Lees de Officiële Beschrijving

Geleid door een sterke toewijding aan academische uitmuntendheid en dienstverlening aan de samenleving, leidt de School of Education and Counseling Psychology aan de Santa Clara University mededige, competente en ethische professionals die zich inzetten voor zinvolle en ondersteunende betrokkenheid bij diverse mensen, scholen en gemeenschappen die zijn gebouwd op basis van Onze kernwaarden.

Wie we zijn

Wie we zijn

U heeft ons gevonden omdat u geïnteresseerd bent in een verschil in de wereld: U wilt een positief effect hebben op kinderen, gezinnen, individuen en uw gemeenschap. U bent op een of andere manier geroepen tot onderwijs of begeleiding en we geloven dat onze programma's de ideale plek zijn om deze interesses te verkennen, uw vaardigheden, begrip en kennis te verdiepen en een nieuwe loopbaan aan te gaan.

Wij nodigen u uit om onze MA-programma's in Counseling Psychology, Teacher Education, Educational Leadership en Interdisciplinair Onderwijs te verkennen, evenals de mogelijkheden die beschikbaar zijn via het Center for Professional Development en Jerry Smith's Coaching for Life Academy. Op veel gebieden van onderwijs hebben we programma's speciaal aangepast aan katholieke opvoeders, alsmede voor publiek, charter en onafhankelijke schoolstudenten.

Bij de Santa Clara University zijn we missie en waarden gedreven. In ons werk worden we geïnspireerd door de jesuitstradities van:

Onderwijzen mannen en vrouwen voor anderen Ons doel is niet alleen om u een opleiding te geven, maar ook om u te inspireren om dat onderwijs te gebruiken in de dienst van anderen.

Kweek leiderschap met een doel Wij zullen u helpen bij het ontwikkelen van uw leiderschapscapaciteit in welk veld u zich nastreeft, maar de jeugdleiderschap is gericht op het maken van de wereld een betere plaats.

Intellectuele diepte en uitdaging We zullen u intellectueel uitdagen om nieuwe ideeën en standpunten te verkennen en nieuwe manieren te leren kennen om de wereld om u heen te kijken.

"Cura Personalis" of "Educatie van de hele persoon" Terwijl u intellectueel uitdagen, richten wij ons ook op het opleiden van de hele persoon, met individuele aandacht voor de behoeften van studenten en een waardering van wat we allemaal voor ons werk brengen.

Wij zijn toegewijd aan het betalen van de raciale en etnisch diverse Bay Area op manieren die zinvol en effectief zijn. Ons programma voor Latino Counseling is uniek en stelt de leerlingen van de Counseling Psychology in staat om gespecialiseerde kennis op te doen om diverse gemeenschappen beter te bedienen. Evenzo stelt onze samenwerking met de Stichting voor Latijns-Amerikaans onderwijs en de beschikbaarheid van opleidingscursussen op onze campus in East San Jose studenten de kans om te leren over het onderwijzen in het kader van diverse hoog effectieve charterscholen gericht op de behoeften van een gemeenschap die niet altijd goed geserveerd is In het onderwijs.

We zijn enthousiast over het werk dat onze faculteit en studenten hier doen aan de School of Education and Counseling Psychology. Je bent lid van een gemeenschap van geleerden, leerkrachten en advocaten, wiens inzet voor sociale rechtvaardigheid en een positieve impact kan in al hun werk worden gezien. Bij de Santa Clara University bieden wij u de gelegenheid om te onderzoeken hoe counseling psychologie en educatie een middel kan zijn om levens, organisaties en gemeenschappen in een breed scala aan contexten te verbeteren.

Wij nodigen u uit om onze studieprogramma's en de mogelijkheden die u hier bij SCU biedt, te verkennen. Graaf rond op de website; Bel en vraag vragen; Kom naar een informatie sessie, of bezoek een les in de sessie. Kom bij ons!

Missie & Visie

Geleid door sterke inzet voor academische uitmuntendheid en dienstverlening aan de samenleving, onderwijst de School of Education and Counseling Psychology aan de Santa Clara University mededogenlijke, competente en ethische professionals die zich inzetten voor zinvolle en ondersteunende betrokkenheid bij diverse mensen, scholen en gemeenschappen.

Kernwaarden

  1. Academische Uitmuntendheid Door Betrokken Onderwijs en Leer
    Wij zijn ervan overtuigd dat het bevorderen van kennis, theorie, onderzoek en toepassing wordt vergemakkelijkt door actieve en verloofde leer- en leerpraktijken gericht op de ontwikkeling van de professionele bekwaamheid, het geweten en de medeleven van de studenten.
Onderwijs van de hele persoon (Cura Personalis)
Wij geloven dat er zinvol uitgebreid leren plaatsvindt wanneer het leren van studenten omvat en integreert zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling in dienstverlening aan de mensheid. We geloven ook dat het leren constant is en verder gaat na afstuderen en verder. Deze aanpak ondersteunt een open en welkom respect voor alle religieuze en filosofische tradities en is afgeleid van de eeuwenoude jezuïeten educatieve missie en katholieke identiteit.

Multiculturalisme en Social Justice
Wij geloven dat het onderwijs verrijkt wordt door mensen uit alle achtergronden te waarderen (bijv. Geslacht, ras, etniciteit, seksuele geaardheid, nationaliteit, taal, cultuur, religie, economische status, leeftijd, vermogen, etc.). Bovendien zijn we toegewijd om te bedienen en te pleiten voor ondervertegenwoordigde, onderbediende en ontheemde bevolkingen lokaal en globaal.
Innovatief Onderwijs voor geweten en medeleven
Om te voldoen aan de behoeften van diverse leerlingen en om personen, scholen en gemeenschappen het meest effectief te bereiken, pleiten we voor het feit dat het onderwijs moet innoveren en verder gaan dan standaard praktijken door gebruik te maken van cutting-edge technologieën en pedagogische benaderingen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

De Master of Arts in Counseling Psychology biedt een intensieve masteropleiding van 90 studiepunten voor studenten. Studenten kunnen ervoor kiezen om elk van onze drie kl ... [+]

Eenheden: 90 kwartseenheden (3 kwartalen = 2 semesterseenheden) Programma Lengte: 3 jaar (voltijd) Sporen: LPCC, MFT, LPCC / MFT en No Track Klem Opties: Latino counseling, correctionele psychologie en gezondheids psychologie Start data: Herfst, Winter, Lente of Zomer Onderwijsmethode: Op de campus De Master of Arts in Counseling Psychology biedt een intensief 90-jarig Master of Arts programma voor studenten. Studenten kunnen ervoor kiezen om elk van onze drie nadrukgebieden in te voegen Correctiepsychologie, gezondheidspsychologie, of Latino Counseling Naar hun mate. Een nadruk functioneert als een minderjarige. Studenten die geen nadruk leggen, kunnen kiezen uit een aantal keuzevakken om hun kennis op verschillende terreinen uit te breiden.... [-]

Verenigde Staten Santa Clara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Het MATTC-programma is de eerste stap voor individuen die hun meerdere vakken (MS) of enkelvoudige vakken (SS) vooropleiding willen bereiken. Aan het einde van het progra ... [+]

Eenheden: Meerdere onderwerpen-56; Single Subject-50 credentialing: Voorlopig enkel vak en meerdere vakken Programma Lengte: 1 jaar (voltijds) of 2 jaar (deeltijd) Start data: Herfst, Winter of Zomer Onderwijsmethode: Op de campus De Master of Arts in het Onderwijs + Docent (MATTC) programma is de eerste stap voor individuen die hun voornaamste vakken (MS) of enkelvoudige vakken (SS) vooropleiding willen bereiken. Aan het einde van het programma behalen de kandidaten een Master of Arts in de opleiding en een aanbeveling voor een CA2042 meerdere vakken of een enkele onderwerp vooropleiding. Het is niet mogelijk voor een student om alleen een onderwijskwalificatie of een Master of Arts in Teaching-graad te volgen. ... [-]

Verenigde Staten Santa Clara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

De Master of Arts-graad in de Educatieve Administratie bestaat uit de 36 eenheden cursussen die nodig zijn voor de Preliminary Administrative Services Credential (die is ... [+]

Eenheden: 45 kwartseenheden (15 gangen) Programma Lengte: 1,5 - 2 jaar; Voltijd Deeltijd Start data: Herfst, Winter, Lente of Zomer Onderwijsmethode: Op de campus De master of arts-graad in de onderwijsadministratie omvat de 36 eenheden cursussen die nodig zijn voor de Preliminary Administrative Services Credential (dat is geaccrediteerd door de California Commission of Teacher Credentialing) plus een extra 9 eenheden keuzevakken. Kandidaten die de Preliminary Administrative Services Credential behalen, kunnen de Master of Arts-diploma behalen door drie extra keuzevakken te kiezen die in samenwerking met de academische adviseur zijn gekozen.

De master of arts diploma in de onderwijsadministratie is ook geschikt voor personen die hun Preliminary Administrative Credentials hebben behaald en hun kennisbasis willen versterken en voor personen die geen onderwijs- of leerlingpersoneel hebben, maar hun kennis van Administratie en leiderschap in onderwijsinstellingen om carrière in privéscholen te volgen of om voor te bereiden op een doctoraatstudie. Dit programma richt zich op de California Professional Standards for Educational Leaders.... [-]

Verenigde Staten Santa Clara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands