Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een Rutgers zakelijke onderwijs bereidt studenten voor succes - niet alleen in hun gekozen gebieden, maar ook in hun leven. Vanuit onze uitgebreide undergraduate cursussen om onze zeer gewaardeerde MBA-programma, een Rutgers onderwijs is een levensveranderende ervaring dat de student de vaardigheden en kennis om wereldwijd te concurreren, terwijl het verbreden van hun waardering voor de manier waarop de wereld werkt geeft. Velen beschrijven het als een van de meest lonende ervaringen van hun leven - professioneel en persoonlijk.

Maar wat maakt het RBS ervaring zo verschillend van andere top-ranked scholen? U zult nationaal top-ranked programma's op een groot aantal gebieden, waaronder Pharmaceuticals, Finance en Supply Chain Management te vinden. En onze locatie biedt gemakkelijke toegang tot carrièremogelijkheden in de New York / New Jersey gebied.

Maar de meeste studenten wijzen op hun oprechte gevoel van "fitting in" als een belangrijk verschil in de RBS-ervaring. Studenten vrijwel meteen comfortabel binnen de cultuur van de school voelen. En omdat we een top-ranked onderwijs voor een algemeen lagere kosten dan andere business schools, de studenten genieten van een veel hoger rendement op hun investering.

Locaties

New Brunswick

Address
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 New Brunswick, New Jersey, Verenigde Staten

Newark

Address
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Newark, New Jersey, Verenigde Staten

Jersey City

Address
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Jersey City, New Jersey, Verenigde Staten

Morristown

Address
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Morristown, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited