Lees de Officiële Beschrijving

Saint Mary's University of Minnesota's Online Degree-programma's

Bij Saint Mary's zijn we trots op het aanbieden van online undergraduate en graduate degrees, ontworpen om de schema's van werkende volwassenen zoals jij aan te vullen. Krijg een betaalbare, gemakkelijke opleiding van een top gerangschikte universiteit die is gebaseerd op real-world applicaties.

Saint Mary's University's lange geschiedenis van innovatie in het onderwijs gaat verder met ons leerbeheersysteem op een iPad, zodat u onderweg kunt leren. Onze toewijding aan onze Lasallian Katholieke traditie van voortdurend leren, ethiek en het bevorderen van het algemeen welzijn blijft ook bestaan. Via onze online programma's werken we hard om studenten aan te moedigen om bedachtzame professionals en ethische leiders te worden.

Neem de klas mee met jou

Ontdek ons ​​revolutionaire leerbeheersysteem op een iPad die lessen onder handbereik brengt. Als een student in onze online programma's, ontvangt u een iPad geladen met ons leerplatform om te gebruiken tijdens de duur van het programma.

  • Naadloos toegang tot je cursusmateriaal
  • Blijf op de hoogte met klasgenoten en faculteit waar je ook bent
  • Ontwikkel mobiele vaardigheden die werkgevers waarderen

Krijg een praktisch, beroepsgericht onderwijs in een ondersteunende, studentgerichte onlineomgeving. Lees meer over de Saint Mary's University en haar geschiedenis van educatieve innovatie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Saint Mary's University of Minnesota Online

Zet je passie op het werk. Leer van praktijkmensen uit de echte wereld die dezelfde drang hebben voor sociale en menselijke verandering als jij. Meng theorie met praktisc ... [+]

Zet je passie op het werk. Leer van praktijkmensen uit de echte wereld die dezelfde drang hebben voor sociale en menselijke verandering als jij.

Internationale ontwikkeling vereist een combinatie van innovatief denken en het vermogen om te handelen in een zich ontwikkelende wereld. Saint Mary's University of Minnesota begrijpt dit, een combinatie van meer dan 100 jaar Lasalliaans onderwijs met praktijkmensen uit de echte wereld die hebben gewerkt aan sociale ontwikkeling, microfinanciering, mondiale educatie en meer. Onze cursussen combineren theorie met echte "boots on the ground" bruikbaarheid voor een perfecte balans tussen bedachtzaamheid en actie. Het online MA in International Development-programma bestaat uit 39 studiepunten, of 13 cursussen van elk 3 studiepunten en het programma duurt doorgaans ongeveer 2,5 jaar om te voltooien... [-]

Verenigde Staten Winona
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
700 Terrace Heights
Winona, Minnesota, 55987-1399 US
Social Media