Lees de Officiële Beschrijving

OVER

South Carolina State University heeft een erfenis van excellentie in het onderwijs gehandhaafd. We hebben een thuis geweest voor generaties van geleerden en leiders in het bedrijfsleven, militaire dienst, overheid, atletiek, onderwijs, geneeskunde, wetenschap, engineering technologie en nog veel meer. Gelegen in Orangeburg, SC, werd SC Staat opgericht als een land subsidie ​​college met een missie van het verstrekken van het onderwijs en de dienstverlening aan de burgers van de staat. In de eerste eeuw, SC State was een leider in het onderwijs en blijft de weg naar de volgende eeuw te leiden.

Geschiedenis van SC State University

Opgericht in 1896 als de staat de enige openbare school voor zwarte jongeren, heeft SOUTH Carolina State University een belangrijke rol gespeeld in de vorming van de Afro-Amerikanen in de staat en de natie. Als een land-subsidie ​​instelling, het moeite om de landbouw en mechanische opleiding aan generaties van zwarte jongeren bieden. Via haar uitbreidingsprogramma, stuurde het bedrijf en thuis demonstratie agenten in landelijke provincies om kennis en informatie te verstrekken aan arme zwarte boerenfamilies.

De universiteit heeft scores van docenten opgeleid voor de openbare scholen. Het aangeboden onderwijs in de wetenschappen, literatuur en geschiedenis. De steun van het Rosenwald Fonds en de Algemene Onderwijs raad hielp de instelling overleven de Depressie. Na de Tweede Wereldoorlog, de staat wetgever creëerde een graduate programma en een wet school op SOUTH Carolina State University om te voorkomen dat zwarte studenten uit het inschrijven in de Universiteit van South Carolina's graduate en juridische opleidingen. De wetgever ook sterk toegenomen financiering op het college in een poging om "afzonderlijke maar gelijk" een realiteit te maken in het hoger onderwijs in Zuid-Carolina. Tijdens de jaren 1950 en 1960 honderden SC STATE studenten namen deel aan lokale demonstraties burgerrechten en werden gearresteerd. In 1968 werden drie jonge mannen gedood en 27 gewond op de campus door rijksweg patrolmen in de Orangeburg Massacre.

Sinds 1966 heeft SC STATE open voor blanke studenten en docenten, maar het is grotendeels behouden haar missie en karakter als een historisch zwarte instelling. In 1971 werd de agrarische programma beëindigd en het college boerderij werd omgetoverd tot een gemeenschap recreatiecentrum bestaat uit een golfbaan, evenals voetbal en honkbal velden. Vandaag de dag zijn er bijna 5000 studenten met als hoofdvak in een breed scala van programma's die de agribusiness, de boekhouding, de kunst, het Engels, en drama evenals mode merchandising, fysica, psychologie en politicologie bevatten.

Missie

South Carolina State University (SC State) is een historisch Black publiek 1890 land-subsidie ​​senior uitgebreide instelling van ongeveer 4,500-6,000 studenten. Gelegen in Orangeburg, South Carolina, is SC State University toegewijd om betaalbaar en toegankelijk kwaliteit baccalaureaat programma's op het gebied van business, toegepaste professionele wetenschappen, wiskunde, natuurwetenschappen, techniek, engineering technologie, onderwijs, kunst en geesteswetenschappen. Een aantal programma's worden aangeboden in het masterniveau in het onderwijs, de menselijke diensten en agribusiness, en de educatieve specialist en doctoraat programma's worden aangeboden in de onderwijsadministratie.

SC State University bereidt hoogopgeleide, competente en sociaal bewust afgestudeerden om hen in staat om te werken en te leven productief in een dynamische, mondiale samenleving. Door middel van technologie en traditionele methoden van onderwijzen en leren, onderzoek en dienstverlening, de Universiteit verhoogt de kwaliteit van leven van de burgers en draagt ​​bij aan de economische ontwikkeling van de staat en de natie.

(Deze missie werd op 30 maart 2010 en door de Zuid-Carolina Commissie op het Hoger Onderwijs 6 mei goedgekeurd door het College van Bestuur van Toezicht SC State, 2010.)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

South Carolina State University

De afgestudeerde certificaat programma in Environmental Monitoring en Restauratie is bedoeld voor: mensen met de Bachelor of Science graad en die vraagt ​​om geavanceerde ... [+]

De afgestudeerde certificaat programma in Environmental Monitoring en Restauratie is bedoeld voor:

personen met de Bachelor of Science graad en die vraagt ​​om geavanceerde technische vaardigheden in het toezicht op het milieu (pre-service aanvragers); en personen met de Bachelor of Science graad die al werken voor een milieuorganisatie en vereisen geavanceerde opleiding in de bewaking van het milieu en het herstel van hun carrière verder (in-dienst aanvragers) [-]
Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

South Carolina State University

De Master of Science Degree in Transport Program bereidt studenten voor op de historische, actuele en toekomstige trends en ontwikkelingen in het transport systemen te be ... [+]

De Master of Science Degree in Transportation Program aan South Carolina State University is gevestigd in de School of Engineering Technology and Sciences. De opleiding bereidt studenten voor op de historische, actuele en toekomstige trends en ontwikkelingen in het transport systemen te begrijpen vanuit een interdisciplinair perspectief. Daarnaast worden de studenten voorbereid op het ontwerpen, analyseren, implementeren en evalueren van nieuwe en opkomende concepten, vaardigheden en werkplek gedrag in de aanpak van het vervoer als een belangrijk systeem in het verbeteren van de kwaliteit van leven van burgers wereldwijd, nationaal, state-of-breed en lokaal.

De interdisciplinaire Master of Science Degree in Transport (MST) is gepland in overleg met de samenwerkende krachten binnen de universiteit passend onderwijs, onderzoek en praktijkervaringen bieden voor afgestudeerden van het programma.... [-]

Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to South Carolina State University