Rutgers School of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Introductie tot Rutgers University-New Brunswick School of Engineering

Op de Rutgers School of Engineering onze afgestudeerde studenten waardevolle partners in onderzoek, instructie en outreach. We bieden graduate degree-programma's voor dynamische studenten in 10 studierichtingen. Met bijna $ 70 miljoen aan onderzoeksuitgaven en bijna 200 docenten die zich bezighouden met onderzoek naar een breed scala van onderwerpen die van invloed zijn op de maatschappij, het land en de internationale gemeenschap, is de School of Engineering een dynamische en academisch ondersteunende omgeving voor het volgen van graduate studies.

We hebben een landelijk gerangschikt programma dat afgestudeerde opleidingen in de biomedische technologie biedt, chemische technologie; civiele en milieutechniek; elektrische en computertechniek; energiesystemen; industriële engineering; materiaalkunde en engineering; mechanische en ruimtevaarttechniek en packaging engineering. Rutgers SoE houdt zich bezig met toonaangevend onderzoek in een groot aantal disciplines en heeft nationale erkenning gekregen voor zijn technologische vooruitgang. We hebben uitgebreide laboratoria met ultramoderne apparatuur.

Grootte is belangrijk voor ons. De School of Engineering is klein genoeg om te beloven dat de focus op graduate opleidingen wordt gevraagd, maar is groot genoeg om studenten te laten genieten van alle voordelen, middelen en kansen van een toonaangevende openbare onderzoeksuniversiteit.

Faculteit

SoE faculteitsleden zijn uitstekend - elk jaar ontvangen twee of meer van onze docenten gemiddeld de NSF CAREER Awards. Onze faculteitsleden worden vaak geëerd door hun collega's met prijzen en beurzen van de meest prestigieuze professionele organisaties. Boeken geschreven door onze faculteit worden wereldwijd gebruikt. Onze full-time faculteitsleden, evenals onze toegevoegde faculteit, zijn nationale en internationale experts op een breed scala van gebieden. Onze faculteit is ook verbonden aan verschillende onderzoekscentra en organisaties, zowel binnen als buiten Rutgers.

Vriendelijke, Collegiale sfeer

Hoewel onze normen hoog zijn en toelating concurrerend is, is onze school een "studentvriendelijke" school, waar faculteitsleden ernaar streven studenten te onderwijzen door onderzoek en cursussen, en om de ontwikkeling van loopbanen van studenten te stimuleren door middel van persoonlijk mentorschap, groepsfeedbackomgevingen en mogelijkheden om studentenvaardigheden te verbeteren en te vermarkten. Als u een ambitieuze student bent die in een ondersteunende omgeving gedijt, moet u serieus overwegen Rutgers School of Engineering .

Plaats

Onze centrale locatie is om verschillende redenen zeer wenselijk:

  • De culturele en sociale kansen van New Brunswick, maar ook van New York City (35 mijl), Philadelphia (60 mijl), Princeton (20 mijl) en Newark (25 mijl) zijn onovertroffen.
  • Rutgers bevindt zich in het midden van de grootste concentratie van industriële en overheidsonderzoekslaboratoria in de VS (gelet op New Jersey, New York, Philadelphia, Boston en Washington DC). Dit vergroot de mogelijkheden voor professioneel contact, evenals werkgelegenheidsvooruitzichten.
  • Rutgers bevindt zich in een zeer divers gebied, waar bijna elke etnische, culturele en religieuze groep in het land een sterke vertegenwoordiging heeft. De diversiteit van ons gebied is onze kracht, waardoor studenten uit alle delen van de VS en de wereld zich vanaf de eerste dag hier thuis voelen.

Locaties

Piscataway Township

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway Township, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden