Rennert English Language School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Rennert, de beste keuze in de scholen voor het bereiken van uw Engels taal doelen. Of u wilt uw Engels communicatieve vaardigheden te verbeteren voor professionele doeleinden, aan een Amerikaanse universiteit te gaan, voor reizen, of om te chatten met internationale vrienden, Rennert heeft een programma en de expertise die u nodig hebt.

Wat is de Rennert verschil? Ervaring, kleine klassen en de persoonlijke touch. Sinds 1973 Rennert heeft onderwezen talen en beschikt over de kleinste klasse grootte in New York met een maximum van 10 studenten. Onze gekwalificeerde, toegewijde leraren brengen het Engels tot leven met behulp van de communicatieve methode van het leren van talen en onder te dompelen je in de echte wereld in twee van de meest opwindende Amerikaanse steden: New York en Miami!

Onze innovatieve Arts plus Engels programma omvat geïndividualiseerde cursussen in de dans, mode, muziek, Make-Up Artistry, Fotografie, acteren en Filmmaking in New York City. Miami Arts plus Engels cursussen omvatten Salsa Latin Dansen en fotografie aan de zonnige kust van South Beach.

Deskundigheid Rennert in TOEFL en Cambridge examenvoorbereiding cursussen, Universiteit Access Program en Professional Engels Programma voor werkende professionals wordt overal ter wereld gerespecteerd. Zelfs docenten komen uit de hele wereld voor onze TESOL lerarenopleidingen om een ​​concurrentievoordeel te behalen in hun land.

Rennert Rennert New York en Miami South Beach bieden een volledige schema van de leraar geleide activiteiten, gratis lessen en excursies aan uw plezier te vergroten en je Engels communicatieve vaardigheden in actie. Wij nodigen u uit om onze programma's te verkennen en kies degene die het beste is voor jou. Wij hopen u snel te zien in New York en Miami!

Locaties

New York

Address
Rennert New York City
216 East 45th Street

NY 10017 New York, New York, Verenigde Staten

Miami Beach

Address
Rennert South Beach
560 Lincoln Road

FL 33139 Miami Beach, Florida, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: