Sofia University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis van de Universiteit van Sofia

Universiteit van Sofia heeft zich gebouwd op een fundament van transformatieve, transpersoonlijke onderwijs sinds 1975. Sofia is veranderd en gegroeid in zijn eigen tijd als een universiteit en stimuleert haar studenten om hetzelfde te doen. Wij nodigen u uit om een ​​diepere kijk in onze onderscheiden verleden nemen om meer over onze eerste voetafdrukken als een school te leren.

Transformatieve Transpersonal Onderwijs Sinds 1975

Sofia University, voorheen het Instituut van de transpersoonlijke psychologie, werd in 1975 opgericht door Dr. Robert Frager in reactie op de groeiende behoefte aan een verschuiving in de pedagogie van hoger onderwijs. Als afgestudeerde van Harvard, had Frager eerste hand ervaren de conventionele benadering van de studie van de psychologie en vond het te weinig en vaak gefragmenteerd.

Vooral Dr. Educatieve ideale Frager's hoorde terug naar de oude Griekse systeem dat de overtuiging dat het onderwijs moet rekening houden met alle aspecten van de menselijke ervaring gehouden. Met dit ideaal voor ogen, hij op zoek naar een school in de psychologie die volledig psychologen zou voorbereiden om de menselijke natuur van een benadering die de pathologische overstijgt en omvat de gehele mens in de context van cultuur, lichamelijke gezondheid, de geestelijke gezondheid te begrijpen te maken, en geestelijke gezondheid. Vandaag, Sofia University blijft nieuwe programma's toe te voegen aan de focus te verbreden door het toepassen van transpersoonlijke waarden onderzoek, onderwijs, technologie en engineering.

Wat is transpersoonlijke?

Universiteit van Sofia is al lang onderzocht de grenzen van de psychologie en spiritualiteit voor de verbetering van de mensheid en de duurzaamheid van de planeet.

Transpersoonlijke psychologie een full-spectrum psychologie die een continuüm van menselijke ervaring en gedrag gaande ernstige stoornissen, mentale en emotionele ziektenstudies aan een uiteinde, de algemeen beschouwd als "normaal", gezonde gedrag op het andere uiteinde en verschillende mate van normale en onaangepastheid tussen - en gaat dan verder door het toevoegen van een serieuze wetenschappelijke belangstelling voor de op handen zijnde en transcendente dimensie van de menselijke ervaring: uitzonderlijk menselijk functioneren, ervaringen, prestaties en resultaten, ware genie, de aard en de betekenis van de diep religieuze en mystieke ervaringen, niet-gewone staat van bewustzijn, en hoe kunnen we de vervulling van onze hoogste potentieel als mens te bevorderen.

Transpersoonlijke psychologen werken verschillende disciplines en tekenen op inzichten uit niet alleen de verschillende gebieden van de psychologie, maar ook de wetenschap van kennis, bewustzijn en het paranormale; filosofie; sociale en culturele theorie; integrale gezondheid theorieën en praktijken; poëzie, literatuur en kunst; en de wereld van de spirituele en wijsheid tradities.

Transpersoonlijke Pioniers

Mary Calkins

Mary Calkins was de eerste vrouwelijke president van de American Psychological Association en werd haar doctoraat aan de Harvard University geweigerd vanwege haar geslacht. Deze twee gebeurtenissen geholpen effenen een manier voor toekomstige vrouwen psychologen en schud het geslacht barrières in de psychologie.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, een van de grote moderne denkers, filosofen en sociale commentatoren van de 20e eeuw, wordt vaak geprezen als een inspirerende figuur van de Human Potential Movement en de verdere ontwikkeling van de transpersoonlijke psychologie.

Abraham Maslow

Abraham Maslow is een van de oprichters van de humanistische psychologie en transpersoonlijke psychologie. Hij geloofde dat een nauwkeurige en levensvatbare theorie van de persoonlijkheid niet alleen de diepte, maar ook de grootte dat elk individu kunnen bereiken omvat.

William James

William James, werd de psychologie begrensd door de biologie aan de ene kant en filosofie aan de andere kant; is gericht op alle gebieden van de menselijke ervaring. James hielp introduceren de psychologie aan de Verenigde Staten, het onderwijzen van de eerste cursus en de vaststelling van het eerste laboratorium.

Carl Jung

Carl Jung is een van de belangrijkste, meest complexe en meest controversiële psychologische theoretici. Jungiaanse psychologie richt zich op het tot stand brengen en het bevorderen van de relatie tussen bewuste en onbewuste processen.

Carl Rogers

Carl Rogers was een van de oprichters van de humanistische psychologie van wie de bijdragen blijven resoneren door het veld. Zijn theorie en praktijk verschoven de autoritaire paradigma van-therapeut leidde psychotherapie naar een cliëntgerichte praktijk.

Locaties

Palo Alto

Sofia University

Address
Sofia University
1069 East Meadow Circle,
Palo Alto

94303 Palo Alto, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 650-493-4430

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden