Saint Mary's University of Minnesota Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Saint Mary's University of Minnesota's Online Degree-programma's

Bij Saint Mary's zijn we trots op het aanbieden van online undergraduate en graduate degrees, ontworpen om de schema's van werkende volwassenen zoals jij aan te vullen. Krijg een betaalbare, gemakkelijke opleiding van een top gerangschikte universiteit die is gebaseerd op real-world applicaties.

Saint Mary's University's lange geschiedenis van innovatie in het onderwijs gaat verder met ons leerbeheersysteem op een iPad, zodat u onderweg kunt leren. Onze toewijding aan onze Lasallian Katholieke traditie van voortdurend leren, ethiek en het bevorderen van het algemeen welzijn blijft ook bestaan. Via onze online programma's werken we hard om studenten aan te moedigen om bedachtzame professionals en ethische leiders te worden.

Neem de klas mee met jou

Ontdek ons ​​revolutionaire leerbeheersysteem op een iPad die lessen onder handbereik brengt. Als een student in onze online programma's, ontvangt u een iPad geladen met ons leerplatform om te gebruiken tijdens de duur van het programma.

  • Naadloos toegang tot je cursusmateriaal
  • Blijf op de hoogte met klasgenoten en faculteit waar je ook bent
  • Ontwikkel mobiele vaardigheden die werkgevers waarderen

Krijg een praktisch, beroepsgericht onderwijs in een ondersteunende, studentgerichte onlineomgeving. Lees meer over de Saint Mary's University en haar geschiedenis van educatieve innovatie.

Locaties

Winona

Address
700 Terrace Heights

55987-1399 Winona, Minnesota, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden