Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Over Smeal

De Penn State Smeal College of Business is een levendige intellectuele gemeenschap die hooggeplaatste promovendi, afgestudeerden, doctorale en uitvoerende onderwijskansen biedt aan meer dan 6.000 studenten uit heel het land en over de hele wereld. Sinds onze introductie in 1953 hebben we meer dan 75.000 studenten voorbereid voor professioneel succes, die jaarlijks aan het grote alumni-netwerk van Penn State toevoegt. Wij zijn een bestemming van de keuze voor top-wereldwijde organisaties die talent zoeken die een positief verschil zullen maken. Via onze toonaangevende faculteit en netwerk van onderzoekscentra en instituten zijn we een bron van kennis die de zakelijke praktijken van morgen beïnvloedt. We vormen verbindingen, creëren kansen en produceren resultaten.

Penn State Waarden

Bij Penn State leidt een reeks kernwaarden de gedragingen en dagelijkse acties van leden van de gemeenschap aan. Deze waarden omvatten:

 • Integriteit: Wij handelen met integriteit en eerlijkheid in overeenstemming met de hoogste academische, professionele en ethische normen.
 • Respect: Wij respecteren en eerbiedigen de waardigheid van elke persoon, beschouwen burgerlijke discussie en bevorderen een diverse en inclusieve gemeenschap.
 • Verantwoordelijkheid: wij zijn verantwoordelijk en we zijn verantwoordelijk voor onze beslissingen, acties en hun gevolgen.
 • Ontdekking: Wij zoeken en creëer nieuwe kennis en begrip, en bevorder creativiteit en innovatie, ten behoeve van onze gemeenschappen, samenleving en het milieu.
 • Uitmuntendheid: We streven naar uitmuntendheid in al onze inspanningen als individuen, een instelling en een leider in het hoger onderwijs.
 • Gemeenschap: We werken samen voor de verbetering van onze universiteit, de gemeenschappen die we bedienen en de wereld.

Smeal Strategische Prioriteiten

Als uitbreiding van de kernwaarden van de universiteit is Smeal toegewijd aan een aantal strategische prioriteiten die we streven ernaar te handhaven in alles wat we als college doen. Ze bevatten:

 • Buitengewoon onderwijs: Smeal is door middel van een portfolio van diploma- en niet-diploma programma's toegewijd aan het stimuleren van studenten met de kritische kennis, mogelijkheden en perspectief die de markt eist.
 • Onderzoek met effect: Smeal faculty leden zijn productieve onderzoekers en rangen onder de beste in de wereld. Het netwerk van centra en instituten van het college bevordert het delen van kennis en adresseert zakelijke uitdagingen.
 • Integriteit: Smeal is toegewijd aan een Honor Code en streeft ernaar om ethisch leiderschap te cultiveren door uitdagende leden van de gemeenschap te streven naar grootheid door eerlijke en ethische middelen.
 • Diversiteitsverbetering: Smeal streeft voortdurend om unieke ideeën te omarmen en verbindingen te versterken, waardoor een cultuur wordt gebouwd die de diversiteit verwelkomt, viert en bevordert.
 • Duurzaamheid: Smeal is de leider onder academische eenheden in Penn State in de ontwikkeling van zijn aanpak van duurzaamheid, van operaties tot onderwijs en onderzoek.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Smeal College of Business, Penn State

Breid uw carrièrehorizon uit met een geavanceerde door STEM aangewezen financiële graad van het AACSB-geaccrediteerde en internationaal gerangschikte Penn State Smeal Col ... [+]

Investeer in jezelf

Breid uw carrièrehorizon uit met een geavanceerde door STEM aangewezen financiële graad van het AACSB-geaccrediteerde en internationaal gerangschikte Penn State Smeal College of Business. Ontwikkel binnen een jaar vaardigheden voor kritisch denken op gebieden zoals bedrijfsstrategie, waardering, marktanalyse, kapitaalbudgettering, fusies en overnames, analyse van investeringen en meer om succesvol te zijn in de bedrijfswereld.

In een jaar voltooid

Begin in de zomer met online cursussen en eindig in twee semesters in University Park

Hoge rendementen

Verhoog uw winstpotentieel nu en in uw financiële carrière

Ontwikkel in-demand vaardigheden

Zorg voor effectieve analytische vaardigheden voor de snelle financiële omgeving van vandaag... [-]

Verenigde Staten State College
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Smeal College of Business, Penn State

Win binnen een jaar de kennis en vaardigheden die nodig zijn om aan de eisen van het accountantsberoep te voldoen met een eenjarige Master of Accounting (MAcc) -diploma v ... [+]

MAcc-programma van één jaar

Win binnen een jaar de kennis en vaardigheden die nodig zijn om aan de eisen van het accountantsberoep te voldoen met een eenjarige Master of Accounting (MAcc) -diploma van het Smeal College of Business van Penn State. Ontworpen voor bachelorstudenten met een hoog potentieel, biedt het programma CPA-voorbereiding en uitgebreide carrièrekansen.

Maak contact met Corporate Partners: Topwerkgevers, waaronder de Big Four en grote regionale accountantskantoren, komen naar Smeal wetende dat ze hardwerkende studenten zullen vinden die na hun indiensttreding zullen slagen.Neem deel aan uitdagend cursuswerk: cursussen zijn ontworpen met het doel op korte termijn om het CPA-examen te halen en het langetermijndoel om je voor te bereiden op een lonende carrière.Bouw je netwerk: mogelijkheden om verbinding te maken binnen en buiten het klaslokaal stimuleren samenwerking tussen studenten en docenten en bouwen je carrièremogelijkheden.Boekhouding bij Penn State... [-]
Verenigde Staten State College
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Smeal College of Business, Penn State

Ontdek met de essentiële zakelijke vaardigheden die u nodig hebt om te strijden voor vroeg carrièrebeheer en leiderschapsrollen bij toporganisaties als onderdeel van de M ... [+]

Versnel uw loopbaangroei

Ontdek met de essentiële zakelijke vaardigheden die u nodig hebt om te strijden voor vroeg carrièrebeheer en leiderschapsrollen bij toporganisaties als onderdeel van de Master of Professional Studies in Management en Organizational Leadership van het internationaal gerangschikte Penn State Smeal College of Business.

Minder dan een jaar

Voltooi het programma in twee volledige Penn State semesters.

Snelle terugverdientijd

Verhoog uw winstpotentieel nu en in uw loopbaan.

Een MBA Foundation

Aangepast aan het eerste jaar van het Penn State Smeal MBA-programma.

Val op op de banenmarkt

Je niet-gegradueerde opleiding leverde de technische vaardigheden die vereist zijn voor je discipline. Het Management en Organisatorisch Leiderschapsprogramma voegt een cruciale zakelijke dimensie toe met toegang tot hulpmiddelen voor loopbaanontwikkeling om u te helpen groeien.... [-]

Verenigde Staten State College
Augustus 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Smeal College of Business, Penn State

Verkrijg de speciale analytische hulpmiddelen en technieken die uniek zijn voor de vastgoedsector met een STEM-aangewezen masteropleiding van het door AACSB geaccrediteer ... [+]

Investeer in jezelf

Verkrijg de speciale analytische hulpmiddelen en technieken die uniek zijn voor de vastgoedsector met een STEM-aangewezen masteropleiding van het door AACSB geaccrediteerde en internationaal gerangschikte Penn State Smeal College of Business. In slechts een jaar komt u uit met de vaardigheden om te slagen in loopbanen zoals commerciële vastgoedanalyse, beheer van onroerendgoedportefeuilles, vastgoedonderzoek, commerciële leningen, en meer.

In een jaar voltooid

Begin in de zomer met online cursussen en eindig in twee semesters in University Park

Hoge rendementen

Vergroot uw winstpotentieel nu en in uw loopbaan in commercieel onroerend goed

Ontwikkel in-demand vaardigheden... [-]
Verenigde Staten State College
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US