Rivier University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Rivier University

Verdien je diploma in een van de mooiste streken van Amerika. Rivier University heeft met trots een traditie van academische uitmuntendheid voortgebracht die al meer dan 80 jaar in het katholicisme wortelt.

Onze kleine thuisstad Nashua, New Hampshire heeft een levendige internationale gemeenschap en werd door Money Magazine uitgeroepen tot een van de 'Best Places to Live' . Rivier ligt op korte rijafstand van grote Noord-Amerikaanse steden als Boston, New York en Montreal.

Onze 68 hectare grote campus biedt onderdak aan 2.600 studenten die programma's volgen op alle niveaus van de studie, waaronder Computer Science, Psychology, Business en Liberal Arts. De universiteit biedt zeer betaalbare collegegelden en op verdiensten gebaseerde beurzen voor internationale studenten.

Internationale beurzen

Verdienste undergraduate beurzen van maximaal $ 51.000 worden aangeboden aan kwalificerende studenten.

Plaats
Onze campus ligt op slechts 45 minuten van de wereldberoemde stad Boston, de op zes na grootste economie van de VS, waar internationale studenten grote mogelijkheden hebben om CPT en OPT bij grote werkgevers na te streven.


Onderwijskwaliteit
Met een verhouding van student tot faculteit van 15: 1 biedt de universiteit elke student een geïndividualiseerde leerervaring in een gastvrije gemeenschap


Selecteer Programma's
BS in zaken; BS in de biotechnologie; BS in Finance; BS in Mathematics Education; BS in Nursing; NS in Psychology; BS in Public Health


MS in Information Technology Management; MBA; MS in computerinformatiesystemen; MS in Computer Science

Toelatingseisen
Undergraduate: 5.5 IELTS (of equivalent) en High School Diploma met een minimum 3.0 GPA
Afstudeerder: 5,5 IELTS (of equivalent) en 3,0 GPA van een geaccrediteerde universiteit.


Start data
Januari en augustus (undergraduate)
Januari, mei en augustus (afgestudeerd)

Locaties

Nashua

Address
420 South Main Street
Nashua, NH 03060

Nashua, New Hampshire, Verenigde Staten