Seton Hall University College of Communication and the Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Jouw passie. Uw roeping. Jouw toekomst.

Het College voor Communicatie en de Kunsten is een eerste keus voor studenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige, interdisciplinaire communicatie- en kunstopleiding die is gebaseerd op een gedegen liberaal kunstonderwijs, de digitale cultuur van vandaag omarmt en studenten in staat stelt om te leiden, te creëren en te communiceren met verantwoordelijkheid , passie en uitmuntendheid.

Graduate Studies

Een dynamische community bestaande uit wetenschappers, theoretici, critici en professionals, Graduate Studies binnen het College of Communication and the Arts biedt studenten een meeslepende leerervaringen die theorie en praktische componenten combineren op een manier die studenten in staat stelt cursusmateriaal te herkennen, te testen en te vertalen op academische, professionele en werkplek-instellingen.

Graduate Studies biedt momenteel twee masterprogramma's, waaronder communicatie en museumberoepen. Daarnaast worden drie dual-degree-opties aangeboden, waaronder drie versnelde BA / MA-programma's en een dubbele MA-graad bij de School of Diplomacy and International Relations.

Afstudeerprogramma's

De informatie-, digitale en culturele industrieën groeien met grote sprongen. In de afgelopen tien jaar is de vraag naar opleidingen op het gebied van communicatie en beeldende / podiumkunsten met meer dan 50 procent toegenomen.

Als reactie op deze opwindende trends, maakt Seton Hall University's College of Communication and the Arts innovatieve, oprechte en professionele interactie mogelijk in academische, sociale, artistieke en technologische omgevingen. De diverse en flexibele programma's, verankerd in de geesteswetenschappen en met geavanceerde technologie en innovatieve curricula, bieden kansen voor zinvolle samenwerking tussen disciplines. En de ideale locatie - slechts enkele minuten van New York City - biedt studenten een schat aan stage- en netwerkmogelijkheden binnen handbereik.

Locaties

Zuid-oranje

Address
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Zuid-oranje, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden