Sam Houston State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sam Houston State University

Een geweldige naam in Texas Education

Al meer dan 137 jaar bereidt de Sam Houston State University studenten voor op een zinvol leven van prestatie. Het motto, "De maat van een leven is zijn service", echoot over SHSU's zeven hogescholen en verder dan zijn campus in Texas door middel van studentenonderzoek, creatieve inspanningen, leren van diensten, vrijwilligerswerk en meer.

De SHSU is genoemd naar de grootste held van Sam Houston, Texas en streeft er voortdurend naar zijn historische wortels te eren door middel van academische excellentie, waaronder buitengewoon lesgeven van faculteitsleden die net zo veel geven om het succes van hun studenten als over het bevorderen van de kennis van hun vakgebied.

Terwijl het zijn erfenis omhelst, streeft SHSU ook om aan de behoeften van moderne studenten, zowel traditioneel als online te voldoen. Met een verscheidenheid aan volledig online undergraduate en graduate degrees en tal van certificaten en certificeringen, die allemaal worden gegeven door hoogleraren op de campus, heeft SHSU Online de optie die u zoekt om uw academische, persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Academisch aanbod

SHSU biedt meer dan 80 bacheloropleidingen, meer dan 50 masteropleidingen en tien doctoraatsprogramma's, waaronder nationaal erkende programma's in Business, Fine Arts, Education, Mathematics and Criminal Justice. SHSU is geclassificeerd als een "Doctoral Research University" door de Carnegie Commission on Higher Education en werd onlangs door US News and World Report erkend als een van de beste in het land voor online graduate-programma's. Bovendien heeft de Carnegie Commissie voor hoger onderwijs de SHSU geclassificeerd als een "Community Engaged" -universiteit. Deze eer is toegekend aan 311 openbare instellingen in het hele land en erkent de grote betrokkenheid van de universiteit bij het dienen van de gemeenschap.

Locaties

Huntsville

Address
Sam Houston State University
Office of International Programs
1908 Avenue J, Box 2150
Huntsville, TX

77341 Huntsville, Texas, Verenigde Staten