Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Over ons

Het Lucas College en Graduate School of Business, opgericht in 1928, is sinds 1967 geaccrediteerd door AACSB International, 's werelds meest vooraanstaande accreditatie-instantie voor bedrijfsscholen. Wij zijn de grootste bijdrager van afgestudeerden van bedrijven aan Silicon Valley en leveren een belangrijke bijdrage aan wat de Valley vandaag is. Net als de universiteit waarin het is gehuisvest, weerspiegelen The Lucas College en Graduate School of Business de levendige, multiculturele en wereldwijde atmosfeer van Silicon Valley. Met meer dan 175 faculteiten en 5.000 studenten biedt ons college studenten wereldwijde kansen, terwijl ze sterke banden hebben met bedrijven in Silicon Valley.

Via onze niet-gegradueerde scholen en afdelingen leveren we dertien bedrijfsconcentraties en onze graduate school biedt geavanceerde graden en certificaten voor bedrijfs-, boekhoud-, belasting- en transportbeheer. Onze centra en instituten bieden unieke kansen voor studenten om hun kennis en vaardigheden op het gebied van belastingen, boekhouding, financiële diensten, operationeel management, wereldwijd leiderschap, ondernemerschap en meer aan te scherpen. Andere bekroonde programma's ronden de studentervaring van LCoB af en creëren een buitengewone leercommunity die Silicon Valley en nog meer aandrijft.

Lucas College en Graduate School of Business - het aandrijven van Silicon Valley

We bieden de middelen, vaardigheden en kansen voor studenten om te slagen in de Silicon Valley - een van de meest bloeiende, concurrerende en innovatieve economische regio's ter wereld - en daarbuiten.

Door het multiculturele, mondiale perspectief te combineren met de historische basis van technologische innovatie van Silicon Valley, zijn onze programma's een weerspiegeling van ons gewaardeerde, lokale erfgoed. Met meer dan 80% van onze studenten die in de Valley werken, zijn onze businessstudenten en alumni echt Powering Silicon Valley.

Lucas College of Business biedt studenten aanzienlijke keuzes voor hun focusgebied van studie met dertien bedrijfsconcentraties. Het Jack Holland Student Succescentrum biedt geïndividualiseerde aandacht om studenten te helpen bij het navigeren door hun educatieve keuzes en carrièrepad.

Onze Centres and Institutes van wereldklasse ondersteunen de studentervaring met verbeterd onderwijs en netwerken met hoogwaardige, lokale professionals in een breed scala van industrieën. Ongeëvenaarde leermiddelen zoals het Gary J. Sbona Honor's Programma, het Thompson Global Internship Program en onze gerenommeerde faculteit bieden de middelen en omgeving waarin studenten professionele prospects kunnen verkennen en kunnen profiteren van uniek ervaringsgericht leren.

Missie

LCoB-visie, missie en waarden. Als de grootste en oudste openbare universiteit van Silicon Valley, dient de San Jose State University sinds 1857 de educatieve behoeften van onze gemeenschap en haar wereldwijde markt. Opgericht in 1928, is het College of Business sinds 1967 geaccrediteerd door de AACSB International, 's werelds meest vooraanstaande accreditatie-instantie voor bedrijfsscholen. Wij zijn de grootste leverancier van afgestudeerden in het bedrijfsleven aan Silicon Valley en leveren een belangrijke bijdrage aan wat de Valley vandaag is.

Visie. Ons college geeft leiding aan Silicon Valley door te voldoen aan de wereldwijde en uiteenlopende eisen van deze dynamische en innovatieve zakelijke omgeving. We bieden een 21e-eeuws onderwijs om het succes van onze studenten, werkgevers en de gemeenschap mogelijk te maken.

Missie. Wij zijn de instelling van kansen in Silicon Valley, die toekomstige leiders opleiden door middel van ervaringsleren en karakterontwikkeling in een wereldwijde bedrijfsgemeenschap en door onderzoek te doen dat bijdraagt aan bedrijfstheorie, praktijk en onderwijs.

Kernwaarden

  • Excellentie - We worden gedreven door uitmuntende normen op het gebied van onderwijs, onderzoek en service
  • Ethiek - We stellen de hoogste normen voor academisch en professioneel gedrag om sociale verantwoordelijkheid te stimuleren
  • Ondernemerschap - We bevorderen een cultuur van innovatie en creativiteit
  • Betrokkenheid - We bouwen een cultuur die waarde hecht aan diversiteit, open communicatie en samenwerking

Implicaties van onze missie

  • Instelling van kansen - We bieden hoogwaardige kwaliteitseducatie die zowel werk- als voltijdstudenten, van alle leeftijden en diverse achtergronden, in staat stelt hun leven te veranderen.
  • Silicon Valley gericht - We integreren de Silicon Valley-ervaring in onze programma's, onderzoek, studentbetrokkenheid en gemeenschapsrelaties die waarde toevoegen aan de Silicon Valley-regio en daarbuiten.
  • Leren van ervaringslerenstudenten - Wij leiden studenten op die innovatieve pedagogiek en ervaringsleren gebruiken, door betrokkenheid met lokale en globale ondernemingen en gemeenschappen, professionele ontwikkeling, en interculturele ervaringen.
  • 21e-eeuws onderwijs - We creëren een technologie-gemedieerde leeromgeving en verbeteren en ontwikkelen voortdurend programma's die waarde toevoegen en beïnvloeden, zowel voor het bedrijfsleven als voor de samenleving.
  • Leiderschap in een wereldwijde bedrijfsgemeenschap - We bieden een talentpool, ideeënleiderschap en betrokkenheid van het bedrijfsleven door onze instituten en excellentiecentra die de groei van Silicon Valley op de wereldmarkt ondersteunen.
  • Onderzoek - Onze diverse faculteit richt zich op onderzoek en professionele betrokkenheid die van invloed zijn op de theorie en praktijk van bedrijven en onderwijs in Silicon Valley en daarbuiten.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Als u van plan bent een CPA te worden en wilt leven en werken als een professionele accountant in Silicon Valley, zult u geen beter programma vinden dan het onze. Het MSA ... [+]

Over

Ben je klaar om een carrière te starten? Ben je een werkende professional of student en heb je 30 eenheden nodig voor CPA-certificering? Geweldig nieuws! Voorheen ontworpen voor studenten met weinig of geen boekhoudkundige achtergrond, verwelkomt onze Master of Science in Accountancy nu ook iedereen met een accounting undergraduate-diploma.

Ons MSA-programma is het langst lopende programma in Noord-Californië. Wij zijn uitzonderlijk goed geschikt als u als professioneel accountant in Silicon Valley wilt wonen en werken.

Spannende stages. Uitstekende CPA-examenresultaten. En tal van uitgebreide netwerk- en carrièremogelijkheden in de toekomst.

Als u van plan bent een CPA te worden en wilt leven en werken als een professionele accountant in Silicon Valley, zult u geen beter programma vinden dan het onze. Het MSA-programma bestaat uit 30 eenheden die in een versneld formaat worden aangeboden en die u in twee of drie voltijds semesters kunt voltooien. Toelating wordt elk najaarssemester aangeboden.... [-]

Verenigde Staten San Jose
September 2019
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Het hebben van "MST" naar uw naam is een grote onderscheiding in de belastingwereld. Het geeft aan dat u goed thuis bent op het gebied van belastingen, bekwaam bent in fi ... [+]

Over

Het hebben van "MST" naar uw naam is een grote onderscheiding in de belastingwereld. Het geeft aan dat u goed thuis bent op het gebied van belastingen, bekwaam bent in fiscaal onderzoek en in staat bent om op intelligente wijze om te gaan met de complexiteit van de huidige belastingregels. MST is een 30-eenheidsprogramma waarmee u zich voltijds kunt inschrijven en het diploma in 12 maanden of in deeltijd kunt voltooien en binnen 24-36 maanden kunt afronden. En praten over flexibel, onze lessen zijn gepland om rond het drukke belastingseizoen te werken.

Toelatingseisen

Toelating tot het MST-programma wordt elk herfst- en voorjaarssemester aangeboden. Toelatingsvoorwaarden zijn onder meer:... [-]

Verenigde Staten San Jose
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

De Master of Science in Transportation Management (MSTM) is een volledig geaccrediteerd programma van 30 eenheden dat twee en een half of drie jaar duurt om als deeltijds ... [+]

Over

De Master of Science in Transportation Management (MSTM) is een volledig geaccrediteerd programma van 30 eenheden dat twee en een half of drie jaar duurt om als deeltijdstudent te worden voltooid. Het curriculum bestaat uit zes verplichte vakken, twee keuzevakken en een hoogtepunt met twee gangen.

Het curriculum wordt geleid door nationaal erkende instructeurs die academische of industriële experts zijn. De MSTM is volledig geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). De lessen worden gehouden op doordeweekse avonden, waardoor studenten fulltime kunnen werken terwijl ze hun diploma behalen. Studenten volgen over het algemeen één cursus per keer, één nacht per week, voor elke sessie van tien lessen, voor een totaal van vier lessen per jaar. Klassen worden geleverd door tweewegs videoconferenties, aangevuld met webcourseware. Studenten gaan persoonlijk naar de les op locaties in heel Californië of via online videoconferenties.... [-]

Verenigde Staten San Jose
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
5 - 6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands