Lees de Officiële Beschrijving

Te leren. Ervaring. Leiden. Een wereldwijde financiële manager, een reclame-professional, een boekhouder voor een prestigieuze accountantskantoor-the sky is the limit. Het College of Business Administration verwelkomt iedereen die wil het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om ideeën om te zetten in realiteit. Met een betrokken faculteit en een hoge zichtbaarheid in het bedrijfsleven, Rider's KBA's bieden een leerzame ervaring voor de hele persoon door het mengen van theorie en praktijk. Ontdek onze wereld wat facet aanspreekt zien dat de meeste van je karakter. Onze missie Onze missie is om een ​​kwalitatief bedrijfskundige opleidingen op basis van dynamische en innovatieve curricula aan professionele competenties die het mogelijk maken onze afgestudeerden om productief te zijn, maatschappelijk verantwoord deelnemers aan de snel veranderende wereldmarkt te bouwen. Wij creëren een ondersteunende academische omgeving en bieden onze studenten kansen voor ervaringsleren. Onze programma's te ontwikkelen communicatie, interpersoonlijke, teamwork, leiderschap, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden. Wij streven naar voortdurende verbetering als we streven naar uitmuntendheid. Wij zorgen voor een infuus van de huidige theorie en praktijk in onze leerplannen door middel van wetenschappelijk onderzoek, professionele activiteiten en uitgebreide zakelijke partnering. AACSB De Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) verzekert een geaccrediteerde instelling stimuleert excellentie en de verbetering van haar undergraduate en graduate business-programma's. De AACSB International vertegenwoordigt de hoogste standaard van accreditatie voor business schools internationaal. De vereniging analyseert ook en keurt boekhoudprogramma's. Rider University's College of Business Administration is een van de meer dan 500 scholen internationaal en nationaal dat de erkenning heeft ontvangen van AACSB International aanvankelijk, in 1993 en nogmaals in 2000 en 2007. Bovendien, de accreditatie van de boekhoudafdeling is een ander element dat de Rider's KBA onderscheidt. Minder dan 200 scholen wereldwijd erkende boekhoudkundige afdelingen met Rider University is de enige hogeschool in de staat New Jersey die deze accreditatie heeft. Ruiter afdeling was aanvankelijk opgenomen in 2000 en daarna weer in 2007.    

Deze school biedt ook:

Master

Rider University College of Business Administration

Neem uw boekhouding carrière naar het volgende niveau met de Master Rider's of Accountancy programma. Je zult ontwikkeling van de vereiste technische competenties je ... [+]

Neem uw ​​boekhouding carrière naar het volgende niveau met de Master Rider's of Accountancy programma. Je zult ontwikkeling van de vereiste technische competenties je nodig hebt en aan de veranderende credit-uren voor licentiestatus in de snel veranderende accounting terrein. U kunt een carrière in gebieden nog te ontwikkelen buiten de openbare boekhouding, met inbegrip van corporate, financiële of overheidsinstanties via onze keuzevak aanbod.

[-]
Verenigde Staten Lawrence Township
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands