Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meer informatie over de innovatie, samenwerking, creativiteit en dat gebeurt in Santa Fe University of Art and Design - rechtstreeks uit de SFUAD docenten, studenten en alumni van elk programma op onze campus! Ontmoet uw professoren, zie werk student, en te begrijpen wat je te wachten staat bij SFUAD. U bent klaar om een ​​kunstenaar te zijn - en we zijn klaar om te helpen!

MISSIE

Onze missie is om getalenteerde studenten over de hele wereld voor te bereiden op een succesvolle loopbaan als creatieve professionals op het gebied van kunst, design, ondernemerschap en innovatie.

We bereiken deze doestelling door het cultiveren van artistieke, academische en professionele vaardigheden en kennis van leerlingen, terwijl het verrijken van hun leerervaring door betekenisvolle betrokkenheid van de gemeenschap, spannende campus activiteiten, en deelname aan de mondiale kunst gemeenschap.

Santa Fe University of Art and Design biedt buitengewone ruimtes te creëren, waar de uitzonderlijke leraren en het beoefenen van kunstenaars te inspireren, uitdaging, en mentor hun leerlingen als ze hun creatieve en professionele identiteit te ontwikkelen.

Hier zijn enkele van de andere manieren waarop we steunen kunstenaars, ontwerpers en de bredere gemeenschap:

STIMULEREN CINEASTEN

Als een van de weinige Amerikaanse universitaire campussen met een professionele filmstudio, Garson Studios, Santa Fe Universiteit van Kunst en Design biedt up-and-coming lokale filmmakers toegang tot een filmtheater state-of-the-art, drie soundstages, en productie kantoren. Garson Studios is ook gebruikt voor een verscheidenheid van filmproducties zoals Longmire, True Grit en No Country for Old Men.

GEMEENSCHAP FOCUS DAY

In 2011 hebben we een gemeenschap Focus dag, ontworpen om een ​​gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid onder onze studenten en docenten te versterken. We join up met veel non-profit organisaties rond Santa Fe, zoals Big Brothers Big Sisters, Habitat for Humanity, en andere lokale organisaties, om onze uren en passie te lenen aan hun oorzaken. Lees meer over dit jaar de maatschappelijke oriëntatie van de dag, en hoe u kunt meedoen.

Het sponsoren van de ARTS

We zijn over het sponsoren van kunst exposities en evenementen, zoals de Santa Fe Film Festival gepassioneerd. Onze on-campus cinematheque, The Screen, is een belangrijke locatie voor het festival. We organiseren ook Santa Fe kunstenaars bij de Marion Center en in onze Fine Arts Gallery vaak het hele semester.

Ondersteunen van jonge KUNSTENAARS

Om de volgende generatie van creatieve professionals te stimuleren, bieden wij toegang tot faciliteiten en middelen. Dat omvat ruimte voor een Monte del Charter School Sol fundraiser, Santa Fe Art Institute zomerkampen en naschoolse programma's, en de SITE Santa Fe Young Curators expositie.

Locaties

Santa Fe

Address
1600 Saint Michael’s Drive
87505 Santa Fe, New Mexico, Verenigde Staten