San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Het Lucas College en Graduate School of Business, opgericht in 1928, is sinds 1967 geaccrediteerd door AACSB International, 's werelds meest vooraanstaande accreditatie-instantie voor bedrijfsscholen. Wij zijn de grootste bijdrager van afgestudeerden van bedrijven aan Silicon Valley en leveren een belangrijke bijdrage aan wat de Valley vandaag is. Net als de universiteit waarin het is gehuisvest, weerspiegelen The Lucas College en Graduate School of Business de levendige, multiculturele en wereldwijde atmosfeer van Silicon Valley. Met meer dan 175 faculteiten en 5.000 studenten biedt ons college studenten wereldwijde kansen, terwijl ze sterke banden hebben met bedrijven in Silicon Valley.

Via onze niet-gegradueerde scholen en afdelingen leveren we dertien bedrijfsconcentraties en onze graduate school biedt geavanceerde graden en certificaten voor bedrijfs-, boekhoud-, belasting- en transportbeheer. Onze centra en instituten bieden unieke kansen voor studenten om hun kennis en vaardigheden op het gebied van belastingen, boekhouding, financiële diensten, operationeel management, wereldwijd leiderschap, ondernemerschap en meer aan te scherpen. Andere bekroonde programma's ronden de studentervaring van LCoB af en creëren een buitengewone leercommunity die Silicon Valley en nog meer aandrijft.

Lucas College en Graduate School of Business - het aandrijven van Silicon Valley

We bieden de middelen, vaardigheden en kansen voor studenten om te slagen in de Silicon Valley - een van de meest bloeiende, concurrerende en innovatieve economische regio's ter wereld - en daarbuiten.

Door het multiculturele, mondiale perspectief te combineren met de historische basis van technologische innovatie van Silicon Valley, zijn onze programma's een weerspiegeling van ons gewaardeerde, lokale erfgoed. Met meer dan 80% van onze studenten die in de Valley werken, zijn onze businessstudenten en alumni echt Powering Silicon Valley.

Lucas College of Business biedt studenten aanzienlijke keuzes voor hun focusgebied van studie met dertien bedrijfsconcentraties. Het Jack Holland Student Succescentrum biedt geïndividualiseerde aandacht om studenten te helpen bij het navigeren door hun educatieve keuzes en carrièrepad.

Onze Centres and Institutes van wereldklasse ondersteunen de studentervaring met verbeterd onderwijs en netwerken met hoogwaardige, lokale professionals in een breed scala van industrieën. Ongeëvenaarde leermiddelen zoals het Gary J. Sbona Honor's Programma, het Thompson Global Internship Program en onze gerenommeerde faculteit bieden de middelen en omgeving waarin studenten professionele prospects kunnen verkennen en kunnen profiteren van uniek ervaringsgericht leren.

Missie

LCoB-visie, missie en waarden. Als de grootste en oudste openbare universiteit van Silicon Valley, dient de San Jose State University sinds 1857 de educatieve behoeften van onze gemeenschap en haar wereldwijde markt. Opgericht in 1928, is het College of Business sinds 1967 geaccrediteerd door de AACSB International, 's werelds meest vooraanstaande accreditatie-instantie voor bedrijfsscholen. Wij zijn de grootste leverancier van afgestudeerden in het bedrijfsleven aan Silicon Valley en leveren een belangrijke bijdrage aan wat de Valley vandaag is.

Visie. Ons college geeft leiding aan Silicon Valley door te voldoen aan de wereldwijde en uiteenlopende eisen van deze dynamische en innovatieve zakelijke omgeving. We bieden een 21e-eeuws onderwijs om het succes van onze studenten, werkgevers en de gemeenschap mogelijk te maken.

Missie. Wij zijn de instelling van kansen in Silicon Valley, die toekomstige leiders opleiden door middel van ervaringsleren en karakterontwikkeling in een wereldwijde bedrijfsgemeenschap en door onderzoek te doen dat bijdraagt aan bedrijfstheorie, praktijk en onderwijs.

Kernwaarden

  • Excellentie - We worden gedreven door uitmuntende normen op het gebied van onderwijs, onderzoek en service
  • Ethiek - We stellen de hoogste normen voor academisch en professioneel gedrag om sociale verantwoordelijkheid te stimuleren
  • Ondernemerschap - We bevorderen een cultuur van innovatie en creativiteit
  • Betrokkenheid - We bouwen een cultuur die waarde hecht aan diversiteit, open communicatie en samenwerking

Implicaties van onze missie

  • Instelling van kansen - We bieden hoogwaardige kwaliteitseducatie die zowel werk- als voltijdstudenten, van alle leeftijden en diverse achtergronden, in staat stelt hun leven te veranderen.
  • Silicon Valley gericht - We integreren de Silicon Valley-ervaring in onze programma's, onderzoek, studentbetrokkenheid en gemeenschapsrelaties die waarde toevoegen aan de Silicon Valley-regio en daarbuiten.
  • Leren van ervaringslerenstudenten - Wij leiden studenten op die innovatieve pedagogiek en ervaringsleren gebruiken, door betrokkenheid met lokale en globale ondernemingen en gemeenschappen, professionele ontwikkeling, en interculturele ervaringen.
  • 21e-eeuws onderwijs - We creëren een technologie-gemedieerde leeromgeving en verbeteren en ontwikkelen voortdurend programma's die waarde toevoegen en beïnvloeden, zowel voor het bedrijfsleven als voor de samenleving.
  • Leiderschap in een wereldwijde bedrijfsgemeenschap - We bieden een talentpool, ideeënleiderschap en betrokkenheid van het bedrijfsleven door onze instituten en excellentiecentra die de groei van Silicon Valley op de wereldmarkt ondersteunen.
  • Onderzoek - Onze diverse faculteit richt zich op onderzoek en professionele betrokkenheid die van invloed zijn op de theorie en praktijk van bedrijven en onderwijs in Silicon Valley en daarbuiten.

Locaties

San Jose

Address
One Washington Square
San Jose, CA

95192 San Jose, Californië, Verenigde Staten

Santa Clara

Address
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited