Lees de Officiële Beschrijving

Simmons School of Management is gevestigd in Boston, Massachusetts, en biedt drie Graduate niveau zakelijke programma's: het MBA, Gezondheidszorg MBA, en Master of Science in Management programma's. Het is het toonaangevende centrum voor innovatief onderwijs, onderzoek, en het discours over vrouwen, leiderschap en management.

De Simmons MBA wordt aangeboden in een versnelde 16-maanden full-time formaat of drie jaar part-time formaat. Simmons School of Management biedt de enige AACSB-geaccrediteerde MBA-programma uitsluitend bedoeld voor vrouwen, en het programma is gerangschikt # 1 in kansen voor vrouwen door de Princeton Review gedurende 5 opeenvolgende jaren.

De Simmons Health Care MBA is zowel AACSB en CAHME geaccrediteerd, en voedt mannen en vrouwen voor de gezondheidszorg leiderschap. Dit strategisch ontworpen driejarig programma omvat de sterke punten van ons nationaal erkende MBA-programma met de expertise van onze gezondheidszorg faculteit en een uitgebreide gezondheidszorg curriculum.

De Simmons Masters of Science in Management programma is ontworpen om mannen en vrouwen te bereiden van een gevarieerde set van academische en professionele achtergronden voor management en leiderschap succes in de huidige concurrerende wereldeconomie. De cursussen zullen een suite van de stichting niveau business courses dat de fundamentele kennis van zaken en een meesterschap in management vormen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Simmons College, Simmons School of Management

De onlangs gelanceerde Masters of Science in Management (MSM) is ontworpen om studenten voor te bereiden van een gevarieerde set van academische en professionele achtergr ... [+]

De onlangs gelanceerde Masters of Science in Management (MSM) is ontworpen om studenten voor te bereiden van een gevarieerde set van academische en professionele achtergronden voor management en leiderschap succes in de huidige competitieve globale economie. Het programma daagt studenten door middel van een solide business stichting en de mogelijkheid om management vaardigheden van essentieel belang voor een verscheidenheid van sectoren te ontwikkelen.

Cursussen

Studenten in het MSM-programma te voltooien 36 uur semester, die een minimum van 9 verplichte vakken en drie keuzevakken omvat. De kern cursussen zal een suite van stichting niveau business courses die elementaire kennis van zaken en een beheersing bij het beheer mogelijk vormen. Full-time studenten hun diploma ontvangen met een concentratie in General Management. Part-time studenten kunnen hun opleiding aanpassen door het nastreven van een General Management concentratie of gespecialiseerd in non-profit management of Communications Management. De lessen worden gehouden in de avond van 6-21:00, in de Simmons campus in Boston.... [-]

Verenigde Staten Boston
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands