Saint Joseph's University, Haub School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gedurende 160 jaar heeft de Sint-Jozefschool de professionele en persoonlijke ambities van mannen en vrouwen bevorderd door een rigoureuze jezuïtische opvoeding te bieden - een die hoge prestaties vereist, kennis uitbreidt, inzicht verdiept, effectieve redenering en communicatie benadrukt, moreel en spiritueel karakter ontwikkelt, en verleent blijvende trots. Het onderwijs van een heilige Jozef omvat alle aspecten van persoonlijke groei en ontwikkeling, een weerspiegeling van het credo van Ignatius van Cura personalis. Onder leiding van een faculteit die zich inzet voor zowel onderwijs als wetenschap, ontwikkelen studenten zich intellectueel door een intens liberaal kunstcurriculum en geavanceerde studie in een gekozen discipline. Studenten worden sociaal volwassen door deel te nemen aan het leven op de campus van Saint Joseph, dat bekend staat om zijn rijke verscheidenheid aan activiteiten en aanstekelijk enthousiasme. Studenten groeien ethisch en spiritueel door hun eigen waarden te leven in de grotere samenleving buiten de campus. Gelegen aan de rand van het grootstedelijk Philadelphia, biedt de Sint-Jozefsuniversiteit gemakkelijke toegang tot de enorme carrièremogelijkheden en culturele hulpbronnen van de op vier na grootste stad van Amerika, terwijl de studenten een samenhangende en intieme campuservaring krijgen. Voor gepersonaliseerde hulp bij het verkennen van uw Graduate Business-diplomamogelijkheden, neemt u contact op met Christine Anderson op 610-660-1690 of sjumba@sju.edu

Een veeleisend onderwijs voor veeleisende tijden

De Sint-Jozefse universiteit is doordrenkt van de jezuïet, de katholieke traditie, en biedt een rigoureuze, intense opvoeding die zowel de geest als de discipline verruimt. De kern van dit onderwijs is een Algemeen Onderwijsprogramma (GEP), dat studenten blootstelt aan primaire onderzoeksgebieden en de culturele waarden die onze wereld vormen. Een jezuïetse nadruk op geëngageerd lesgeven en mentorschap doordringt de universiteit.

Alumni die leiden en bereiken

Alumni van Saint Joseph's opkomst tot het hoogste niveau van leiderschap, en gebruik deze invloed om hun organisaties om te vormen tot voorbeeldige modellen van succes en integriteit. Gebonden door een blijvende trots op hun alma mater, is het alumni-netwerk van de Sint-Jozef van bijna 50.000 sterk en enthousiast om studenten te helpen zinvol werk te vinden na hun afstuderen.

Een campus die niet voor toeschouwers is

De studenten van Saint Joseph engageren zich enthousiast in alle facetten van het leven op de campus: academisch, sociaal, atletisch, ethisch en spiritueel. Hun actieve deelname creëert een levendige, dynamische campusgemeenschap en produceert een wederzijds ondersteunende, humane en tolerante omgeving voor individueel succes en service aan anderen.

Locaties

Philadelphia

Saint Joseph's University

Address
5600 City Ave
Mandeville Hall, Suite 280

19131 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 610-660-1693