Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Saint Xavier University

Als een instelling van hoger onderwijs, Saint Xavier grijpt haar studenten, de docenten en personeel, en degenen die haar directe en bredere gemeenschappen bestaan ​​in de primaire activiteiten van het onderwijs, het leren, wetenschap en service. De universiteit is vernoemd naar de jezuïet Franciscus Xaverius, de patroonheilige van de moeder Frances Xavier Warde die, in 1846, bracht de Zusters van Barmhartigheid van Pittsburgh naar Chicago en stichtte de heilige Franciscus Xaverius Academy for Females, de voorloper van Saint Xavier University.

Een katholieke instelling

Saint Xavier University reflecteert en breidt het onderwijs zending van Jezus. Het is een bediening van de rooms-katholieke kerk, een relatie mogelijk gemaakt vanwege haar voortdurende sponsoring door de Zusters van Barmhartigheid door de Conferentie voor Mercy Hoger Onderwijs. Katholieke leer, vooral de dialoog tussen geloof en rede en de sociale rechtvaardigheid traditie van de Kerk, schraagt ​​missie en waarden van de universiteit.

Geïnspireerd door het erfgoed van de Zusters van Barmhartigheid

Geworteld in het Evangelie verhalen van een medelevende en gastvrije Jezus die liefhad en diende anderen, de bediening van de Zusters van Barmhartigheid aan de armen, zieken en ongeschoold begon in Dublin en nu ook uitstrekt over de hele wereld. Hun reputatie als opvoeders gevraagd eerste katholieke bisschop van de stad aan de Zusters van Barmhartigheid naar Chicago, waar ze opgericht Saint Xavier in 1846 te brengen, waardoor het de oudste Mercy instelling voor hoger onderwijs in de wereld bestaande vandaag. Doordrongen van de geest van de Zusters van Barmhartigheid, Saint Xavier University breidt een rijke traditie van intellectuele strengheid, meelevend service en gastvrijheid aan haar studenten en aan de wereld door het werk van het hoger onderwijs.

Opleidt mannen en vrouwen

De universiteit ontwikkelt en onderhoudt programma's en methoden die leiden (L. ducere: om weg te leiden), mannen en vrouwen uit onwetendheid in de richting van de uitdrukking van hun volle menselijk potentieel. Onder de uitingen van volledige menselijke potentieel zijn displays van persoonlijke en professionele excellentie, ethische besluitvorming en de zorg voor het welzijn van anderen.

Om te zoeken naar de waarheid

Als een educatieve dienst van de Kerk op de hoogte van zijn Barmhartigheid erfgoed en sponsoring, Saint Xavier University stimuleert en ondersteunt alle leden van de academische gemeenschap in hun zoektocht naar de waarheid, met inbegrip van religieuze en theologische waarheden die voortvloeien uit of wijzen op het bestaan ​​van een liefhebbende God in beeld te tonen dat elke persoon is aangemaakt. De reis naar waarheid is levenslang - Via, Veritas, Vita - een zoektocht die geloof, rede en de uiteenlopende benaderingen van de verschillende disciplines en methoden van observatie, redeneren en analyseren respecteert.

Om kritisch te denken

Toen Saint Xavier werd een college in 1915, de zusters het ontwerpen van de loop van studies geaard de academische programma in de vrije kunsten en wetenschappen om te "bevrijden" of "gratis" studenten om reflectief leven zoals zij verworven kennis en zocht naar de waarheid in hun persoonlijke en professionele leven. Worden bevrijd, in deze zin, vereist het vermogen om kritisch te denken. Zo Saint Xavier curriculum, verleden en heden, benadrukt zorgvuldige observatie en onderzoek, reflectie en contemplatie, assessment, creativiteit, argumentatie en integratie. Door te leren om kritisch te denken, in al zijn dimensies, studenten kunnen worden bevrijd van werkten er onder ongegronde aannames, vooroordelen en stereotype oordelen; ze worden bevrijd om weloverwogen, productief, goed leven te leiden.

Om effectief te communiceren

Saint Xavier University is een gemeenschap van discours waarin de kennis en kritisch denken van individuen en groepen zowel kan worden uitgedaagd en uitgebreid. Effectieve communicatie binnen een gemeenschap van discours vereist andere vaardigheden en benaderingen, gegrond in academische disciplines en wordt gekenmerkt door beleefdheid en respect voor de meningen, ervaringen en overtuigingen van anderen. Als een educatief gemeenschap, Saint Xavier heeft ook een verantwoordelijkheid om zijn zoektocht naar de waarheid en zijn kritisch denken met een breder publiek die zowel critici en consumenten delen.

Om verstandig en vol mededogen dienen

Service is een fundamentele boodschap van het Evangelie en een kenmerk van het leven en de bediening van Jezus. Dus, als een katholieke instelling gesponsord door de Zusters van Barmhartigheid, Saint Xavier University opleidt mannen en vrouwen niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Om te dienen verstandig is het maken van goede ethische oordelen over de dispositie van iemands en hulpbronnen van de wereld, met inbegrip van persoonlijke tijd en talenten. Om met compassie te dienen is om zich uit te breiden in barmhartig actie ten behoeve van anderen in hun nood. Dienst in de geest van genade komt voort uit een besef van de behoeften van anderen en een gevoel van solidariteit met hen, geïnformeerd door intellectuele principes gevonden in religieuze, ethische en morele leer en tradities.

Ter ondersteuning van de menselijke waardigheid en het algemeen welzijn

Een fundamentele boodschap van de Schrift en een basisprincipe van de katholieke sociale leer is dat de mens aangeboren waardigheid omdat ze zijn gemaakt naar het beeld en de gelijkenis van God. Deze persoonlijke waardigheid kan niet worden beperkt door de voorwaarden van ras, klasse, geslacht, etniciteit, seksuele geaardheid, leeftijd of fysieke vermogen. Het algemeen welzijn, een complementair principe van de katholieke sociale leer, is gebaseerd op het principe dat elke persoon bezit is van een door God gegeven verantwoordelijkheid om een ​​rechtvaardige en barmhartige wereld die de voordelen van Gods goedheid toegankelijk te maken voor iedereen te bevorderen. Saint Xavier University streeft opzettelijk over het aanpakken van de menselijke waardigheid en het algemeen welzijn in haar programma's, activiteiten en relaties te zijn.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Saint Xavier University

De voor- en vroegschoolse educatie programma is ontworpen voor mensen die willen jonge kinderen (leeftijd 0 tot graad 2) te leren, leidt tot een Master of Arts graad, en ... [+]

De School of Education in Saint Xavier University bereidt opvoeders die in grote lijnen en royaal zijn opgeleid, bevoegd inhoud methodieken en behendig in het onderwijzen van alle kinderen in de hedendaagse scholen. Het programma in voor- en vroegschoolse educatie is goedgekeurd door de Illinois State Board of Education en is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor de Accreditatie van de lerarenopleiding.

De vroegschoolse educatie programma is ontworpen voor personen die willen jonge kinderen (leeftijd 0 tot graad 2) te leren, leidt tot een Master of Arts graad, en bereidt de kandidaten om een ​​Illinois professionele opvoeder licentie staan ​​vermeld voor voor- en vroegschoolse educatie, met optionele vroegschoolse goedkeuring onderwijs te volgen.... [-]

Verenigde Staten Chicago
August 2019
Voltijd
2 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Saint Xavier University

De MS in Accounting programma is een 30-uur durend programma dat gemakkelijk in een jaar kan worden afgerond. Het programma is ontworpen om studenten voor zowel de CPA en ... [+]

MSc in boekhouding

Onze uitgebreide programma's zijn ontworpen om de uiteenlopende en veranderende behoeften van studenten en werkgevers te ontmoeten.

De MS in Accounting programma is een 30-uur durend programma dat gemakkelijk in een jaar kan worden afgerond. Het programma is ontworpen om studenten voor zowel de CPA en eventueel de CMA of CFE afhankelijk aanbod aan keuzemogelijkheden voor te bereiden.

Voorwaarde Cursussen

Alle cursussen vereist bij binnenkomst, tenzij anders vermeld als "afgezien." Program alleen beschikbaar voor mensen met boekhoudkundige undergraduate graden. Cursussen moet bevatten 24 uur non-accounting business courses. Moet Business Ethics, Business Communications en 2 uur durende onderzoek component.... [-]

Verenigde Staten Chicago
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Xavier University

De Master of Science in Business Analytics (MSBA) programma aan de Graham School of Management is ontworpen om studenten de vaardigheden te geven en kennis te bekwamen in ... [+]

MS in Business Analytics

De Master of Science in Business Analytics (MSBA) programma aan de Graham School of Management is ontworpen om studenten de vaardigheden te geven en kennis te bekwamen in business analytics worden en om hun professionele carrière verder te ontwikkelen in deze spannende en snel groeiende omgeving.

Studenten in dit programma zal een brede en diepgaande kennis op alle gebieden van business analytics en big data-analyse te verwerven:

statistische modellen data mining en data warehousing visualisatie informatiebeveiliging optimalisatie zakelijke besluitvorming onder onzekerheid

Studenten zullen leren programmeren gereedschap en data modeling nodig is om grote en ongestructureerde datasets dat zakelijke besluitvormingsprocessen ondersteunen analyseren en bedrijfsprestaties te verbeteren. Studenten in dit programma zullen toepassingen van business analytics te ontdekken in een breed scala van functionele gebieden in diverse industrieën, waaronder boekhouding, financiën, marketing, human resources, operations management, retail, productie, bankwezen en de gezondheidszorg.... [-]

Verenigde Staten Chicago
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Saint Xavier University

De Master in de toegepaste informatica-programma (MACS) is bedoeld om het begrip van de computertechnologie vormgeven van onze wereld van vandaag de studenten te bevorder ... [+]

Master in de toegepaste informatica

De Master in de toegepaste informatica-programma (MACS) is bedoeld om het begrip van de computertechnologie vormgeven van onze wereld van vandaag de studenten te bevorderen en de studenten voor te bereiden voor het behoud van een levenslange bijdrage aan een technologie-gerelateerde carrière. De MACS programma biedt studenten met een theoretische en praktische kennis van belangrijke gebieden in de computerbranche.

Dit programma kan in twee semesters worden ingevuld door het invullen van 16 credit-uren per semester, of binnen drie tot vier semesters door het verspreiden van de opleidingen over een langere periode. Een Master of Business Administration (MBA) diploma kan worden voltooid door het nemen van een extra 24 afgestudeerde credit-uren van de Graham School of Management, die in een extra jaar kan worden afgerond.... [-]

Verenigde Staten Chicago
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

SXU Graduate School

SXU - Living on Campus