Rocky Mountain University of Health Professions

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Rocky Mountain University of Health Professions (RMUoHP), een geaccrediteerde instelling die wordt erkend voor op bewijzen gebaseerde, zinvolle gezondheidsonderwijs voor afgestudeerden. RMUoHP, opgericht in 1998 als een exclusieve post-professionele, afgestudeerde zorginstelling, heeft een reputatie voor uitzonderlijke, hoogwaardige, rigoureuze onderwijsprogramma's voor gezondheidszorg en heeft een diverse studentengroep en alumni uit alle 50 staten, evenals een uitmuntende en nationaal gerespecteerde faculteit die de gezondheidszorg vertegenwoordigt. praktijk, onderzoek en onderwijs door het hele land. Onze academische leveringsmodellen stellen onze studenten met een beperkte residentie in staat om door te gaan met hun levensrollen zonder te verhuizen en onze residentie studenten om hun voltijdstudie te beginnen en te beëindigen in het prachtige Provo, Utah.

Word deel van de opwinding door deel te nemen aan zeer gerichte en gespecialiseerde gezondheidszorgonderwijs aan de voeten van enkele van de meest bekwame, gekwalificeerde en ervaren faculteiten in de Verenigde Staten. Ervaar de transformatie die u te wachten staat als praktiserend clinicus, opvoeder, onderzoeker of bestuurder. Met aanhoudende groei en uitbreiding naar andere gezondheidsgerelateerde programma's in de niet al te verre toekomst, is RMUoHP een universiteit om in de gaten te houden!

Kernwaarden

Bewijsgebaseerd. We combineren onze expertise met het beste beschikbare bewijs om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Leergericht. Door het denken uit te dagen, groei aan te moedigen en mogelijkheden te verkennen binnen een ondersteunende leeromgeving, stellen we leerlingen in staat om hun hoogste potentieel te bereiken.

Authentiek. We erkennen onze onvolkomenheden en verwelkomen groei als gevolg van zowel succes als mislukking. Wij geloven in onze onbegrensde capaciteiten om oplossingen te vinden. Wij modelleren dankbaarheid. We proberen te begrijpen, ons in te leven en te vergeven.

Servicegericht. Omdat we mensen boven alles waarderen, dienen we elkaar, onze patiënten en klanten, onze gemeenschappen en de wereld.

Betrouwbaar. We streven naar eerlijkheid, respect en verantwoordelijkheid bij alles wat we doen om continu geloofwaardigheid te verdienen als instelling en als individu.

Inclusief. Door onze verschillen en overeenkomsten te eren, versterken we institutionele en gemeenschapsbanden.

Samenwerkend. We leren en creëren binnen en tussen teams om te innoveren, verandering te bevorderen, strategie te implementeren, verantwoording af te leggen en prestaties te vieren.

Locaties

Provo

Address
East 1700 South,122
84606 Provo, Utah, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden