Siebel Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Siebel Institute of Technology is goedgekeurd door de afdeling Private Business and Vocational Schools van de Illinois Board of Higher Education.

Onze focus

Gedurende de afgelopen 140 jaar heeft het Siebel-instituut een uitgebreide wereldwijde aanhang gekregen. Onze alumni omvatten meer dan 60 landen en zijn te vinden in bijna elke grote brouwerij op aarde. Onze lessen bestaan ​​uit een mix van deelnemers van brouwerijen van alle groottes die afkomstig zijn van locaties over de hele wereld. Deze brede basis van deelnemers vergroot de leerkansen van elke student door ze bloot te stellen aan verschillen in cultuur, uitrusting, methoden en bierstijlen. In onze formele lezingen en demonstraties richten we hun aandacht echter op één gemeenschappelijk thema: bier. Studenten kunnen naar het instituut komen met de vooroordelen van hun eigen specifieke brouwomgeving, maar ze verlaten allemaal in de eenvoudige en eerlijke kameraadschap van het zijn van een brouwer. We hebben hier een gezegde in het instituut: "We leren niet alleen onze studenten, maar we helpen ze ook om elkaar te leren."

Het Instituut blijft zich concentreren op één basisthema zoals gepubliceerd door Dr. JE Siebel in een advertentie in een 1893 Western Brewer. Hij verklaarde: "Het doel van het instituut is om de vooruitgang van de industrieën te bevorderen op basis van fermentatie, wat wordt gedaan door instructie, onderzoek, analyse en anderszins."

Het Siebel Institute of Technology en World Brewing Academy zijn al meer dan 140 jaar een belangrijk onderdeel van de internationale brouwgeschiedenis en we kijken ernaar uit om de toekomstige generaties brouwers welkom te heten in ons huis in het hart van Chicago.

Onze geschiedenis

Dr. John Ewald Siebel richtte het Zymotechnic Institute op in 1868. Hij werd geboren op 17 september 1845, in de buurt van Wermelskirchen in het district Dusseldorf, Duitsland. Hij studeerde natuurkunde en scheikunde en verdiende zijn doctoraat aan de universiteit van Berlijn voordat hij in 1866 naar Chicago verhuisde. In 1868 opende hij het chemisch laboratorium van John E. Siebel, dat zich al snel ontwikkelde tot een onderzoekstation en school voor de brouwwetenschappen.

In 1872, toen het bedrijf nieuwe faciliteiten betrok op Belden Avenue aan de noordkant van Chicago, werd de naam veranderd in het Siebel Institute of Technology . Gedurende de volgende twee decennia voerde Dr. Siebel uitgebreid brouwonderzoek uit en schreef hij de meeste van zijn meer dan 200 boeken en wetenschappelijke artikelen. Hij was ook de redacteur van een aantal technische publicaties, waaronder het wetenschappelijke gedeelte van The Western Brewer, 100 Years of Brewing en Ice and Refrigeration.

In 1882 begon hij een wetenschappelijke school voor brouwers met een andere progressieve brouwer, maar de samenwerking was van korte duur. Dr. Siebel zette echter brouwinstructie voort in zijn laboratorium. Het bedrijf breidde zich in de jaren 1890 uit toen twee van de zonen van Dr. Siebel bij het bedrijf kwamen.

Het bedrijf werd opgericht in 1901 en voerde brouwcursussen in zowel Engels als Duits. Tegen 1907 waren er vijf reguliere cursussen: een Brewers 'Course van zes maanden, een post-graduate cursus van twee maanden, een drie maanden durende ingenieurscursus, een twee maanden durende Maltsters' Course en een Bottlers 'Course van twee maanden. In 1910 werd de naam van de school, het Siebel Institute of Technology , formeel aangenomen. Met de aanpak van het verbod, het Instituut gediversifieerd en cursussen toegevoegd in bakken, koeling, engineering, frezen, koolzuurhoudende dranken en andere aanverwante onderwerpen. Op 20 december 1919, slechts zevenentwintig dagen voordat het verbod van kracht werd, stierf Dr. JE Siebel.

Met de intrekking van het verbod in 1933 keerde de focus van het Instituut terug naar het brouwen onder leiding van FP Siebel Sr., de oudste zoon van Dr. JE Siebel. Zijn zonen, Fred en Ray, sloten zich al snel bij het bedrijf en werkten om het bereik uit te breiden. De Diploma Course in Brewing Technology werd aangeboden en alle andere niet-brouwcursussen werden snel geëlimineerd. In oktober 1952 verhuisde het instituut naar zijn gloednieuwe, op maat gebouwde faciliteiten op Peterson Avenue waar we bijna 50 jaar zijn gebleven.

De vierde generatie, vertegenwoordigd door Ron en Bill Siebel, vervoegde het instituut in de jaren zestig. In 1974 hielpen ze het concept van kortere cursussen te introduceren. Deze cursussen met een duur van twee weken of minder zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke trainingsbehoeften van een veranderende brouwerij-industrie. De langere Diploma Course in Brewing Technology is tot op de dag van vandaag in stand gehouden als de diepgaande studie voor de ervaren brouwer die zijn carrièreopleiding wil maximaliseren.

In 2013 verhuisde het Siebel Institute of Technology naar de nieuwe campusfaciliteiten op 900 N. North Branch St. in de faciliteiten van Kendall College in Chicago. Op de nieuwe campus van het Siebel Instituut zijn veel van de elementen van onze vorige locaties verwerkt, waaronder de bar en het meubilair van de beroemde Bierstube, een favoriete plek waar studenten gesocialiseerd werden na een dag hard studeren.

Locaties

Chicago

Address
900 N North Branch Street
Suite 1N

60642 Chicago, Illinois, Verenigde Staten

Montreal

Address
Montreal, Quebec, Canada

München

Address
München, Beieren, Duitsland