San Jose State University - School of Information

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over SJSU iSchool

De San Jose State University School of Information bereidt individuen voor op een loopbaan als informatieprofessional. Afgestudeerden werken op verschillende gebieden van het informatieberoep, zoals gebruikerservaringsontwerp, digitaal activabeheer, informatiearchitectuur, elektronisch archiefbeheer, informatiebeheer, digitale bewaring en bibliothecarisschap.

De SJSU School of Information biedt verschillende online educatieve programma's, waaronder drie masterprogramma's: Master in Library and Information Science, Master of Archives and Records Administration en Master of Science in Informatics. De school biedt ook twee certificaatprogramma's voor professionele ontwikkeling en permanente educatie.

Bekroonde

De SJSU School of Information is een erkende leider op het gebied van online onderwijs en ontving de 2014 Outstanding Online Program-award van het Online Learning Consortium en de 2013 Effective Practice-prijs.

Handig en flexibel

Studenten profiteren van de mogelijkheid om overal te wonen terwijl ze zich inschrijven voor cursussen, zonder banen te hoeven verlaten en families te verplaatsen om hun educatieve doelen na te streven. Vanuit het comfort van hun huis kunnen studenten deelnemen aan online cursussen en een masterdiploma behalen zonder ooit een voet op de San Jose San José State University campus in Californië te zetten.

Interactieve online omgeving

Daarnaast profiteren studenten van een interactieve online leeromgeving, waarin we de nieuwste technologie integreren om de leerervaring te verrijken. Ze leggen contact met peers en instructeurs via webconferenties, platforms voor sociaal netwerken, een op internet gebaseerd leerbeheersysteem en instant messaging.

De meeste cursusinhoud wordt asynchroon afgeleverd, waardoor studenten de vrijheid hebben om op elk gewenst moment toegang te hebben tot de cursus, vanaf elke locatie. Sommige cursussen bevatten ook af en toe live synchrone sessies.

Online onderwijsexpertise

Elke cursus wordt online gegeven. De instructeurs zijn experts in online onderwijs, waarbij de nieuwste tools en methoden effectieve online educators zijn. Veel faculteitsleden doen onderzoek naar online leren en delen hun kennis over ontwikkelingen in online onderwijs via presentaties en publicaties.

Locaties

San Jose

Address
San Jose State University
San Jose, Californië, Verenigde Staten