Lees de Officiële Beschrijving

St. Ambrose University

Een dynamisch leven op de campus

We bieden meer dan 60 majors met de flexibiliteit om majors, minderjarigen en keuzevakken te combineren om je interesses te evenaren. Wat meer is, onze pittige gemeenschap staat bekend om zijn atletiek, speciale evenementen en uitstekende residentiehallen.

SAU-studenten worden geïnspireerd door onze katholieke intellectuele traditie en toewijding aan sociale rechtvaardigheid. Sterker nog, ze bieden elk jaar duizenden servicetijden aan - en meer dan 150.000 uur in het afgelopen jaar alleen!

IN EEN OOGOPSLAG

Geclassificeerd als 26e (gelijkspel) door US News

In andere categorieën, US Nieuws

ONZE LOCATEN

Precies in het midden van waar je naartoe wilt!

St. Ambrose University bevindt zich in Davenport, Iowa, onderdeel van de Quad Cities - een bi-state (Iowa en Illinois) grootstedelijk gebied gelegen op het enige belangrijke stuk van de rivier de Mississippi dat van oost naar west loopt.

WAAROM SAU

Vind je grotere doel in het leven aan de St. Ambrose University

Sommige studenten raken het liefst verdwaald in de menigte aan grote universiteiten. Als één persoon in een zee van gezichten, stappen ze de wereld in zonder te weten wie ze zijn of waar het leven om draait.

Maar je bent anders. U wilt kwaliteitsonderwijs op een kleinere school waar uw professoren u bij naam kennen, waar u in uw eerste jaar onderzoek kunt doen en waar uw geloof en toewijding om anderen te dienen u en uw vrienden een groter doel in het leven biedt. Als je zo'n student bent, willen we je ontmoeten!

De academische bronnen van een staatsschool, de vriendelijkheid van een klein college

Haal het beste van beide werelden

St. Ambrose biedt tientallen majors en dezelfde topwetenschappers aan grotere universiteiten en hogescholen in Iowa. In feite gaan de academische mogelijkheden bij Ambrose - stages, onderzoek, hands-on leren - verder dan veel van onze nationale en particuliere schoolconcurrenten.

Maar wat ons onderscheidt, zijn onze kleine klasgroottes en laagdrempelige professoren die u leren kennen en toegewijd zijn aan uw instructie, die u kansen biedt die u misschien niet ontvangt op andere hogescholen in de Quad Cities of elders.

Ambrosiaanse waarden zijn de basis voor succes bij het bouwen

SAU is de juiste oplossing voor u

Onze Ambrosiaanse waarden van academische excellentie en toewijding aan de vrije kunsten, sociale rechtvaardigheid en dienstverlening aan de gemeenschap helpen om de basis te leggen voor uw succes als student, uw carrière en om de wereld een betere plek te maken.

HOE KAN IK MIJN ONDERWIJS AANVULLEN?

Het SAU College of Business heeft een uitgebreid stageprogramma om u hands-on, verkoopbare ervaring van hoge kwaliteit te bieden. Managementstudenten zijn geïnterneerd bij veel regionale en nationale bedrijven, waaronder het Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy en Deere

Onze studenten kunnen hun leren ook toepassen op echte projecten, waardoor u kunt leren van en bijdragen aan de Quad Cities-community.

WAT ZIJN ENKELE POTENTIËLE CARRIEREPADEN?

Managementprofessionals kunnen vele carrièregebieden betreden, waaronder marketing, financiën, reizen, bankieren, entertainment en meer. Verschillende van onze alumni hebben zich bij hun familiebedrijf aangesloten.

Je vaardigheden worden ook hoog gewaardeerd door bedrijven die zich richten op retail, horeca, bankieren, productie, transport en entertainment.

Onze alumni spreken vaak over de kwaliteit en waarde van een St. Ambrose-opleiding.

Uit een recent onderzoek onder afgestudeerden van het SAU College of Business bleek dat 97% voltijds of deeltijds werkte, afstudeerde, doorging met onderwijs of op dat moment niet op zoek was naar werk.

WAT HEEFT ALUMNI VAN DIT PROGRAMMA GEDAAN?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL dacht dat hij de strijdkrachten zou aanvallen, maar vond zijn passie in management en marketing. Hoewel hij in die gebieden minderjarigen bereikte, drong zijn kennis en interesses - evenals mentoring door de favoriete professoren van Wes - hem naar een master in Organisatorisch Leiderschap bij SAU. Als Project Manager bij het Enterprise Program Management Office van UnityPoint Health slaagt Wes in zijn functie met het goed afgeronde en multidisciplinaire onderwijs dat hij bij Ambrose verdiende.
  • Elijah Grant IV '15 is dubbel gemandateerd in management en marketing en runt nu zijn eigen mediabedrijf Grant Media in Davenport. Weten hoe verandering te beïnvloeden en mensen te inspireren, was wat Elia wegnam van St. Ambrose. "De leiderschapskansen op de campus maakten mijn tijd op St. Ambrose de moeite waard." In die leidende rollen als student bereidde me voor om buiten het klaslokaal te leiden en me te helpen groeien als persoon. "

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

St. Ambrose University

Of u nu een IT-professional bent die wil doorstromen naar bedrijfsbeheer of een professionele professional die wil doorstromen naar IT, wij bieden een uniek en zeldzaam M ... [+]

Of u nu een IT-professional bent die wil doorstromen naar bedrijfsbeheer of een professionele professional die wil doorstromen naar IT, wij bieden een uniek en zeldzaam MSITM- programma dat u kan helpen uw doelen te bereiken.

Als je een niet-gegradueerde afstudeerrichting hebt in een van onze drie CIS-programma's, neem dan contact op met je facultaire adviseur over ons 4 1-programma. Je zou je bachelordiploma en MSITM in slechts vijf jaar kunnen behalen. Je bespaart een jaar tijd en collegegeld.

Onze afgestudeerden werken bij Deere

Ambrose voordelenAlleen Graduate IT Management Degree in het MidwestenCross-functionele trainingTop faculteit

We hebben een programma voor werkende professionals gemaakt en onze deskundige faculteit biedt u de ondersteuning die nodig is voor een geslaagde ervaring van een afgestudeerde school. MSITM-studenten krijgen een gevarieerde toolkit in management en op hoog niveau IT-vaardigheden.... [-]

Verenigde Staten Davenport
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Verenigde Staten