Lees de Officiële Beschrijving

Wat gebeurt er als je een van 's werelds grootste onderwijs organisaties zetten naast een van de grootste steden in de wereld? Je krijgt Saint Peter's University, een jezuïet instelling voor hoger onderwijs slechts enkele minuten van New York City, een wereldwijde centrum van cultuur, entertainment, business - en professioneel en carrièremogelijkheden.

Saint Peter's is een van de 28 jezuïet hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten, opgericht in dezelfde traditie als Georgetown University en Boston College. Opgericht in 1872, Saint Peter's University combineert een unieke leerervaring gevormd door strenge academici, stages die real-world ervaring, dienstverlening aan de gemeenschap, en een echte, zorgzame gemeenschap die je lang na het afstuderen ondersteuning te bieden.

Met een undergraduate student-faculteit verhouding van 12-to-1 en een stellaire faculteit hecht waarde aan uw succes, Saint Peter's biedt meer dan 50 undergraduate majors als masterniveau en doctoraat programma's. We zijn klein genoeg om u bij naam kennen en groot genoeg om de wereld aan uw deur te brengen.

Onze Missie

Saint Peter's University, geïnspireerd door de jezuïet, katholieke identiteit, inzet voor individuele aandacht en basis in de vrije kunsten, leidt een diverse gemeenschap van leerlingen in undergraduate, graduate en professionele programma's om intellectueel te blinken, leiden ethisch dienen mededogen en rechtvaardigheid te bevorderen in onze steeds veranderende stedelijke en mondiale milieu.

Early Days van Saint Peter's College

Saint Peter's College, het jezuïetencollege van New Jersey, werd opgericht als een liberal arts college voor mannen in 1872. Toen klassen voor het eerst in Jersey City begon op 2 september 1878, eenenzeventig studenten oorspronkelijk ingeschreven in de voorbereidende afdeling.

Dat aantal groeide tot 123 einde van het jaar. Zij de leeftijd 10-15, en dus geen van hen deden college-niveau werken. Naarmate er meer studenten aangekomen, begon het werk aan een nieuw schoolgebouw op Grand Street in 1899 (foto rechts).

Tegen 1900, had het college 63 bachelordiploma en 26 masteropleidingen verleend. Vijf jaar later, het College en High School Saint Peter's, hoewel gevestigd in hetzelfde gebouw, waren verschillende academische instellingen.

Van 1918-1930, het College gesloten als gevolg van de impact van de Eerste Wereldoorlog en omdat jezuïet superieuren wilden hun mankracht te concentreren op andere hogescholen aan de oostkust. Zoals opgemerkt in het college jaarboek, "De lokalen ging leeg. De faculteit sloten hun markeboeken, en vertrok naar het slagveld. "

Een nieuw begin

Saint Peter's heropend in 1930 op de vierde verdieping van de Kamer van Koophandel gebouw in het centrum van Jersey City, en vrouwen werden toegelaten tot de avondsessie voor de eerste keer. Robert I. Gannon, SJ, was Dean.

Met de wedergeboorte van Saint Peter's in 1930, Rev. Gannon uitgeroepen tot de Pauw de officiële mascotte van het college, als gevolg van de geest van "de opstanding en het eeuwige leven." De pauw stropdassen ook het college tot de beslechting van Jersey City, oorspronkelijk genaamd "Pavonia" of "Land of the Peacock." dominee Gannon introduceerde zes nieuwe jezuïet faculteitsleden, die een nieuwe kracht en visie aan het college gebracht, met nadruk op, zoals hun voorgangers hadden gedaan, een sterke katholieke liberal arts-programma, het kenmerk van een jezuïet onderwijs. Door 1933, had het college serieuze inspanningen om te verhuizen van het centrum van Jersey City naar de huidige locatie op het voormalige Edward Young goed gemaakt.

In 1936, het college verplaatst naar de huidige locatie aan Kennedy Boulevard in Jersey City. Veranderingen geleidelijk gedaan op de nieuwe campus (onder andere gebouwen, McDermott Hall, Dinneen Hall, de Yanitelli Recreational Center en Whelan Hall werden gestart in 1949, 1956, 1973 en 1992, respectievelijk).

Groei en expansie

Saint Peter's officieel werd volledig coeducational in 1966 toen de vrouwen werden toegelaten tot de Dag Sessie, hoewel 35 vrouwen daadwerkelijk waren ingeschreven in 1944, zodat het college bezet in moeilijke financiële tijden te houden.

In 1975 Saint Peter's werd een tak campus, een "college voor volwassenen," in Englewood Cliffs, New Jersey, en begon te werken op de campus Jersey City te verbeteren, met renovaties die de omzetting van het gras quad in het beton quad op de campus vandaag opgenomen .

Het College bood zijn eerste graduate programma in het onderwijs in 1980. Ook in 1980, Saint Peter's verwelkomd verblijvende studenten op de campus voor de eerste keer.

De jaren 1990 bleek een decennium van expansie en groei, met dramatische toename van de inschrijving en de toevoeging van meer woonplaatszalen aan de groeiende studenten tegemoet.

Saint Peter's College viert haar 130ste verjaardag in 2002.

Op 17 augustus 2012, officieel Saint Peter's College werd bekend als Saint Peter's University.

Saint Peter's University

Saint Peter's University blijft trouw aan haar inzet voor het onderwijs zending van de Sociëteit van Jezus. Saint Peter's University, geïnspireerd door de jezuïet, katholieke identiteit, inzet voor individuele aandacht en basis in de vrije kunsten, leidt een diverse gemeenschap van leerlingen in undergraduate, graduate en professionele programma's om intellectueel te blinken, leiden ethisch dienen mededogen en rechtvaardigheid te bevorderen in onze steeds veranderende stedelijke en mondiale milieu.

Vandaag de dag, voorzitter Eugene J. Cornacchia leidt de universiteit verder in de richting van een veelbelovende toekomst. Saint Peter's University is een mijlpaal op Kennedy Boulevard in Jersey City, en biedt verschillende off-campus locaties voor volwassen academici en studenten ook.

Accreditatie

Saint Peters University accreditaties zijn onder meer:

Het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs
De Commissie heeft op Collegiale Verpleegkunde Onderwijs (Bachelor of Science, Master of Science, en Doctoral Nursing programma's)
Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (Master of Business Administration, Master of Science in Accountancy, Bachelor of Science in Business Management, International Business, Marketing en Accounting)
De Raad voor Accreditatie Lerarenopleiding (voorbereiding van de docent Program)
Saint Peter's University is goedgekeurd door de Staat van New Jersey ministerie van Onderwijs voor de lerarenopleiding.
De School of Business Administration aan de Saint Peter's University heeft de status van kandidaat uitgereikt voor Accreditatie van de Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (IACBE) bij 11.374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, USA.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Saint Peter’s University

De MS in Accountancy is een 30 credit-uur durend programma verstrekken personen met de vaardigheden en kennis die nodig is om gelijke tred te houden met de veranderingen ... [+]

De MS in Accountancy is een 30 credit-uur durend programma verstrekken personen met de vaardigheden en kennis die nodig is om gelijke tred te houden met de veranderingen in de praktijk van de boekhouding. Een uniek kenmerk van het programma is de focus op risicobeheer en compliance, het voorbereiden van individuen voor de groeiende complexiteit van de corporate wereld.

Veel staten vereisen 150 totale kredieten te zitten voor de CPA-examen. Deze graad, samen met een 120 credit uur undergraduate accounting mate voldoet aan de voorwaarden om te zitten voor het examen lesuren. De gecombineerde MSA en MBA verbreedt stichting van een student aan de boekhouding, risicobeheer en naleving stichting onder meer de breedte van kennis die is opgedaan in het MBA-programma.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Peter’s University

Met de exponentiële groei van Big Data in de afgelopen jaren, de noodzaak voor Data Scientists wordt meer en meer uitgesproken en urgent. Saint Peter's University biedt n ... [+]

De Need for Data Scientists

Met de exponentiële groei van Big Data in de afgelopen jaren, de noodzaak voor Data Scientists wordt meer en meer uitgesproken en urgent. Saint Peter's University biedt nu een cutting edge academische opleiding aan dergelijke eisen te voldoen en opleiding van de volgende generatie van de gegevens wetenschappers. De Master of Science in Data Science met een concentratie in Business Analytics. Data Science met een focus op Business Analytics is de discipline die wetenschappelijke methoden uit de statistiek, informatica en data-based business management integreert om kennis te extraheren uit gegevens en rijden besluitvorming. De Master in Data Science curriculum biedt studenten met een strenge opleiding in Big Data Technologies, applicaties en praktijken. ... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Peter’s University

Saint Peter's University is de oprichting van een nieuwe masteropleiding in Cyber ​​Security. De 30-krediet, 10-cursus programma zal u voorzien van de geavanceerde vaardi ... [+]

Nieuw Vanaf de herfst 2016 Semester

Saint Peter's University is de oprichting van een nieuwe masteropleiding in Cyber ​​Security. De 30-krediet, 10-cursus programma zal u voorzien van de geavanceerde vaardigheden die je nodig hebt om te beschermen en informatiesystemen van cyber-aanvallen te verdedigen. De Cyber ​​Security graduate cursussen worden gegeven in de avond op de campus van Jersey City. Elke klas zal 2 ½ uur en zal een keer per week te ontmoeten.

De Need for Cyber ​​Security Professionals

Cyber ​​Security is een van de meest ernstige economische en nationale veiligheid uitdagingen die de Verenigde Staten en de wereld economie wordt geconfronteerd. Met elke industrie steeds afhankelijker van digitale data, data zekerheid en bescherming tegen cyberaanvallen is van cruciaal belang. Het aantal cyberaanvallen neemt toe en de verfijning van de aanslagen evolueert. Er is een tekort aan professionals die kan ontwerpen en implementeren van veilige systemen om een ​​organisatie informatie-technologie activa te beschermen, inclusief kritische Amerikaanse infrastructuur. ... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands