 100 studentenclubs; een regulier programma van podium, muziek en andere kunsten; en tal van andere mogelijkheden voor persoonlijke groei, het creëren van gemeenschap en nieuwe vriendschap.

Verhogen hun spel

Studentenatleten van Stevens trotseren eendimensionale stereotypen en gedijen op competitie. Door smarts, karakter en grit te combineren, strijden ze op het hoogste niveau in 26 varsity-sporten, waarmee ze NCAA-individuele en teamkampioenschappen vangen.

Een boog nemen

Dramatisch theater dat spreekt tot de menselijke conditie. Broadway-achtige shows die ons opbeuren. Muzikale ensembles die ons hart laten zingen. Bij Stevens geloven we dat het vermogen om creatief problemen op te lossen verbonden is aan een passie voor kunst. En de veelzijdige vrouwen en mannen van Stevens die onbevreesd de artistieke mogelijkheden verkennen, belichamen deze creatieve energie.

Agents wijzigen

Inkomensgelijkheid. Duurzaamheid van het milieu. Onderwijshervorming. Stevens-studenten zijn niet tevreden om aan de zijlijn te zitten. De rollen van burger en leider omarmen, het zijn verandermakers die een verschil willen maken in de bredere gemeenschap waarin ze leven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Ga op het snelle pad om impact te maken op een van de snelst groeiende velden van vandaag met een master in machine learning. ... [+]

Overzicht

Ga op het snelle pad om impact te maken op een van de snelst groeiende velden van vandaag met een master in machine learning.

Het machine learning master-programma legt de theoretische en praktische basis vast die nodig is om op de voorgrond te staan van de vooruitgang in de volgende technologische revolutie. Vooruitgang in machine learning en aanverwante disciplines zal binnenkort elk stukje technologie raken, wat een geavanceerde graad een essentiële troef voor een succesvolle carrière maakt.

Het snelgroeiende gebied van machine learning kent een veelheid aan toepassingen op uiteenlopende gebieden, zoals intelligente systemen, computervisie, spraakherkenning, natuurlijke taalverwerking, robotica, financiën, informatieverwerking, bio-informatica, gezondheidszorg en weersvoorspelling.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Krijg krachtige vaardigheden in bouwkunde en bedrijfsbeheer en bereid je voor op het leiden van megaprojecten over de hele wereld. ... [+]

Overzicht

Krijg krachtige vaardigheden in bouwkunde en bedrijfsbeheer en bereid je voor op het leiden van megaprojecten over de hele wereld.

Het masterprogramma bouwkunde en management is ontworpen om technische training te versterken en vaardigheden te ontwikkelen in het beheren van kosten, tijdsbeperkingen, kwaliteit en veiligheidscontroles, terwijl studenten worden voorbereid op het leiden van wereldwijde bouwprojecten.

Stevens is een van de weinige universiteiten in de regio New York die dit baanbrekende programma aanbiedt - en misschien wel de enige universiteit in de regio met speciale aandacht voor megaprojecten. Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je competitieve leiderschapsvaardigheden om je te helpen een carrière op executive-track na te jagen in de wereldwijde bouwsector.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Weinig managers combineren zakelijk inzicht met de technische expertise om hun organisatie te begeleiden naar een digitaal tijdperk, waar de waarde wordt gecreëerd door k ... [+]

Overzicht

Weinig managers combineren zakelijk inzicht met de technische expertise om hun organisatie te begeleiden naar een digitaal tijdperk, waar de waarde wordt gecreëerd door kunstmatige intelligentie, diepgaand leren en voorspellende analyses.

De bedrijfsinformatie

Het curriculum behandelt de concepten in de voorhoede van de datarevolutie: machine learning, taalverwerking, web mining, optimalisatie en risicoanalyses. Klassen verkennen belangrijke bedrijfsconcepten terwijl ze verder gaan dan de basisprincipes in R, SAS, Hadoop, Python en Sparc. Het programma culmineert in een sluitstukervaring waarin je aan een project werkt, met behulp van echte gegevens, onder begeleiding van een mentor uit de sector.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Leer de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om big data te analyseren voor functionele toepassing in bedrijven en technologie. ... [+]

Overzicht

Leer de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om big data te analyseren voor functionele toepassing in bedrijven en technologie.

De vraag naar datawetenschappers die inzichten kunnen opdoen uit de schat aan informatie die beschikbaar is gemaakt door moderne technologieën om te helpen bij geïnformeerde besluitvorming, is in opkomst. Het data science-masterprogramma bij Stevens wekt de theoretische kennis en praktische vaardigheden op die nodig zijn voor het omgaan met de hedendaagse verzameling, verkenning, analyse en modellering van gegevens, samen met de gerelateerde uitdagingen met betrekking tot inferentie en voorspelling.

Dit interdisciplinaire programma bereidt studenten voor op loopbanen in fintech, business intelligence en analytics, academia en databasebeheer, evenals overheidsfuncties die sterke vaardigheden in data-analyse vereisen. Studenten analyseren complexe gegevens, waaronder grootschalige databases, en passen de modernste modellering- en visualisatietechnieken toe. Ze zullen deelnemen aan simulaties van cyberaanvallen en effectieve verdedigingsstrategieën ontwikkelen, evenals diepgaand onderzoek, de algoritmen en optimaliseringsschema's die ten grondslag liggen aan de nieuwste bedrijfsanalysemethoden.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Word een gewilde expert met geavanceerde kennis en sterke professionele connecties. ... [+]

OverzichtComputertechniek

Word een gewilde expert met geavanceerde kennis en sterke professionele connecties.

Het computer engineering masterprogramma bereidt studenten voor op specialisatie in computersystemen, real-time en embedded systemen, datacommunicatie en netwerken, digitaal systeemontwerp, beeldverwerking en multimedia, informatiesystemen, beveiliging van informatiesystemen en intelligente systemen. Het programma leidt studenten op voor een carrière in de computertechniek waarvoor geavanceerde en gespecialiseerde kennis vereist is. Tegen het einde, zult u indrukwekkende prestaties hebben op het gebied van hardware- en softwareontwikkeling, evenals de zeer gerespecteerde reputatie van een Stevens ingenieursdiploma.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Stevens overschrijdt nieuwe grenzen in kunstmatige intelligentie door een van de eerste afgestudeerde programma's in het land aan te bieden om AI-toepassingen voor engine ... [+]

Overzicht

Stevens overschrijdt nieuwe grenzen in kunstmatige intelligentie door een van de eerste afgestudeerde programma's in het land aan te bieden om AI-toepassingen voor engineering te verkennen.

In het toegepaste kunstmatige intelligentie-masterprogramma ontwikkelen afgestudeerde studenten een sterke achtergrond in de theoretische onderbouwing en algoritme-ontwikkeling in kunstmatige intelligentie en diepgaand leren met een grondige kennis van een verscheidenheid aan technische toepassingen. Studenten leren een mix van software- en hardwarevaardigheden die van toepassing zijn op meerdere engineeringdomeinen.

Studenten worden ondergedompeld in een hands-on benadering van leren in een mix van cursusaanbiedingen, van fundamentele kerncursussen tot state-of-the-art onderwerpen zoals internet of things (IoT), beveiliging van informatiesystemen en big data-applicaties.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Het masterprogramma werktuigbouwkunde bij Stevens geeft je een voorsprong in een steeds competitiever beroep waarbij een beheersing van onderzoek, ontwerp, productie en t ... [+]

Overzicht

Bouw de toekomst op in een programma dat is ontworpen om uw succes te promoten.

Het masterprogramma werktuigbouwkunde bij Stevens geeft je een voorsprong in een steeds competitiever beroep waar een beheersing van onderzoek, ontwerp, productie en testvaardigheden net zo belangrijk is als het volgende grote idee.

