Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Traditie van uitmuntendheid

AACSB Accredited BadgeThe Stillman School of Business aan de Seton Hall University werd in 1950 opgericht om onderwijs te bieden dat is toegespitst op de complexe, praktische behoeften van bedrijfsleiders. De school was de eerste particuliere bedrijfsschool in New Jersey die accreditatie van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) ontving. Meer dan 60 jaar later blijft de school professionele accreditatie behouden van AACSB en is het de enige school in het noorden van New Jersey met zowel bedrijfs- als boekhoudkundige accreditatie.

Nationaal erkende onderwijservaring

Leadership Excellence 2016-badge De Stillman School wordt door US News nationaal erkend als 'Return on Investment'

Ons MBA-programma is opgenomen in de 'Best Business Schools' van The Princeton Review en in het Amerikaanse nieuws

Concepten in de praktijk

De Stillman School of Business biedt een educatieve ervaring die 'concepten omzet in praktijk' en die verder gaat dan de vier muren van een klaslokaal. Tastbare voorbeelden hiervan zijn onze:

  • Acht toegepaste leercentra
  • Stage en kansen op werk
  • Facultaire / student onderzoekspartnerschappen
  • Nationally Recognized Undergraduate Assessment

Hechte gemeenschap

De school heeft het gevoel van een hechte gemeenschap met kleine klassen en handige lesroosters. Studenten werken met docenten en beheerders om hun academische en carrièredoelen te bereiken. Bovendien biedt de alumnivereniging - 17.000 studenten - studenten een schat aan leer-, netwerk- en doorgroeimogelijkheden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Accountantsprofessionals hebben een groot aantal loopbaantrajecten en bedrijfstakken om uit te kiezen, wat betekent dat onze afgestudeerden een hoge werkgelegenheidsgraad ... [+]

Accountantsprofessionals hebben een groot aantal loopbaantrajecten en bedrijfstakken om uit te kiezen, wat betekent dat onze afgestudeerden een hoge werkgelegenheidsgraad en werkzekerheid genieten.

Afgestemd op afgestudeerden zonder een bachelor in boekhouden, bereidt het programma van Seton Hall je voor op een succesvolle carrière en voldoet het aan de studiepunten die vereist zijn voor het CPA-examen in New Jersey, New York en de meeste andere staten.

Veel van de grootste bedrijven en bekendste bureaus wenden zich tot ons programma voor werving bij evenementen op de campus, waaronder onze jaarlijkse 'Meet the Firms Night'.

Voltijdstudenten kunnen hun cursussen, op de campus of online, in slechts 12 maanden voltooien; deeltijdstudenten beëindigen ons programma doorgaans in twee jaar.... [-]

Verenigde Staten South Orange
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
400 South Orange Ave
07079 South Orange, New Jersey, Verenigde Staten