Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Onze missie

De Rady School of Management ontwikkelt ethische en ondernemende leiders die een positieve impact hebben op de wereld door middel van innovatie, samenwerking en kennis.

Onze waarden

Onze samenwerkingscultuur is gebaseerd op de vijf kernwaarden van innovatie, impact, samenwerking, integriteit en het nemen van risico's.

Onze toekomst:

In onze 14 jaar hebben onze studenten en alumni meer dan 150 bedrijven ontwikkeld om anderen te helpen en een impact te hebben op de innovatie-economie in onze regio, staat, land en de wereld. We zullen doorgaan met het werven van topfaculteiten, het aantrekken van vooraanstaande studenten en een klimaat creëren voor innovatieve bedrijfs- en onderzoekssamenwerkingen.

Rady biedt een Full-Time MBA-programma , twee FlexMBA- programma's voor werkende professionals, een Master of Finance- programma, een Master of Science in Business Analytics , een PhD-programma , evenals undergraduate en executive education cursussen. De afstamming van UC San Diego bestaat uit 16 Nobelprijswinnaars (voormalige en huidige faculteit) en acht ontvangers van de MacArthur Foundation. De Rady School bevindt zich op de rand van dit onderzoek, ontwikkeling en innovatie - het ligt ten grondslag aan ons curriculum en ons academisch model.


Een wereldwijde instelling

De Rady School of Management van UC San Diego is een professionele school binnen een van de best gerangschikte instellingen in de VS voor hoger onderwijs en onderzoek. Opgericht in 2003 en geaccrediteerd door AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, is de Rady School de enige nieuwe business school die is opgericht tijdens een Amerikaans nieuws

UC San Diego wordt erkend als een van de beste universiteiten ter wereld en heeft het geluk een cultureel divers, internationaal studenteninstituut op te leveren. De Rady School omarmt culturele insluiting als essentieel voor de structuur van de school. Diversiteit is fundamenteel voor creativiteit, voor innovatie, voor inzicht en vooral voor begrip, die allemaal bijdragen aan het mozaïek dat onze Rady School zo buitengewoon maakt.

De Rady School zet zich in voor het aantrekken, verwelkomen en boeien van alle lokale en internationale bevolkingsgroepen. De San Diego-gemeenschap haalt voordeel uit de intellectuele stimulering, culturele verrijking, sociale betrokkenheid en een wereldwijd begrip van diverse bevolkingsgroepen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Rady School of Management

De Rady School bevindt zich in een unieke positie om een ​​Master of Finance aan te bieden die de nadruk legt op kwantitatieve methoden, empirisch werk en financiële econ ... [+]

Het STEM Designated Master of Finance-programma aan de Rady School of Management van UC San Diego bereidt afgestudeerden voor op het aanpakken van belangrijke uitdagingen voor de financiële sector.

Afgestudeerden van Rady School Master of Finance hebben posities verworven bij organisaties zoals Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Dimensional Fund Advisors, UBS en Stanford Universiteit.

The Home of Econometrics

De Rady School bevindt zich in een unieke positie om een ​​Master of Finance aan te bieden die de nadruk legt op kwantitatieve methoden, empirisch werk en financiële econometrie. UC San Diego heeft een rijke traditie in empirische en theoretische econometrie. Enkele van de meest gebruikte empirische modellen ontwikkeld op basis van het onderzoek van de UC San Diego faculteit. De nadruk op rigoureuze empirische datagedreven methoden onderscheidt de Master of Finance van de Rady School van programma's die gespecialiseerd zijn in financiële engineering.... [-]

Verenigde Staten San Diego
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Rady School of Management

De Master of Professional Accountancy (MPAc) van de Rady School verbetert toekomstige carrièrekansen door studenten voor te bereiden op een breed scala aan carrièrekansen ... [+]

Start uw carrière in professionele accountancy

De Master of Professional Accountancy (MPAc) van de Rady School verbetert toekomstige carrièrekansen door studenten voor te bereiden op een breed scala aan carrièrekansen die zich uitstrekken over openbare accountantskantoren, bedrijfsboekhoudingsafdelingen en non-profit- en overheidsorganisaties. De basis van de MPAc-ervaring bij Rady omvat uitstekende faculteit, integratieve boekhoudkundige kennis, teamprojecten, de nadruk op communicatie en teamwerk, case-study's, professionele seminars, gastsprekers, simulaties en hands-on-experiences.

In het MPAc-programma van de Rady School zul je:Voldoen aan vereisten voor boekhoudkundige educatie voor CPA-licenties.Verwerven van een gevorderde graad om aantrekkelijker te worden voor potentiële werkgevers.Maak deel uit van de UC San Diego en Rady School-netwerken.Krijg toegang tot persoonlijke carrièrecoaches via Rady's Graduate Career Connections.Werk in een divers team terwijl u belangrijke zakelijke functies leert, zoals marketing, financiën en operaties.... [-]
Verenigde Staten San Diego
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Rady School of Management

De Master of Science in Business Analytics (MSBA) aan de Rady School is een intensief programma dat je de vaardigheden biedt om te slagen in datarijke bedrijfsomgevingen. ... [+]

De Master of Science in Business Analytics (MSBA) aan de Rady School is een intensief programma dat je de vaardigheden biedt om te slagen in datarijke bedrijfsomgevingen. Het programma biedt een grondige, praktijkgerichte training die u voorbereidt op het gebruik van gegevens en analyses om zakelijke kansen te identificeren, zakelijke inzichten te genereren en bedrijfsoplossingen te creëren.

Als MSBA-student krijgt u zowel de kwantitatieve vaardigheden om betere besluitvormingsinstrumenten te creëren als de mogelijkheid om teams te beheren en effectief te communiceren met belanghebbenden in elke fase van een analyseproject.

Als u klaar bent om op dit programma in te schrijven, kunt u dit hier doen.... [-]

Verenigde Staten San Diego
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 858-534-9000