Lees de Officiële Beschrijving

De School van Global Leadership & Ondernemerschap (GLE) biedt een uniek platform voor de voorbereiding van de leiders van vandaag - het benadrukken dat vernieuwing, uitmuntendheid en het effect van de bijbelse beginselen in de wereld van vandaag. Onderwezen te bevorderen door een onbekend faculteit van geleerden en deskundigen uit de praktijk, onze graduate opleidingen in het bedrijfsleven en leiderschap uitgebreide leren van deze theorieën en dynamiek die effectieve business, management en organisatorische leiding rijden. Een van de acht scholen binnen Regent University, afgestudeerden van de school werken voor veel van de Fortune 500-bedrijven natie alsook non-profitorganisaties hier en over de hele wereld. Onze studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan internationale conferenties die de presentatie mogelijkheden bieden en netwerken met toonaangevende experts. Missie & Waarden De missie van Regent University is te voorzien in een uitstekende graduate en undergraduate onderwijs vanuit een mondiaal, bijbels perspectief in pivotal beroepen om leiders toe te rusten christen om de wereld te veranderen, en om actie een toonaangevend centrum van het christelijk denken en. De visie van Regent University, door middel van onze afgestudeerden en andere wetenschappelijke activiteiten, is om leiding te geven in de christelijke omvorming van de samenleving door te verklaren en het onderwijs principes van waarheid, gerechtigheid en liefde, zoals beschreven in de Heilige Schrift, belichaamd in de persoon van Jezus Christus en in staat door middel van de kracht van de Heilige Geest. Soli Deo Gloria.        

Deze school biedt ook:

MA

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Bedoeld voor studenten die willen een graad te verdienen sneller of die minder hebben van een behoefte voor de financiële en andere zwaar-kwantitatieve aspecten van een M ... [+]

De MA in Management geaccrediteerd programma is ontworpen voor studenten die willen een graad te verdienen sneller of die minder hebben van een behoefte voor de financiële en andere zwaar-kwantitatieve aspecten van een MBA.

MA in Management studenten kunnen kiezen uit verschillende specialisatie tracks. Ook ons programma flexibiliteit kunt u lessen bij te wonen op onze campussen in Virginia Beach, VA., Of Washington, DC , Nemen lessen online kopen via ons onderwijs op afstand faciliteiten, of kiezen voor een combinatie van on-campus en online leren. Lees meer over de cursus beschrijvingen voor dit programma hieronder, of lees meer over onze specialisatie tracks.

De School of Business beschikt over negen terreinen van specialisatie voor MA in Management studenten: ... [-]

Verenigde Staten Virginia Beach
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands