Saint Michael's College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Saint Michael's? Meeslepend, onderwijs van wereldklasse

Saint Michael's College, opgericht in 1904, levert een meeslepende, wereldklasse zeven vrije kunsten in een prachtige Vermont setting. Onze aangesloten community kunnen studenten nauwe relaties met elkaar en ervaren docenten te vormen, waardoor het de ideale leeromgeving waar ze de ruimte en ondersteuning om zichzelf en hun collega's uit te dagen. Als college gelegen minuten van Burlington, een van de top-rated college steden van het land, Saint Michael's biedt een ongeëvenaarde mix van academische, spirituele, culturele, service en wildernis ervaringen. Voor meer informatie, bezoek smcvt.edu.

Saint Michael's College biedt opleidingen uitstekende master in de klinische psychologie, onderwijs en Onderwijs Engels naar Anderstaligen (TESOL). Deze cutting-edge programma's zijn afgestemd op de individuele behoeften van een diverse studentenpopulatie inclusief werkende professionals te ontmoeten.

Gepersonaliseerd leren plannen, flexibele klasse planning, opgeleide leraren en sterke netwerken van collega's en mentoren ervoor te zorgen dat de studenten krijgen de theoretische opleiding, praktische ervaring en inzicht om leiders te worden in hun vakgebied. In feite is het college bekend onder werkgevers voor de teelt van hoogopgeleide professionals. Dit is een reden heeft het een graduate-level arbeidsbemiddeling van bijna 100 procent.

Deze voordelen maken van een master's degree van Saint Michael's College een verstandige investering.

Master of Arts in Teaching Engels naar Anderstaligen (MATESOL) opleiding

Saint Michael's College internationaal erkend en gerespecteerd MATESOL programma leidt studenten op om Engels te onderwijzen aan sprekers van andere talen in de VS en het buitenland. Het heeft acht opties, waaronder de MATESOL (36 studiepunten); MATESOL: OnLine + OnCampus (36 studiepunten); en Peace Corps Master International Program (36 studiepunten).

Aanvullende programma's zijn MATESOL + PK-12 Licensure (46 studiepunten), MATESOL + PK-12 Endorsement voor Licensed Leraren (36 studiepunten) en ELL Endorsement voor Licensed Leraren (18 studiepunten). De Graduate Certificate in TESOL (24 studiepunten) en TESOL Diploma programma worden ook aangeboden.

Alumni bevinden zich over de hele wereld met behulp van de vaardigheden die ze gecultiveerd met de TESOL programma op Saint Michael's College.

Een spannende locatie in Vermont

Saint Michael's College ligt op 440 prachtige acres in Colchester, Vermont in de noordoostelijke regio van de Verenigde Staten. Het is slechts drie mijl van Burlington, de grootste stad van Vermont en een mekka van de kunst en entertainment.

Burlington is gelegen tussen de majestueuze groene bergen en wonderlijke Lake Champlain. Het biedt trendy winkels, fantastische restaurants, een bruisend nachtleven, geweldige live muziek, verrijkende culturele instellingen, verkwikkende openluchtrecreatie, en grote evenementen.

Studenten kunnen buiten wagen van het gebied nog meer attracties van de staat, waaronder leuke zomerfestivals, mooie herfstbladeren, en spannend het hele jaar door sporten zoals skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen, wandelen, rock / ijsklimmen, mountainbiken en kajakken te genieten, net om er een paar te noemen.

Financiële steun bij Saint Michael's College

Saint Michael's, de waarde van het onderwijs is veel groter dan de kosten. Onze kleine school intimiteit zal uitdagen, machtig, en voeden de studenten tegen een prijs die is meestal minder dan vergelijkbare instellingen. St. Mike's niet opleggen van de vele extra kosten vinden op andere scholen, zoals natuurlijk krediet kosten, gezondheid kosten, student kosten, technologie vergoedingen of parkeergelden. Wat meer is, is hun Student Financial Services Bureau klaar om u te helpen uw collegegeld, beheren via Federal Direct Gesubsidieerde en federale Direct Graduate PLUS leningen. Wij bieden ook een collegegeld betaling plan door middel van collegegeld te betalen.

Afgestudeerde studenten van Saint Michael's College in aanmerking komen voor de federale overheid gesponsorde leningen en graduate assistentschappen dat gedeeltelijke collegegeld remissie en stipendia bieden.

Locaties

Burlington

Saint Michael's College

Address
One Winooski Park, Box 286 Colchester,
05439 Burlington, Vermont, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 802-654-2000