Rocky Mountain College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over RMC

Rocky Mountain College is een residentieel, uitgebreid liberaal kunstcollege gelegen onder de zandsteen "randrotsen" in een parkachtige buitenwijk van Billings, Montana, de grootste en meest economische stad van de staat. Rocky Mountain College is van oudsher gerelateerd aan de United Church of Christ, de United Methodist Church en de Presbyterian Church (VS) - denominaties die vanouds toegewijd zijn aan het nastreven van kennis, religieuze tolerantie en gratis onderzoek en aan waarden als service, gemeenschap, en karakter.

Deze confessionele relaties hebben geholpen om de missie en kernthema's van het college te informeren en zijn duidelijk zichtbaar in de missie van de universiteit om toekomstige leiders voor te lichten door middel van vrije kunsten en professionele programma's die kritisch denken, creatieve expressie, ethische besluitvorming, goed geïnformeerd burgerschap en professioneel cultiveren. uitmuntendheid. Daarnaast bevordert het College de ontwikkeling van de hele persoon en biedt het mogelijkheden om de intellectuele, emotionele, fysieke en spirituele groei van studenten te vergroten, zowel op de campus als via verbindingen in de lokale en internationale gemeenschap.

Het College, dat regionaal hoog aangeschreven staat om zijn algehele uitmuntendheid, drukt zijn missie uit door de kernthema's van academische excellentie, transformationeel leren en gedeelde verantwoordelijkheid en rentmeesterschap. De faculteit van het College richt zich op studentgerichte leer- en leidende programma's, waaronder een lopend experiment aan boord van het International Space Station en het eerste onbemande certificeringscurriculum van het land.

Rocky Mountain College heeft een record van succes mogelijk gemaakt door een lage student-faculteit ratio (12: 1) en een genereus programma van financiële hulp. 99% van de studenten ontvangt prijzenpakketten die gemiddeld $ 24.000 per student zijn; bovendien gaat 97% van de studenten door met het afstuderen van programma's of een loopbaan op het door hen gewenste vakgebied. 52 undergraduate majors - waaronder een van de belangrijkste luchtvaartprogramma's van het land - evenals afgestudeerde diploma's in arts-assistentstudies, accountancy en educatief leiderschap trekken studenten uit 41 staten en 16 landen.

Het College brak onlangs terrein voor een nieuw state-of-the-art wetenschapspand dat in 2018 moet worden voltooid. De huidige strategische initiatieven omvatten de verdere ontwikkeling van geëngageerde en ervaringsgerichte leerprogramma's, een verbeterde eerstejaarservaring, uitgebreide niet-gegradueerde onderzoeksmogelijkheden, een Pathways programma voor medisch-wetenschappelijk onderwijs en verbeterde academische ondersteuningsdiensten. Rocky Mountain College is goed gesitueerd om de volgende fase in de ontwikkeling van het 139-jarig jagen op de allerhoogste verwachtingen van uitmuntendheid te voltooien.

Geschiedenis van RMC

Het verhaal van Rocky Mountain College is echt een verhaal over drie hogescholen. De eerste was het Montana Collegiate Institute in Deer Lodge, dat zijn eerste klas in 1878 schreef. Kort nadat de lessen begonnen in Deer Lodge, Mont., Opende het Wesleyan College zijn deuren in Helena. In Billings begon de huidige site van Rocky Mountain College , Billings Polytechnic Institute (BPI), studenten rond het einde van de eeuw te werven uit het hele land. De drie scholen werden één entiteit in 1947 - Billings Polytechnic Institute, dat Rocky Mountain College - Montana's eerste en beste.

Vanaf het allereerste begin in 1878 zijn de studenten van Rocky Mountain College leiders geweest. In 1947 dienden de studenten een petitie in om BPI te hernoemen naar Rocky Mountain College . Ze namen ook het op zich om de uitbreiding van het college te versnellen en ze construeerden zelfs de nieuwe gebouwen als een manier om hun collegegeld te betalen. De zandstenen rotsen werden uit de Rimrocks gewonnen en de campus steeg op van de omliggende landbouwgrond tot een van de best beoordeelde universiteiten in het Westen.

Tegenwoordig verschillen RMC-studenten niet zo heel veel van die uit het verleden. Rocky Mountain College trekt en produceert nog steeds leiders die een verschil maken in het College en hun gemeenschappen.

Instituut voor vredesstudies

IPS logo

Gelegen op de campus van Rocky Mountain College in Billings, Mont., Zoekt het Instituut voor vredesstudies door middel van educatie om alternatieven voor geweld te onderzoeken en te promoten in het gedrag van individuen, groepen, organisaties, gemeenschappen en naties. Deze missieverklaring leidt ons langs veel interessante paden terwijl we ons derde decennium binnengaan.

Neem contact op met RMC

Campus adres

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Billings, MT
59102-1796

Locaties

Billings

Rocky Mountain College