Seton Hall University College of Communication and the Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Jouw passie. Uw roeping. Jouw toekomst.

Het College voor Communicatie en de Kunsten is een eerste keus voor studenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige, interdisciplinaire communicatie- en kunstopleiding die is gebaseerd op een gedegen liberaal kunstonderwijs, de digitale cultuur van vandaag omarmt en studenten in staat stelt om te leiden, te creëren en te communiceren met verantwoordelijkheid , passie en uitmuntendheid.

Gebaseerd op een innovatieve centrumstructuur, bevordert ons curriculair model interdisciplinaire samenwerking en wordt het aangepast aan individuele academische en professionele doelen. Ons curriculum richt zich op de vaardigheden waarnaar werkgevers het meest op zoek zijn: communicatie, teamwork, creativiteit en aanpassingsvermogen. Onze goed afgeronde afgestudeerden betreden de professionele sfeer bereid om te slagen.

Graduate Studies

Een dynamische community bestaande uit wetenschappers, theoretici, critici en professionals, Graduate Studies binnen het College of Communication and the Arts biedt studenten een meeslepende leerervaringen die theorie en praktische componenten combineren op een manier die studenten in staat stelt cursusmateriaal te herkennen, te testen en te vertalen op academische, professionele en werkplek-instellingen.

Graduate Studies biedt momenteel drie programma's op masterniveau, waaronder museumberoepen, communicatie en public relations. Daarnaast worden vier dual-degree opties aangeboden, waaronder drie versnelde BA / MA-programma's en een dual MA-diploma met de School of Diplomacy en International Relations.

Afstudeerprogramma's

De informatie-, digitale en culturele industrieën groeien met grote sprongen. In de afgelopen tien jaar is de vraag naar communicatie en beeldende / podiumkunsten met meer dan 50 procent gestegen. Tegen 2020 zullen public relations-banen met ongeveer 22 procent toenemen en tegen 2022 zullen meer dan 350.000 nieuwe communicatietaken worden geopend.

Als reactie op deze opwindende trends is het nieuwe College of Communication and the Arts van Seton Hall University opgericht om innovatieve, oprechte en professionele interactie mogelijk te maken in academische, sociale, artistieke en technologische omgevingen. De diverse en flexibele programma's, verankerd in de geesteswetenschappen en met geavanceerde technologie en innovatieve curricula, bieden mogelijkheden voor zinvolle samenwerking tussen verschillende disciplines. En de ideale locatie - slechts enkele minuten van New York City - biedt studenten een schat aan stage- en netwerkmogelijkheden binnen handbereik.

Locaties

Zuid-oranje

Address
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Zuid-oranje, New Jersey, Verenigde Staten