Lees de Officiële Beschrijving

De School of Continuing Education biedt masteropleidingen in opkomende en cross-disciplinaire gebieden, cursussen en certificaten, Columbia Summer, programma's voor het bezoeken van de binnenlandse en internationale studenten, en meer. De School of Continuing Education aan de Columbia University is een bron voor degenen die wensen om hun leven te nemen in nieuwe richtingen.

Onze studenten zijn gemotiveerd, serieus, academisch georiënteerde mensen die professioneel, persoonlijk, of academische ontwikkeling te zoeken in onderwerpen die variëren van de wetenschappen aan de geesteswetenschappen aan de kunsten.

De omvang van de school gaat veel verder dan 's avonds lessen voor de terugkeer van studenten. Onze programma's dienen niet alleen non-degree en professionele studenten, maar ook honderden graduate en undergraduate Columbia matriculates per jaar.

Wij bieden momenteel

Veertien professionele masters Postbaccalaureate studie bij meer dan 100 vakgebieden Meer dan 50 middelbare school programma curriculaire opties Tien niveaus van ESL instructie Toegang tot de Kunsten en Wetenschappen cursussen door de Auditing en Leven Lang Leren Programma De Universiteit van de Summer Sessions

Hoewel dit aanbod is divers, zijn onze programma's verenigd door onze missie: om kennis en inzicht te transformeren in dienst van het grotere goed: een rechtvaardige, duurzame en medelevend mondiale samenleving.

Gelieve verkennen onze website en beschouwen dat alles School of Continuing Education Columbia te bieden heeft.

geschiedenis

Sinds 1995, School of Continuing Education Columbia University heeft toegediend en ontwikkelde innovatieve programma's die een diversiteit aan studenten behoeften te vullen.

Oorspronkelijk genaamd de afdeling Speciale programma's, voortgezet onderwijs aan de Columbia begon met een aantal non-degree programma's, één in het buitenland programma, de Summer Session, Summer High School programma's, de Amerikaanse Language Program, en enkele inter-institutionele regelingen. In de komende vijf jaar, de divisie breidde gestaag, de lancering van een reeks van programma's gericht op postdoctorale studenten die nodig is voor te bereiden op graduate school of loopbaanontwikkeling en bij studenten die wilden naar het buitenland te studeren voor een semester, jaar, of tijdens de zomer.

In 2002, Raad van Toezicht van de Universiteit van de definitieve goedkeuring voor de oprichting van de School of Continuing Education, de eerste nieuwe school aan de Columbia in 50 jaar verleend. Met deze nieuwe status, SCE kreeg de bevoegdheid om de Master of Science graad te verlenen.

Sinds 2002 is de School opmerkelijke groei doorgemaakt. Vandaag is de school beheert 14 professionele MS opleidingen, postbaccalaureate studie bij meer dan 50 vakgebieden, de Summer Sessions, de Amerikaanse Language Program, en Summer High School programma.

De school schrijft momenteel ongeveer 6.000 studenten per jaar, uit het hele land en over de hele wereld. Wij serveren honderden studenten in andere scholen van de universiteit door de Summer Sessions, onze studie in het buitenland aanbod, en door de professioneel gerichte opleidingen we elk jaar te monteren.

Deze sterke groei is een bewijs van de vitaliteit van de Permanente Vorming aan de Columbia en aan het succes van onze studenten en programma's. We blijven uitkijken naar het ontwikkelen van mogelijkheden voor studenten om hun leven te veranderen door middel van strenge academici en uitdagende studie.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

School Of Professional Studies - Columbia University

Columbia University's College van MS in Technology Management bereidt senior IT-professionals om een ​​strategische mentaliteit, fine-tunen van het ontwikkelen van hun sp ... [+]

De vraag naar geschoolde en ervaren leiders die kunnen leiden hun bedrijven om te concurreren in een zeer concurrerende, snelle, wereldwijde, op technologie gebaseerde economie van vandaag is nog nooit zo hoog geweest.

Columbia University's Executive MS in Technology Management bereidt senior IT-professionals om een ​​strategische mentaliteit, fine-tunen van hun spreek- en presentatie vaardigheden te ontwikkelen, te begrijpen core business functies (zoals financiën, accounting, en leiderschap), en uiteindelijk betere business performance rijden door het gebruik van technologie. Het programma benadrukt het belang van het gebruik van technologie in het bedrijfsleven voor strategisch voordeel en een verbeterde productiviteit. Afgestudeerden meestal veronderstellen posities als CIO, CTO, CAO, COO, CEO of CSO, of als ondernemers. Het programma is ook ideaal voor mensen die het nastreven van CISA (Certified Information Systems Auditor) certificering.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
School Of Professional Studies - Columbia University

De Master of Science in de bio-ethiek, een deel van de Columbia University's Programma's in bio-ethiek, die ook een online Certificering van Professionele Prestatie en On ... [+]

Kwesties met betrekking tot de ethische, juridische en sociale gevolgen van de vooruitgang in de biotechnologie en medische biologie worden in toenemende mate voortvloeien zowel in de Verenigde Staten en in het buitenland. Van stamcelonderzoek tot hervorming van de gezondheidszorg, deze onderwerpen te betrekken cruciaal dilemma's op de kruispunten van de wet, de maatschappij, cultuur, de openbare orde, filosofie, religie, economie en geschiedenis.

Wetenschappers, zorgverleners en beleidsmakers te confronteren hoe deze complexe vragen te benaderen, maar de wetenschappelijke en technologische vooruitgang ver voorbijgestreefd ons vermogen om te begrijpen of om belangrijke beslissingen over deze kwesties.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
School Of Professional Studies - Columbia University

Columbia University's Master of Science in Communicatie Practice programma biedt u een basis van analytische vaardigheden, storytelling know-how, het publiek begrip en ee ... [+]

Bouw een strategische denkrichting voor de communicatie werkplek.

Columbia University's Master of Science in de Communications Practice programma biedt u een basis van analytische vaardigheden, storytelling know-how, het publiek begrip en een stage om een ​​concurrentievoordeel te krijgen in het veld en voor te bereiden op een carrière-spoor baan in de communicatie.

Je bent dus voorbereid te segmenteren en doelgroepen, te evalueren en design research tools, het gebruik van social media strategisch ontwikkelen storytelling vaardigheden, en grondig te begrijpen hoe effectieve communicatie strategieën te ontwikkelen.

Uitgebreide Real-World Experience

Geholpen door professionele netwerk van het programma, je een stage veilig in een New York City bedrijf. Voor uw hele derde semester, zul je je vaardigheden te zetten om daar te gebruiken als een volledig functionerende lid van een communicatie-team, uitbreiden van uw CV, en het opbouwen van een netwerk van contacten.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
4 - 5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
School Of Professional Studies - Columbia University

De Fondsenwerving Beheer masteropleiding voorziet professionals om uit te blinken in de institutionele opbouw en non-profit beheer loopbaan. ... [+]

De Fondsenwerving Beheer masteropleiding voorziet professionals om uit te blinken in de institutionele opbouw en non-profit beheer loopbaan.

De wereld van de non-profitorganisaties groeit - zowel in omvang en invloed. De duizenden oorzaken en de miljoenen van de organisaties die deze doelen te dienen, in de Verenigde Staten en over de hele wereld, hebben mensen nodig om te leiden en om financiële steun te verzekeren. Het Fondsenwerving Management programma hier bij Columbia is uw portaal naar deel te nemen in wat velen voelen is de belangrijkste sectoren van de samenleving - degene die filantropie, de liefde van de mens bevordert.

De noodzaak voor fondsenwerving professionals en non-profit leiders om zich te onderscheiden is toegenomen. Organisaties voortdurend zoeken naar personen met een grondige kennis van de filantropische markt, een beheersing van de belangrijkste fondsenwerving technieken en uitgebreide management vaardigheden. Vanwege deze vraag naar hoogopgeleide ontwikkeling van personeel, salarissen behoren tot de hoogste in de sector.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 12 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
School Of Professional Studies - Columbia University

Columbia University's Master of Science in Information and Knowledge Strategy-programma (IKNS) bereidt personen die worden geïnvesteerd in de strategische mogelijkheden v ... [+]

Rijden groei, productiviteit en maatschappelijke impact door middel van informatie en samenwerking. Columbia University's Master of Science in Information and Knowledge Strategy (IKNS) programma bereidt personen die worden geïnvesteerd in de strategische mogelijkheden van business-kennisstrategie afstemming, samenwerking en business analytics aan ondernemers van ondernemingen in het kennisdomein uitbreiden of vertakken van hun huidige rol, of worden.

Voordelen van het programma

Ontwikkelen

essentiële vaardigheden in strategie, business analytics, vindbaarheid, wet, ondernemerschap, en change management te plannen en te leiden van kennis en informatie-diensten, het verbeteren van de samenwerking en netwerken, en het creëren van innovatieve kennisproducten.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
School Of Professional Studies - Columbia University

Master Columbia-programma in onderhandeling en Conflict Resolution, die kan worden ingevuld op een part-time of full-time basis, een combinatie van theorie en toegepaste ... [+]

Conflictoplossing professionals werken in een aantal gebieden, waaronder het bedrijfsleven, recht, onderwijs, gezondheidszorg en overheid. Ze fungeren als arbiters, bemiddelaars, bemiddelaars, ombudsmannen, en begeleiders. Zij moeten de oorzaken en de dynamiek van het conflict en hoe te begrijpen om geschillen door middel van onderhandelingen op te lossen met redenen omkleed.

Columbia masteropleiding in onderhandeling en Conflict Resolution, Die kan worden ingevuld op een part-time of full-time basis, een combinatie van theorie en toegepaste training om studenten voor te bereiden om praktische modellen voor het onderhandelen en het oplossen van geschillen tussen partijen met verschillende doelstellingen en wensen te ontwikkelen. Dit graduate programma is onderdeel van een rijke geschiedenis van conflictoplossing aan de Columbia University.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
School Of Professional Studies - Columbia University

Gerangschikt # 3 wereldwijd door Masters SportBusiness International Ranking 2015, Columbia University masteropleiding in Sports Management traint professionals in alle s ... [+]

Uitgegroeid tot een marktleider in de data-driven sportwereld van de 21e eeuw.

Gerangschikt # 3 wereldwijd door Masters SportBusiness International Ranking 2015, Columbia University's masteropleiding in Sports Management traint professionals in alle sectoren van de sport-industrie door te leren van specifieke management vaardigheden met een wereldwijde, analytics en digitale focus. Beschikbare part-time en full-time, het programma is geschikt voor:

jonge professionals die streven naar een carrière in de sport hebben. huidige sport-professionals die willen hun huidige vaardigheden te verbeteren en doorgroeimogelijkheden na te streven. -carrière veranderen professionals die willen om de overgang naar een sportcarrière. Voordelen van het programma ... [-]
Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Pygmalion: Columbia University HSP Students' Film 2007

Regional Environmental Sustainability in the Middle East (Israel/Jordan)

Resolving Urban Conflict Course (Medellin, Colombia)