University of Maryland College Park

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geïnspireerd zakelijk onderwijs

In de wereldeconomie vereist zakelijk succes kennis en vaardigheden die niet anders dan geïnspireerd zijn.

Op de Robert H. Smith School of Business aan de Universiteit van Maryland is geïnspireerd zakelijk onderwijs onze zaak. Onze faculteit is van wereldklasse. Ons onderzoek is geavanceerd. Ons leren is experiëntieel en geworteld in de echte wereld. En onze studenten leren denken als ondernemers.

Een van de 12 hogescholen en scholen aan de Universiteit van Maryland in College Park, de Smith School is aangesloten op het bedrijfsleven, de overheid, non-profit en professionele netwerken van de Washington, DC, metroplex.

Onze gemeenschap van wetenschappers en beoefenaars is een groot voorstander van leren terwijl studenten worden uitgerust om te slagen in een vaak controversiële markt.

Ons brede scala aan programma's, certificaten en graden is ontworpen om werkende professionals klaar te stomen voor een wereldwijde economie die in beweging is, waarbij technologie en wereldwijde concurrentie het tempo van verandering versnellen.

Om dat te doen, bieden we een undergraduate, specialistische master, PhD, en full-time, part-time, online en executive MBA-programma's.

De wereldeconomie is in beweging. Technologie en wereldwijde concurrentie versnellen het tempo van verandering. Ondernemers werken meedogenloos om de volgende grote ideeën te vinden en deze op de markt en schaal te brengen. De toekomst is onzeker maar gevuld met grenzeloze kansen.

rankings

  • Nr. 2 Master of Finance-programma (Financial Times, 2018)
  • Nr. 7 executive MBA-programma, VS (The Economist, 2018)
  • Nr. 9 online MBA-programma (USNews
  • Nr. 9 voltijdse MBA-studenttevredenheid, VS (Bloomberg Businessweek, 2016)
  • Nr. 11 PhD-programma, wereld (Financial Times, 2014)
  • Nr. 15 parttime MBA-programma, VS (USNews
  • Nr. 21 undergraduate-programma, VS (USNews
  • Nr. 27 voltijd MBA-programma, VS (Financial Times, 2018)
  • Nr. 16 onderzoek, wereld (Financial Times, 2018)

Academische integriteit

Bij Smith delen we een gemeenschappelijke toewijding om "de juiste dingen te doen, op de juiste manier." We verwachten dat studenten zich integer gedragen, vooral als het gaat om hun academische prestaties, en houd ze verantwoordelijk voor schendingen. Dit is niet alleen goed voor onze studenten nu, het zal ooit hun carrière, bedrijven en gemeenschappen ten goede komen.

Het Dean's Office streeft naar het creëren en promoten van een integriteitscultuur bij Smith. We ondersteunen en handhaven de principes van academische integriteit die zijn voorgeschreven door het Office of Student Conduct van de University of Maryland. Smith-studenten houden zich aan de Honor Pledge van de University of Maryland:

"Ik beloof op mijn eer dat ik geen ongeoorloofde assistentie heb gegeven of gekregen voor deze opdracht / onderzoek."

Locaties

College Park

University of Maryland, Robert H. Smith School of Business

Address
Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park,
College Park, Maryland, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 301-405-2189

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden