Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1870, St. John's is een katholieke en Vincentian universiteit die bereidt studenten voor persoonlijk en professioneel succes in de huidige mondiale samenleving. De Princeton Review en andere top rankings consequent erkennen excellente wetenschappers van de universiteit, dynamische stage en vrijwilligerswerk, gericht op het studentenleven, en spannende studie in het buitenland aanbod. Onze kwaliteit komt voort uit een institutionele visie op uitmuntendheid en service. Studenten komen uit bijna 50 staten en in de buurt van 120 buitenland tot meer dan 100 associate, bachelor, master en doctorale graden in de kunsten, het bedrijfsleven, onderwijs, recht, apotheek, de wetenschappen en gespecialiseerde professionele programma's voort te zetten. De Red Storm is een andere grote trekken, belichamen onze 107-jaar oude traditie van de mannen en atletiek van vrouwen. St. John's beschikt over drie residentiële New York City campussen; een academisch centrum in Oakdale, NY; internationale campussen in Rome, Italië, en Parijs, Frankrijk; en studeren in het buitenland locaties in Sevilla, Spanje en over de hele wereld. Wij nodigen u uit om meer te leren over de voordelen van de St. John's ervaring.

St. John's is katholiek, Vincentian, Metropolitan, en Global

Als universiteit

We verbinden ons ertoe academische uitmuntendheid en het nastreven van wijsheid, die stroomt van vrij onderzoek, religieuze waarden en menselijke ervaring. We streven naar het behoud en versterken van een sfeer waarin wetenschappelijk onderzoek, fantasierijk methodologie, mondiale bewustwording en een enthousiaste zoektocht naar waarheid dienen als de basis van een vitale onderwijsleerproces en de ontwikkeling van een leven lang leren. Onze core curriculum in de Liberal Arts and Sciences heeft als doel om het leven, evenals beroepen verrijken en dient om de undergraduate ervaring te verenigen. Graduate en professionele scholen uiten onze inzet voor onderzoek, strenge normen, en innovatieve toepassing van kennis. We willen niet alleen uitstekende professionals met een kunnen analyseren en helder articuleren wat, maar ook de ethische en esthetische waarden te stellen en te realiseren wat zou kunnen ontwikkelen.

St. John's is een katholieke universiteit,

opgericht in 1870 in antwoord op een uitnodiging van de eerste bisschop van Brooklyn, John Loughlin, om de jeugd van de stad te voorzien van een intellectuele en morele opvoeding. Wij omarmen de joods-christelijke idealen van respect voor de rechten en de waardigheid van elke persoon en de verantwoordelijkheid van elk individu voor de wereld waarin we leven. Wij verbinden ons ertoe een klimaat patroon op het leven en de leer van Jezus Christus, zoals belichaamd in de tradities en praktijken van de Rooms-Katholieke Kerk te creëren. Onze gemeenschap, die lid zijn van de vele religies bestaat, streeft naar een openheid die "volledig gericht op alles wat waar is, alles wat respect verdient, dat alles is eerlijk, puur, bewonderenswaardig, fatsoenlijk, deugdzaam of lof verdient" (Filippenzen 4: 8). Zo is de universiteit is een plek waar de kerk nadenkt over zichzelf en de wereld zoals die zich bezighoudt met de dialoog met andere religieuze tradities.

St. John's is een Vincentian universiteit,

geïnspireerd door St. Vincent de Paul's compassie en ijver voor service. Wij streven ernaar om excellent onderwijs voor alle mensen, vooral die ontbreekt economische, fysieke of sociale voordelen bieden. Taakstraf programma's combineren met reflecterende leren vergroten de klas ervaring. Waar mogelijk, besteden we onze intellectuele en fysieke middelen om te zoeken naar de oorzaken van armoede en sociale onrechtvaardigheid en de oplossingen die flexibel, effectief en beton aan te moedigen. In de Vincentiaanse traditie, streven we naar een kijk op de wereld te bevorderen en de inspanningen in de richting van de wereldwijde harmonie en ontwikkeling te bevorderen door het creëren van een sfeer waarin alles kan indrinken en belichamen de geest van de barmhartige zorg voor anderen zo kenmerkend is voor Vincent.

St. John's is een grootstedelijk en mondiale universiteit.

Als Metropolitan University, profiteren we van de culturele diversiteit van New York City, de intellectuele en artistieke middelen en haar unieke professionele opleidingsmogelijkheden. Met deze rijkdom komt verantwoordelijkheid. We moedigen de grootstedelijke gemeenschap om onze middelen gebruiken om zijn behoeften te dienen. Als wereldwijde universiteit, zijn wij een van onze natie van de meest diverse instellingen voor hoger onderwijs, verrijkt met een mix van culturen, die een geïnternationaliseerde curriculum aanvult. Door samenwerking met andere instellingen over de hele wereld, studie in het buitenland kansen en online cursussen en graden, onze outreach omspant de hele wereld. In het opleiden van studenten beloven we om die kwaliteiten die nodig zijn voor onze alumni om effectieve leiders en verantwoordelijke burgers te worden in een bruisende stad en dynamische wereld te bevorderen.

Waarheid

Kennis in overeenstemming met de werkelijkheid, gedrag trouw aan ethische normen. St. John's bevestigt de drievoudige missie van een universiteit om de waarheid te zoeken door middel van onderzoek, om het te verspreiden door middel van onderwijs en om ernaar te handelen. De universiteit waarden en maakt gebruik van de perspectieven van verschillende culturen aan haar leden bij het zoeken naar de waarheid en het ontwikkelen van ethische normen bij te staan, terwijl het bevestigen van de joods-christelijke traditie.

Liefde

Bundeling en uitbreiding van geesten en harten om de eigen koesteren en een ander is goed. Hou uitgedrukt in de universitaire gemeenschap is geen gevoel, maar een actie voor de corporate goed gemanifesteerd door de tijd, talent en de energie van haar leden. Het is een verantwoordelijke toewijding aan beschikbare middelen te gebruiken en om te zetten in de richting van goede van de mensheid.

Respect

Bewustwording van en waardering voor alle personen. Een hoffelijke achting voor alle mensen van wie de diversiteit wordt omarmd en gedeeld in het leren, onderwijzen en dienstbaarheid aan anderen binnen de universitaire gemeenschap en daarbuiten.

Gelegenheid

De omstandigheden gunstig zijn voor het dienen van anderen en het voorbereiden van zijn zelf voor een vervullend leven. Geleid door de centrale inzet voor gelijkheid, rechtvaardigheid en de christelijke moraal, de universiteit maakt zijn middelen ter beschikking aan al haar leden om hun individuele en collectieve belangen na te streven.

Excellence

Het streven, groeiende, nooit zelfgenoegzaam. De St. John's Gemeenschap machtigt en inspireert studenten, medewerkers, docenten en administratie om te slagen in programma's die hen bij te staan ​​in elk gebied van prestatie.

Dienst

Vincentiaanse spiritualiteit in actie, een antwoord op Gods oproep om van onszelf geven. Onze verplichting en toewijding aan de service liggen niet alleen aan onze actieve compassie als een instelling, maar in de teelt van deze prioriteiten en waarden in de leden van onze gemeenschap. We zijn toegewijd aan een leven van rentmeesterschap als een verzorger van God gegeven talenten, middelen en kennis, en verzorger te spelen op de behoeften van anderen.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

St. John's University

De Master of Arts programma in Overheid en Politiek aan de St. John's University combineert strenge academische studie met de mogelijkheid om waardevolle praktische vaard ... [+]

De Master of Arts programma in Overheid en Politiek aan de St. John's University combineert strenge academische studie met de mogelijkheid om waardevolle praktische vaardigheden die zeer aantrekkelijk voor een breed scala aan werkgevers in de publieke en private sector te ontwikkelen. U zult genieten van onze kleine klassen, individuele aandacht van onze onderscheiden faculteit, en de flexibiliteit om breedte en diepte te ontwikkelen op het gebied van overheid en politiek. Je zult een expert in het samenstellen van het beleid briefs en rapporten worden; het opstellen en beoordelen van projectvoorstellen, resoluties en openbare verklaringen; en de voltooiing van een grondige evaluatie van de binnenlandse en buitenlandse gebeurtenissen en trends. Het programma bereidt je voor op een scala van mogelijkheden in de burgerlijke en buitenlandse diensten, posities van politieke of bestuurlijke verantwoordelijkheid in de publieke of de particuliere sector, een loopbaan in het onderwijs, of voor verdere studie als een doctoraal of een rechtenstudent.... [-]

Verenigde Staten New York City Italië Rome Frankrijk Parijs New York Mills  + 3 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

St. John's University

Predictive analytics geldt krachtige statistische en data mining technieken om grote datasets om nuttige informatie te genereren, te identificeren patronen en trends, en ... [+]

Predictive analytics geldt krachtige statistische en data mining technieken om grote datasets om nuttige informatie te genereren, te identificeren patronen en trends, en modellen te bouwen om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Toepassingen van deze technieken zijn nu het transformeren van de besluitvorming in de gehele bedrijfsleven, de overheid, de gezondheidszorg en de academische wereld. De vraag naar professionals kennis op dit gebied zal naar verwachting snel groeien in de komende jaren.

Afgestudeerden van de MS in Data Mining en Predictive Analytics-programma zal een verscheidenheid aan vaardigheden die nodig zijn om grote datasets te analyseren en modelleren van oplossingen om de besluitvorming te ontwikkelen ter ondersteuning te verkrijgen. Zij zullen ook de ontwikkeling van een specialisatie in een van beide marketing analytics of analytics gezondheidszorg. De specialisatie in de gezondheidszorg analytics bouwt voort op undergraduate de gezondheidszorg informatica onze divisie grootste die nu in zijn vierde jaar. Het programma is gericht op studenten met de vereiste kwalificaties voor te bereiden om "data mining analisten / ingenieurs" of "voorspellende modelbouwers".... [-]

Verenigde Staten New York City Italië Rome Frankrijk Parijs New York Mills  + 3 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
St. John's University

De Master of Science in Accounting (MSA) van de Peter J. Tobin College of Business is ontworpen om te helpen professionals begrijpen van de functie van de boekhouding bin ... [+]

De Master of Science in Accounting (MSA) van The Peter J. Tobin College of Business is ontworpen om te helpen professionals begrijpen van de functie van de boekhouding binnen de wereldwijde markt en in verband met geavanceerde theoretische concepten voor praktische problemen. De vraag naar specialisten op het gebied van boekhouding is dramatisch versneld de financiële regelgeving zijn geëvolueerd en zal alleen maar blijven groeien als bedrijven streven transparanter te worden. Afgestudeerden van het programma bereid zijn om hun opleiding en vaardigheden te gebruiken om boekhoudkundige professionals in de toekomst.

Toelating

Alle aanvragers moeten een baccalaureaat van een geaccrediteerde instelling of de internationale gelijk voorafgaand aan de inschrijving op de graduate niveau bezitten. Aanvragers aan de MS in Accounting programma moet een undergraduate business major zijn geweest.... [-]

Verenigde Staten New York City New York Mills Italië Rome Frankrijk Parijs  + 3 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
St. John's University

Een schoolgebouw Leader (SBL) Master of Science graad of Advanced Certificate in Educational Administration biedt een intellectuele omgeving die studenten in staat stelt ... [+]

Een School Building Leader (SBL) Master of Science graad of Advanced Certificate in Educational Administration biedt een intellectuele omgeving die studenten in staat stelt om bestaande kennis te verfijnen en ontwikkelen van nieuwe kennis, praktijken, en vaardigheden op het gebied van administratie, assessment en curriculum. Afgestudeerden van dit innovatieve programma verdient de staat New York certificering een schoolgebouw leider te worden. De mate bestaat uit een onderwerp concentratie die leerkrachten kunnen in aanmerking komen voor zowel vaste onderwijs certificering en buildinglevel certificering.

De flexibiliteit van dit programma kunnen docenten hun specifieke behoeften te voldoen, of om te voldoen aan de eisen voor hun permanente certificering of om cursussen die de behoeften van hun school district te pakken. Alle cursussen zijn ontworpen om professionele opvoeders trainen om diverse administratieve, toezichthoudende en leidinggevende functies in het onderwijs aannemen. Tot 15 studiepunten van het Advanced Certificate kan worden toegepast in de richting van een doctoraat, op basis van een evaluatie van transcripten.... [-]

Verenigde Staten New York City Italië Rome Frankrijk Parijs New York Mills  + 3 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
St. John's University

Deze onderzoek en op standaarden gebaseerde graduate programma's voor te bereiden professioneel, competent, zorgzaam en multiculturele opvoeders van het Engels leren van ... [+]

Deze onderzoek en op standaarden gebaseerde graduate programma's voor te bereiden professioneel, competent, zorgzaam en multiculturele opvoeders van Engels talen leren (Ells). De Master of Science in het Onderwijs Engels naar Anderstaligen (TESOL) biedt twee tracks, voor mensen met en zonder de staat New York certificering.

Toelatingsvoorwaarden

Kijk dan op de School of Education Graduate Toelating Vereisten voor gedetailleerde informatie over de toelating.

ingevulde aanvraagformulier Eenmalige vergoeding van $ 70 Verklaring van de doelen Officiële transcripties van alle instellingen bezocht, met inbegrip van de overdracht van het diploma "B" of beter gemiddeld Uitkomsten carrière ... [-]
Verenigde Staten New York City Italië Rome Frankrijk Parijs New York Mills  + 3 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Define Yourself @ St. John's University, Visit Us Today