Lees de Officiële Beschrijving

Smartly is een nieuw bedrijf op het gebied van onderwijstechnologie dat wil veranderen aan de manier waarop we allemaal leren, terwijl het onderwijs rechtstreeks wordt gekoppeld aan positieve carrièremogelijkheden.

Smartly zakelijke programma's

Smartly biedt zeer selectieve graad en niet-degree zakelijke programma's. Cursussen worden geleverd in de Smartly app op uw mobiele apparaat of computer in hapklare, interactieve lessen met een begeleidend sociaal leerplatform. Het innovatieve bedrijfsmodel draagt de last van het hoge collegegeld over aan werkgevers die betalen om onze uitzonderlijke studenten te werven.

Smartly Talent

In ons carrière netwerk ontmoet je medestudenten, behulpzame alumni en, nog belangrijker, potentiële werkgevers van over de hele wereld. Zet uw bedrijfskennis aan het werk en krijg de carrière die u verdient.

Krijg een opleiding. Aangenomen worden.

Het Smartly team

We hebben een team van pioniers samengesteld, van onze experts op het gebied van zakelijke content tot onze programmeurs en ingenieurs tot ons uitvoerend leiderschap. We zijn hetzelfde kernteam dat Rosetta Stone van zijn startup-roots naar het grootste, meest innovatieve taalleerbedrijf ter wereld bracht.

Missie

De missie van Smartly Institute is om de meest innovatieve online-onderwijsprogramma's van de hoogste kwaliteit aan te bieden die direct verbonden zijn met positieve carrière-uitkomsten in business en technologie.

Visie

Smartly Institute probeert graduate education voor de 21e eeuw opnieuw uit te vinden. Het instituut zal dienen als een sjabloon voor een nieuw soort school: gebruik maken van pedagogische en technologische innovatie en een goed begrip van de kracht van professionele netwerken om de beste leerervaringen en -resultaten voor onze studenten te bieden.

Ons verhaal

Smartly Institute begon met drie vragen: wat als je elk onderwerp, overal, op elk apparaat kon leren? Wat als dat leersysteem was verbonden met een krachtig professioneel netwerk? En wat als een nieuw bedrijfsmodel het radicaal betaalbaar zou kunnen maken, of zelfs gratis?

Vanuit deze eerste visie wilden onze oprichters een nieuw soort graduate school bouwen.

Het team begon met het uitvinden van een baanbrekende instructiemethode en deze vervolgens toe te passen in de creatie van ons ultramoderne curriculum. Na zijn snelheid en doeltreffendheid te hebben bewezen in vergelijking met traditionele programma's, ontwikkelde het team een uniek bedrijfsmodel dat de kosten van het onderwijs verschuift naar een samengestelde groep werkgevers die studenten willen inhuren via ons geïntegreerde talentplatform. En ten slotte creëerde het team door middel van een rigoureus opnameproces en doorlichting van de werkgever de basis voor een waardevol, exclusief netwerk van alumni en zakelijke partners.

Tegenwoordig biedt Smartly Institute met trots een gratis MBA en een betaalbare Executive MBA aan ambitieuze studenten uit de hele wereld.

Het is een spannende weg voor de boeg. We hopen dat je deel gaat uitmaken van de reis.

Actief leren. De toekomst van het onderwijs herdefiniëren.

Pedagogisch ontworpen

Geen saaie lezingenvideo's. Geen saaie leerboeken. Gewoon heerlijke interactieve instructie die is ontworpen om het leren dramatisch gemakkelijker en sneller te maken.

Actief leren

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Met tientallen jaren ervaring in het onderwijs technologie, evenals een pedagogische overtuiging in ervaringsleren, Smartly heeft volwassenenonderwijs opnieuw uitgevonden met interactieve, mobiele-first learning wij noemen "Actief leren."

Mastery-Based Progression

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Voorbij zijn de passieve benaderingen van op video gebaseerde sprekende hoofden en langdradig proza. In plaats daarvan dagen Smartly lessen de cursisten voortdurend uit, waardoor ze elke acht seconden interacties nodig hebben. Omdat elke 5-10 minuten durende les voortbouwt op eerdere lessen, testen studenten hun begrip terwijl ze confronteren met nieuw cursusmateriaal in een op mastery gebaseerde progressie van leren die studievoortgang garandeert.

Niet onderwijzen en testen ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

Al te lang heeft online onderwijs de minst effectieve praktijken van klassikale instructie gesystematiseerd, informatie uitgezonden en vervolgens getest op het bevattingsvermogen van de student. Online onderwijs gevestigde spelers zijn gebleven met dit passieve paradigma, ondanks de slechte betrokkenheid en werkzaamheid.

... Test om te onderwijzen!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Met Active Learning daagt ons courseware de student meteen uit om als de protagonist te denken. We zijn geen docent, maar een mentor en een mentor, die activiteiten aanbieden waarbij studenten zich bezighouden, beslissingen nemen met onmiddellijke feedback. We testen om het bevattingsvermogen niet te bevestigen, maar eerder als een kans om les te geven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook: