Seaver College / Pepperdine University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als onderdeel van Pepperdine University ontwikkelt Seaver College op holistische wijze de volgende generatie leiders door middel van rigoureuze academici, facultair mentorschap en een robuust campusleven. Wij geloven dat karakterontwikkeling net zo belangrijk is als de verruiming van de geest.

George Pepperdine richtte zijn gelijknamige universiteit op in 1937 op basis van principes die gebaseerd waren op de traditie van de Kerk van Christus, en bevorderde een gemeenschap die zich toelegt op het vormgeven van levens met een doel, dienstbaarheid en leiderschap. We heten mensen van alle geloofsachtergronden welkom om vooruit te komen in hart, ziel en intellect.

Het leiderschapsteam en het administratieteam van Seaver College zetten zich in om onze studenten holistisch te ontwikkelen, van toelating tot afstuderen. Een uitgebreide familie van ouders, docenten en alumni ondersteunt studenten bij alle aspecten van het studentenleven.

Seaver College wordt consequent erkend als een van de best gerangschikte universiteiten in Californië en de Verenigde Staten.

  • # 50 Best National Universities US News and World Report
  • # 43 Best Value Schools US News and World Report
  • # 24 Best Colleges for Veterans US News and World Report
  • # 27 Beste universiteitswaarde in het westen / zuidwesten van Forbes

Locaties

Malibu

Address
90265 Malibu, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden