Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis van de Universiteit van Sofia

Universiteit van Sofia heeft zich gebouwd op een fundament van transformatieve, transpersoonlijke onderwijs sinds 1975. Sofia is veranderd en gegroeid in zijn eigen tijd als een universiteit en stimuleert haar studenten om hetzelfde te doen. Wij nodigen u uit om een ​​diepere kijk in onze onderscheiden verleden nemen om meer over onze eerste voetafdrukken als een school te leren.

Transformatieve Transpersonal Onderwijs Sinds 1975

Sofia University, voorheen het Instituut van de transpersoonlijke psychologie, werd in 1975 opgericht door Dr. Robert Frager in reactie op de groeiende behoefte aan een verschuiving in de pedagogie van hoger onderwijs. Als afgestudeerde van Harvard, had Frager eerste hand ervaren de conventionele benadering van de studie van de psychologie en vond het te weinig en vaak gefragmenteerd.

Vooral Dr. Educatieve ideale Frager's hoorde terug naar de oude Griekse systeem dat de overtuiging dat het onderwijs moet rekening houden met alle aspecten van de menselijke ervaring gehouden. Met dit ideaal voor ogen, hij op zoek naar een school in de psychologie die volledig psychologen zou voorbereiden om de menselijke natuur van een benadering die de pathologische overstijgt en omvat de gehele mens in de context van cultuur, lichamelijke gezondheid, de geestelijke gezondheid te begrijpen te maken, en geestelijke gezondheid. Vandaag, Sofia University blijft nieuwe programma's toe te voegen aan de focus te verbreden door het toepassen van transpersoonlijke waarden onderzoek, onderwijs, technologie en engineering.

Wat is transpersoonlijke?

Universiteit van Sofia is al lang onderzocht de grenzen van de psychologie en spiritualiteit voor de verbetering van de mensheid en de duurzaamheid van de planeet.

Transpersoonlijke psychologie een full-spectrum psychologie die een continuüm van menselijke ervaring en gedrag gaande ernstige stoornissen, mentale en emotionele ziektenstudies aan een uiteinde, de algemeen beschouwd als "normaal", gezonde gedrag op het andere uiteinde en verschillende mate van normale en onaangepastheid tussen - en gaat dan verder door het toevoegen van een serieuze wetenschappelijke belangstelling voor de op handen zijnde en transcendente dimensie van de menselijke ervaring: uitzonderlijk menselijk functioneren, ervaringen, prestaties en resultaten, ware genie, de aard en de betekenis van de diep religieuze en mystieke ervaringen, niet-gewone staat van bewustzijn, en hoe kunnen we de vervulling van onze hoogste potentieel als mens te bevorderen.

Transpersoonlijke psychologen werken verschillende disciplines en tekenen op inzichten uit niet alleen de verschillende gebieden van de psychologie, maar ook de wetenschap van kennis, bewustzijn en het paranormale; filosofie; sociale en culturele theorie; integrale gezondheid theorieën en praktijken; poëzie, literatuur en kunst; en de wereld van de spirituele en wijsheid tradities.

Transpersoonlijke Pioniers

Mary Calkins

Mary Calkins was de eerste vrouwelijke president van de American Psychological Association en werd haar doctoraat aan de Harvard University geweigerd vanwege haar geslacht. Deze twee gebeurtenissen geholpen effenen een manier voor toekomstige vrouwen psychologen en schud het geslacht barrières in de psychologie.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, een van de grote moderne denkers, filosofen en sociale commentatoren van de 20e eeuw, wordt vaak geprezen als een inspirerende figuur van de Human Potential Movement en de verdere ontwikkeling van de transpersoonlijke psychologie.

Abraham Maslow

Abraham Maslow is een van de oprichters van de humanistische psychologie en transpersoonlijke psychologie. Hij geloofde dat een nauwkeurige en levensvatbare theorie van de persoonlijkheid niet alleen de diepte, maar ook de grootte dat elk individu kunnen bereiken omvat.

William James

William James, werd de psychologie begrensd door de biologie aan de ene kant en filosofie aan de andere kant; is gericht op alle gebieden van de menselijke ervaring. James hielp introduceren de psychologie aan de Verenigde Staten, het onderwijzen van de eerste cursus en de vaststelling van het eerste laboratorium.

Carl Jung

Carl Jung is een van de belangrijkste, meest complexe en meest controversiële psychologische theoretici. Jungiaanse psychologie richt zich op het tot stand brengen en het bevorderen van de relatie tussen bewuste en onbewuste processen.

Carl Rogers

Carl Rogers was een van de oprichters van de humanistische psychologie van wie de bijdragen blijven resoneren door het veld. Zijn theorie en praktijk verschoven de autoritaire paradigma van-therapeut leidde psychotherapie naar een cliëntgerichte praktijk.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Sofia University

Masters Sofia's in counseling curriculum voldoet aan de educatieve en pre-klinische graad opleidingseisen voor zowel Licensed Huwelijk en Gezin Therapeuten (LMFT) en Lice ... [+]

Met in counseling een Master's van Sofia University, zult u het onderwijs en de pre-graden training om licentiestatus na te streven als een arts ervaren in de hele persoon zal de gezondheid en genezing. Bovendien zal je leren om de zorg voor uw eigen groei en welzijn in een ondersteunende, collaboratieve sfeer.

Hoogtepunten programma

Naast het verstrekken van de educatieve en pre-klinische graad opleidingseisen voor zowel Licensed Huwelijk en Gezin Therapeuten (LMFT) en Licensed Professional Klinische Counselors (WHPC), Sofia Universiteit MACP programma biedt:

Zowel on-campus en low-residency (online) formaten. Onderwijs gevormd door middel van een gezamenlijke cohort ervaring. Ervaringsgericht transpersoonlijke skill-gebouw labs. Optionele specialisatie Creatieve Expressie. Vier kwartalen van klinische ervaring voor het afstuderen. Focus op individuele kind, echtpaar en gezinstherapie. Professionele voorbereiding voor zowel publieke als private praktijk. ... [-]
Verenigde Staten Palo Alto
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Sofia University

Sofia University Master of Arts in de transpersoonlijke psychologie (mATP) graad is een programma van twee jaar op de campus gemaakt, zodat u om deel te nemen in uw eigen ... [+]

On-Campus-programma

Sofia University Master of Arts in de transpersoonlijke psychologie (mATP) graad is een programma van twee jaar op de campus gemaakt, zodat u om deel te nemen in uw eigen persoonlijke ontwikkeling tijdens de voorbereiding voor doctoraal-level studie en professionele toepassingen van de transpersoonlijke principes en best practices. Als u een zelf-gemotiveerde leerling die worstelt met de uitdagingen van onze tijd en wil een positieve verandering in de wereld, is dit programma voor u. Transformatieve leren is de basis van het programma, en onze afgestudeerden dienen als change agents, genezers en transpersoonlijke geleerden. Deze levensveranderende programma wordt verzorgd door toonaangevende faculteit in de transpersoonlijke psychologie, die als mentor en gidsen in zowel de klas en onderzoek instellingen dienen. Onze faculteit publiceert in diverse gebieden van onderzoek inclusief bijzondere menselijke ervaringen, bewustzijn studies, creativiteit, vergelijkende religies, en de interface van de culturele studies en transpersoonlijke psychologie. Onze onderscheidende vermogen van wetenschappelijk onderzoek, ervaringsleren en professionele ontwikkeling dient om u te ondersteunen bij het vinden van manieren om transformationele concepten en praktijken in de wereld van sociale verandering en genezing in een verscheidenheid van instellingen te bevorderen.... [-]

Verenigde Staten Palo Alto
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Sofia University

De Master of Science in Computer Science aan de Universiteit van Sofia biedt studenten met een brede achtergrond in de ontwikkeling van software en andere kerndisciplines ... [+]

Master of Computer Science

De Master of Science in Computer Science aan de Universiteit van Sofia biedt studenten met een brede achtergrond in de ontwikkeling van software en andere kerndisciplines van de informatica. Het geeft studenten ook de kans om hun kennis in de fundamentele en toegepaste onderwerpen te bevorderen. Gevestigd in Palo Alto, het hart van de Silicon Valley slechts enkele minuten van top bedrijven zoals Google, Apple, HP en Facebook biedt studenten een omgeving die rijk is aan mogelijkheden.

Onze faculteit leden hebben gewerkt in de Fortune 500-bedrijven en startups en kregen hun Ph.Ds van scholen, zoals het MIT, Stanford, Carnegie Mellon University, UC Berkeley, Oxford, de Universiteit van Zuid-Californië, en de Universiteit van Sydney... [-]

Verenigde Staten Palo Alto
September 2019
Engels
Voltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Sofia 40 Years History

The Transpersonal Worldview - Sofia University USA