Dit programma richt zich op technieken voor het consistent maken van producten door een wetenschappelijk onderbouwd begrip van technische materialen en productieprocessen en bereidt u voor om complexe technische problemen op te lossen, opkomende technologieën te positioneren, de ontwikkeling van hoogwaardige producten te leiden, projecten te beheren en te onderhouden veeleisende normen in een zich voortdurend ontwikkelende economie.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Bekwame systeemleiders, met de technische kennis om geavanceerde systemen en de vaardigheden om te opereren te ontwerpen en te onderhouden in een steeds complexer wordend ... [+]

Overzicht

Bekwame systeemleiders, met de technische kennis om geavanceerde systemen en de vaardigheden om te opereren te ontwerpen en te onderhouden in een steeds complexer wordende, wereldwijd verbonden zakelijke en beleidsomgeving, zijn in de 21e eeuw in trek.

Als de grootste leverancier van onderwijs in systeemtechniek aan de Amerikaanse federale overheid en aan industrieën over de hele wereld, leert de Master of Engineering in systems engineering van de School of Systems and Enterprises de multidisciplinaire vaardigheden en benaderingen die nodig zijn voor het ontwerpen, ontwerpen en beheren van complexe technische systemen en processen. gedurende hun hele levenscyclus.

Het programma biedt studenten de juiste mix van engineering, technologie en managementtraining en bereidt afgestudeerden voor op technische leiders die een systeemaanpak toepassen om met succes complexe systemen te navigeren en te beheren. Onze afgestudeerden zijn in staat om systeemintegratie, levenscycluskwesties en systeemdenken op systeem- en bedrijfsniveau aan te pakken, in een markt waar globalisering, kwaliteit, complexiteit en productiviteit de drijvende krachten achter bedrijven zijn.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Krijg een gevorderde graad in een snel groeiend veld. Het cybersecurity-masterprogramma bij Stevens is specifiek ontworpen om studenten op te leiden voor een loopbaan die ... [+]

Overzicht

Krijg een gevorderde graad in een snel groeiend veld. Het cybersecurity-masterprogramma bij Stevens is specifiek ontworpen om studenten op te leiden voor een loopbaan die onze complexe informatie-infrastructuren in overheid en bedrijfsleven beschermt.

Het cybersecurity-masterprogramma is bedoeld voor beveiligingsprofessionals die een diepgaand inzicht zoeken in de technische kennis met betrekking tot informatiebeveiliging, evenals een waardering voor de organisatorische, sociale, bestuurlijke en juridische aspecten van beveiliging en privacy.

Cybersecurity is een snelgroeiend gebied dat momenteel een veel grotere vraag kent dan het aanbod van getrainde professionals. Het Witte Huis heeft gemeld dat in de komende jaren maar liefst 30.000 nieuwe cyberbeveiligingsprofessionals alleen door de Amerikaanse overheid nodig zijn.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Een master in software engineering gaat over het bouwen van betrouwbare, responsieve, veilige en beveiligde softwaresystemen die de industrie en de samenleving vooruit he ... [+]

Overzicht

Een master in software engineering gaat over het bouwen van betrouwbare, responsieve, veilige en beveiligde softwaresystemen die de industrie en de samenleving vooruit helpen in een steeds meer onderling verbonden wereld. In ons software engineering-programma leert u over het levenscyclusproces en hoe u duurzame producten kunt bouwen. Je zult vaardigheden verwerven om softwaresystemen te ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden en softwareprojecten met optimale efficiëntie te beheren.

De software engineering studenten van de School of Systems and Enterprises, met verschillende achtergronden; informatica, algemene wetenschappen, wiskunde, engineering, handel en vrije kunsten, ontwikkel het begrip en de vaardigheden die nodig zijn om architecten en projectleiders te worden die software-intensieve systemen van de toekomst kunnen bouwen.... [-]

Verenigde Staten Hoboken
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Verenigde Staten