Stephens College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Home naar gedurfde vrouwen met heldere dromen sinds 1833.

Stephens College is een college van vrouwen trots gevestigd in Columbia, Missouri, de thuishaven van een vlaggenschip openbare universiteit en een aantal particuliere hogescholen.

Sinds onze oprichting in 1833, hebben we het aanbieden van innovatieve, carrière-gerichte programma's geluid in de vrije kunsten met een focus op creatieve kunsten en wetenschappen. We nemen een hands-on, ervaringsgerichte benadering van onderwijs, zorg ervoor dat onze studenten krijgen zowel de kwaliteit klassikale instructie en externe werk ervaringen die hun cursussen aan te vullen.

We bieden ook een diploma, online en certificaat programma's beschikbaar zijn voor vrouwen en mannen in het kader van ons streven naar levenslang leren.

Stephens is er trots op een levendig deel van Columbia zijn, biedt de gemeenschap programmering en tentoonstellingen, publieke optredens, de Citizen Jane Film Festival. Door onze Children's School, de tryps Institute in Stephens College en onze zomer prestatie, sport en academische kampen we met trots opvoeden meisjes en jongens van alle leeftijden.

Locaties

Columbia

Address
Stephens College
1200 E. Broadway

MO 65215 Columbia, Missouri, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: