SIT Graduate Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SIT Graduate Institute biedt internationaal georiënteerde master-diploma's, certificaten en professionele ontwikkeling van programma's op het gebied van conflict transformatie, internationaal onderwijs, duurzame ontwikkeling en TESOL. Sinds 1964 heeft SIT voorbereid professionals succesvol in interculturele en internationale omgevingen te zijn.

Master's Degree en certificaat programma's in een verscheidenheid aan inhoud Areas en Formats

SIT Graduate Institute bereidt studenten uit de hele wereld om effectieve leiders, professionals en burgers. SIT's graduate en professionele ontwikkeling programma's zijn geworteld in de ervaringsgerichte onderwijs model, waar het leren vindt plaats op het kruispunt van theorie en praktijk. Studenten worden opgeleid tot hooggekwalificeerde vaklieden die beschikken over een indrukwekkende kennis van de theoretische basis van hun beroep worden; ervaring in het veld; en een besef van hun eigen capaciteiten, waarden en ethiek.

Studenten kunnen kiezen uit verschillende MA, certificaat, en professionele ontwikkeling programma's op gebieden variërend van internationaal onderwijs aan duurzame ontwikkeling te conflict transformatie naar taalonderwijs. Met het oog op diverse professionele en persoonlijke doelstellingen tegemoet te komen, worden de programma's van uiteenlopende duur en formaat aangeboden op SIT de historische 200-acre campus in Vermont; bij de SIT Graduate Institute Washington, DC Centrum; online; en bij buitenlandse veld sites. In elk programma gebied, studenten onderzoeken hedendaagse sociale, economische en politieke kwesties, met bijzondere aandacht voor de menselijke en ethische dimensies van deze kwesties.

Locaties

Brattleboro

Address
1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Verenigde Staten

Washington

Address
1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten