Slippery Rock University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Slippery Rock University , opgericht in 1889 door de burgers van de gemeente Slippery Rock, is de belangrijkste openbare residentiële universiteit van de regio. De universiteit wordt gevormd door haar normale schoolerfgoed en wordt gekenmerkt door haar inzet voor intellectuele ontwikkeling, leiderschap en burgerzin.

SRU opende zijn deuren op 26 maart 1889 als Slippery Rock State Normal School met een mandaat om geïnteresseerde en bekwame personen op te leiden tot leraar. SRSNS heeft in de loop van de jaren zijn mandaat goed vervuld en heeft duizenden studenten afgestudeerd om de openbare scholen in Pennsylvania en het hele land te bemannen.

In 1926 werd het instituut gekocht door het Gemenebest, omgedoopt tot Slippery Rock State Teachers College, werd het een vierjarig lerarencollege en zette het de traditie van de lerarenopleiding voort.

Slippery Rock State College werd opgericht in 1960 en kon voor het eerst undergraduate en graduate degrees in de vrije kunsten en in de beroepen uitgeven. Het kreeg een universitaire status in 1983.

Vandaag SRU is een uitgebreide universiteit die een breed scala van undergraduate en select graduate-programma's biedt.

Gelegen in de glooiende heuvels van West-Pennsylvania, SRU is de meest westelijke instelling van de 14-campus Pennsylvania State System of Higher Education . De 660 hectare grote campus ligt op minder dan een uur ten noorden van Pittsburgh, een uur ten zuiden van Erie en 45 minuten ten oosten van Youngstown, Ohio. Twee belangrijke snelwegen, I-79 en I-80, kruisen elkaar binnen zeven mijl van de universiteit, waardoor het gemakkelijk wordt verbonden met het hele Gemenebest en de aangrenzende regio's.

De campus is gelegen in de gemeente Slippery Rock in Butler County, Pennsylvania, een veilige en vriendelijke gemeenschap van ongeveer 3.000 mensen, geflankeerd door glooiende landerijen, bossen en glinsterende gletsjermeren.

Extended Learning

Extended Learning bij SRU geeft je toegang tot kwaliteitsvol onderwijs via een verscheidenheid aan opties zoals cursusaanbod via afstandsonderwijs, het Center for Leadership Development, McKeever Environmental Learning Center, het Pennsylvania Center for Environmental Education en het Institute for Learning in Retirement.

SRU biedt studenten leermogelijkheden door middel van partnerschappen en samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven en met allianties met bedrijven en non-profitorganisaties.

Locaties

Gladde Rots

Slippery Rock University of Pennsylvania

Address
1 Morrow Way Slippery Rock,
16057 Gladde Rots, Pennsylvania, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 724-738-9000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden