Lees de Officiële Beschrijving

Sam Houston State University

Een geweldige naam in Texas Education

Al meer dan 137 jaar bereidt de Sam Houston State University studenten voor op een zinvol leven van prestatie. Het motto, "De maat van een leven is zijn service", echoot over SHSU's zeven hogescholen en verder dan zijn campus in Texas door middel van studentenonderzoek, creatieve inspanningen, leren van diensten, vrijwilligerswerk en meer.

De SHSU is genoemd naar de grootste held van Sam Houston, Texas en streeft er voortdurend naar zijn historische wortels te eren door middel van academische excellentie, waaronder buitengewoon lesgeven van faculteitsleden die net zo veel geven om het succes van hun studenten als over het bevorderen van de kennis van hun vakgebied.

Terwijl het zijn erfenis omhelst, streeft SHSU ook om aan de behoeften van moderne studenten, zowel traditioneel als online te voldoen. Met een verscheidenheid aan volledig online undergraduate en graduate degrees en tal van certificaten en certificeringen, die allemaal worden gegeven door hoogleraren op de campus, heeft SHSU Online de optie die u zoekt om uw academische, persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Academisch aanbod

SHSU biedt meer dan 80 bacheloropleidingen, meer dan 50 masteropleidingen en tien doctoraatsprogramma's, waaronder nationaal erkende programma's in Business, Fine Arts, Education, Mathematics and Criminal Justice. SHSU is geclassificeerd als een "Doctoral Research University" door de Carnegie Commission on Higher Education en werd onlangs door US News and World Report erkend als een van de beste in het land voor online graduate-programma's. Bovendien heeft de Carnegie Commissie voor hoger onderwijs de SHSU geclassificeerd als een "Community Engaged" -universiteit. Deze eer is toegekend aan 311 openbare instellingen in het hele land en erkent de grote betrokkenheid van de universiteit bij het dienen van de gemeenschap.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Sam Houston State University

De Master of Science in Chemistry-opleiding aan de Sam Houston State University is bedoeld om chemici op te leiden voor een carrière in het bedrijfsleven, de industrie of ... [+]

Master of Science in de chemie

De Master of Science in Chemistry-opleiding aan de Sam Houston State University is bedoeld om chemici op te leiden voor een carrière in het bedrijfsleven, de industrie of academici. Deze graad is ook geschikt voor studenten die van plan zijn door te gaan naar de Ph.D. programma's bij andere instellingen.

De tweejarige opleiding omvat cursussen in ten minste vier van de volgende gebieden van de chemie: analytisch, biochemie, milieu, anorganisch, organisch en fysiek; en een onafhankelijk onderzoeksproject met als hoogtepunt een geschreven proefschrift. Een optie zonder proefschrift is ook beschikbaar. Er zijn actieve onderzoeksgroepen in de afdeling chemie in al deze gebieden.... [-]

Verenigde Staten Huntsville
September 2019
Engels
Voltijd
30 - 36 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Sam Houston State University

Het MS-diploma in statistiek is ontworpen om individuen de academische basis te bieden die nodig is om doctoraatsstudies na te streven; om bevoegde statistici voor te ber ... [+]

Master of Science in de statistiek

Het MS-diploma in statistiek is ontworpen om individuen de academische basis te bieden die nodig is om doctoraatsstudies na te streven; het voorbereiden van competente statistici die zijn toegerust om verantwoordelijkheden in bedrijfs-, industrie- en publieke dienstverleningsposities te aanvaarden; en een aanvullend afstudeerprogramma te presenteren voor studenten die zijn gespecialiseerd in gebieden waar statistieken gemakkelijk worden gebruikt, zoals sociale wetenschappen, strafrecht en de natuurwetenschappen. Kernklassen omvatten wiskundige statistieken, regressieanalyse, multivariate analyse en experimenteel ontwerp.

Het SHSU Statistics-programma wordt overal in de staat en daarbuiten gerespecteerd. Onze afgestudeerden zijn gegeerd door topstatistieken Ph.D. programma's landelijk. Anderen zijn werkzaam als data-analisten voor grote medische centra en farmaceutische bedrijven, als onderzoekswetenschappers voor marketing- en bankkantoren, en als universiteitsinstructeurs en professoren.... [-]

Verenigde Staten Huntsville
September 2019
Engels
Voltijd
37 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Sam Houston State University Office of International Programs 1908 Avenue J, Box 2150 Huntsville, TX
77341 Huntsville, Texas, Verenigde Staten